Poradna duly
Jana Čurdová
Eviku,
no to musí mít maminka radost. Vnoučátka jsou super odměnou.
matulienka
jojo má velkou radost. Taky moc brečela. Ani bych se nedivila kdyby už pletla nějakou soupravičku. ![]()
Doufám, že budu moc být tak od dubna už doma, aby mamča mohla aspoň na týden přijet. Jak chodím do práce, tak by musela být celý den doma sama a to nechci. A pak přijede určitě až se mimi narodí. To se budou s tchýní prát, která bude přebalovat první. Tchýně se taky moc těší a taky brečela. Je to taky moc fajn ženská.
Eviku ,
nos tchýní je to horší, u prvního ani nepřijeli do porodnice a nepamatuju si, že by jen tak přijeli. jen na oslavy.
A přebalovat nebo přijet povozit kočárek? Kdeže.
Ale nevadí mi to, není zas tak špatná, jen je jiná
Teď mi připadá i lepší.
Dívala jsem se, že už máme v galerce nějaký fotečky.
Anajko, máš nááádhernou dcerku
Ta fotka je naprosto dokonalá ![]()
Mostule,
jak se dostanu na ty fotečky? Na tyhle věci nemám buňky ![]()
Tchýně ta se těšila už předtím, než jsem přišla do jiného stavu. Vždycky mluvila o tom,že se na ty malé capartíky už tak těší. Už mi dokonce hlásila co je u nich doma na půdě po klukách. Kolíbka, postýlka… že mi všechno dá. Mám ji moc ráda. I když začátky taky nebyly nijak valné. Neměli jsme se rády. Teď jsme na tom opačně.
matulienka
Jsem moc ráda, vždycky jsem si přála,aby mimísek měl dvě „plnohodnotné“ babičky, když už bude mít jen jednoho dědečka. Já měla babi jen jednu a dědu taky.
Ahoj holky, tak jsem konečně přečetla všechny komentáře,uff.
Mostule dík za pochvalu Bětíka. Po téhle zkušenosti s jogurtem jsem usoudila, že ještě není ten správný čas,aby jedla sama, i když jí to ohromně bavilo.
Dala jsem tam ještě 3 fotky ze svatby, kvalita nic moc, páč je to foceno z fotky.To aby jste měly aspoň ňákou představu, co jsem vůbec zač
![]()
Danielat
Po levé straně najdi NováFotogalerie a až skoro na konec a je tam Srpen 2006. A už jen klikáš na fotečky. ![]()
Do Galerky zkusím hodit něco o víkendu…
Ale musíte mi slíbit,že se neleknete a nebudete mě nikde pomlouvat… ![]()
EvikP já mám pocit,že už tam nějakou fotečku máš v čekatelkách na //, ne?Proč by jsme se měly leknout???
Nic z toho, co jsi psala se nestane, neboj!
Už jsem to našla, děkuju
Omlouvám se, jsem na tyhle věci trochu…ehm…pomalejší ![]()
Helli: ty máš úžasný bříško!!!!!
Anajko: no Alžbětka je prostě…nááááádhernááááá ![]()
Tak už se těším na další fotečky
já tam něco přidám v pondělí
Anajka
Bětuška je sladká. Připomíná mi moji neteřinku. Ségra má podobnou fotečku. Kačenka se také učila papat sama. ![]()
Jojo fotku ze svatby mám v čekatelkách na //. Tak kdybyste mě chtěli vidět, tak mě najdete s manželem tam. Teď o víkendu bychom chtěli fotit pupík, tak jsem zvědavá co z toho bude… ![]()