Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj skoromaminy i maminy!! ![]()
Odběhla jsem k vám na skok od těch mých mrňousků, abych vás všechny pozdravila!!
Přidala jsem do alba pár nových fotek, tak se můžete juknout, že už nejsme žádný mrňouskové!! ![]()
Mějte se moc moc hezky a vám, co jste na řadě, držím pěsti!!!
papa
Helli.. jsou prostě nádherní:-))
Kočky, jdu dovařit ty těstoviny, mějte se krásně..no, ale stejně sem mrknu večír, kdyby se ozvaly polin a spol, kdyby Cinq náááhodou rodila a tak:-)
Helli jsou fakt moc hezoučké ty vaše mrňata
Jsem se nabaštila těch cuketových řízků, s bramborem, tatarkou a zeleninovým salátem, dala bych si tak pivo
Sakra od obalování mě bolí v křížích jak při MS a teď jak sedím a datluju do PC tak je to ještě „lepší“
Do prkený ohrady, jestli to budou zas jenom ti poslíci debilní, tak už se fakt naštvu
Hmmm a Tomové furt nejsou doma ![]()
Helli - koukala jsem na mimča, úplně super!!! ![]()
Jinak jsem byla v poradně, můj dr tam nebyl, měl dovču. Takže nic nevím. Jen to, že stav čípku nevypovídá ( v podstatě) o přípravě k porodu, jelikož je to celé zavislé na pl.vodě a kontrakcích, ty o tom rozhodnou. Což, to jako beru, ale myslím,že i čípek má svoují vypovídací schopnost, ne?
. A také mám úplně jiný nález než minule - uzavřenější???
Čemuž tedy nevěřím, to je podle mého totální kravina
Takže už nechci nic vědět! ![]()
AHOJ holčiny,
tak nakukuji, a žádná mimča. Polin a Yoursun, jeste nic.. Tak asi zítra ![]()
Matulienko: mno, tak já na tebe zítra do tech 11 hodin asi teda počkám, než ti natočí ozvy a proběhne kontrola, snad tam nebude takový nátřesk na monitory zase
a nebudu tam muset dlouho čekat. Jinak dneska jsem už opravdu jako lemra, očička se mi zavírají už pomalu samy ![]()
Jste tu některá psala, o tom že v den porodu, nebyla chut k jídlu a unava šílená, tak je to i u mě dneska..
Jinak sestřenice mého muže dneska psala, že se sestřenici od jejího manžela (doufám, že tu rodinnou vazbu jste pochopily) se dneska ráno na Obilnáku narodil kluk 3.50 a 50 cm, a to měla termínek až po mě 15.8. uff to se fakt předbíhá.., tak jsem z toho měla takovou chvilkovou depku.. Jenže u ní bylo celkem dost jasné, že pujde asi drive.. Protože na svatbě byla v nejakém 31 tt šíleně oteklá, a já o týden víc byla a plná elánu a tančila…
Cinq , já tu zátku mám takovou spíš nahnědlou.. Je to takový dlouhý hlen
prostě nemám pochyb o tom, že je to ono. A na intimce mám malilinkaté nahnědlé flíčky - ale opravdu maličko..
Jinak já mám už 3hodiny takový bolesti,který jsou asi poslíčky, ale chvílema si nejsem jistá
Hodinu jsem to měla pravidelně po 5minutách, pak zas hodinu nepravidelně a tak se to střídá. Ale někdy je to silný až hrůůza, tak si říkám, co bude při porodu
![]()
Knedle se povedly a ještě zbyly. Tak ti je Cinq pošlu, jestli chceš ![]()
Vidím, že mimča zatím žádná … no snad se zítra už něco dozvíme. Ale že se holky dneska vůbec nikomu neozvaly co a jak ![]()
A teď jdu mrknout do galerky na mimča od Helli a pak k TV.
jsem nějak unavená, tak si jdu lehnout a uvidíme, jak bude vše pokračovat, manža už je natěšenej, že možná pojedeme, tak jsem zvědavá, noc ukáže
![]()
Cecetko , prosím mohla bys mi do SZ písnout Tvoje číslo, kdyby náhodou? Díky ![]()
MOSTULE: že by taky? já jsem dneska jako lemra
pujdu si za chvili lehnout a spinkat.. Zítra mám kontrolu v porodnici ![]()
Jeste ke všemu mě dneska začala hrozně bolet i pravá pata, takže jsem pajdavá těhule.. ![]()
Mischi , tak přeju ať ti to na kontrole dobře dopadne. Já osobně doufám, že už na žádnou další nepůjdu (mám jít v úterý - den termínu) ![]()
Tak holky, dobrou noc, jsem zvědavá, jestli se to v noci nějak zlomí…
Hmmm, tak koukám, že od rána jedete ![]()
Buchty jsem jim tam nacpala
, no, né přesně tam, ale poblíž!!! Chtěli mi vnutit jiný, což už se jim nepodařilo!!!
Tak nějak nevím, ale dneska to vidím na odjezd Mostule ![]()
Jdu hodit vanu a pak asi spát, dneska mě to v práci nějak vyčerpalo.
Mostule: já byla na kontrole v pondělí, a pozvali si mne znovu 3.8. taky jsem čučela
jaktoooo, když jsem vše měla v naprostem pořadku, ozvy, tlak, průtoky..atd.
Pujdu urcite i 7.8. v den termínu, taky. Ale v to doufám, že tam pujdu dřív před 7.8.
ale už rodit
![]()
""http://www.phpbbsmiles.net/g/20s/27.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/20s/27.gif Jenom koukám… pořád žádné mimi???
tak holky, kontrakce sílí, mám průjem a bohužel jsem i párkrát zvracela..takže jsem trošku vysílená
Ale hrozně mi pomáhá, když mi manžel při kontrakcích masíruje kříž - to je ÚLEVA ![]()
tak já se zatím loučím, snad se ozvu až s miminkem v náručí ![]()