Poradna duly
Jana Čurdová
cecetka píše:
Tamik jóóóó, tak to jsem si včera myslela u čištění bazénku a stěhování zahradní houpačky taky. A výsledek? Děsná bolest v zádech a na vnitřní straně stehenAle třeba ti to jako vypuzovací metoda vyjde. Navíc, přece jen ty už máš po termínu, kdežto já mám času ještě dost
Já chvíli po procházce. Ty bolesti v podbřišku byly nějak jiné… ale tím to skončilo. No a dneska mě ta stydká kost bolí nejbrutálněji za celou dobu. Kyčle mě už bolí celý den a taky nic… Ten náš prcek si možná říká, že v bříšku je mu líp, když vidí, co se děje venku
! Má to holka vymyšlený!!!
No a dneska mi řekl kolega, že jako zkušený zootechnik poznal, že už to bude brzy, jelikož mám břicho níž. Mě teda přijde furt stejné, ale když je ten zkušený zootechnik… ![]()
Tak jsem mu říkala, že má pravdu, nejpozději v pondělí nebo v úterý a to je fakt brzo ![]()
Dala jsem na emimčo nějaké fotky Nellinky do galerky tak se můžete mrknout.
Jinak Nellinka pěkně přibírá už máme 3,05 kg.
Tamik - ty už přenášíš, neboj už to bude brzy.
Holky jak to tak vidím tady bude odrozeno v polovině srpna a šmitec.
Monaliso k tomu článku, no nevím, nevím. Z maliníku nebo masírování hráze se asi dřív neporodí. Sexík nebo masáž bradavak by pomoct mohla, fyzická zátěž určitě taky. Co myslíš?
Monalisa24 skoro všechno děláááám!!! A nic.
Nechceš pomoct s hledáním co proti tomu hnusnému svědění břicha??? Já začínám být pološílená. Teda vlastně šílená, pološílená jsem od narození
!!!
To je takový nářez, že chvíle, kdy kousek podrbu je snad srovnatelná s orgasmem…
, jenže v tu chvíli to naprosto nezřízeně musím začít drbat celé a začíná kolotoč, který už nelze zastavit
!!!!
Jo a co chodím na cvičení, tak mi PA radila abych si dala teplou koupel, do ní svařila skořici, zázvor a hřebíček. To bych i zkusila, jenže ona zapomněla, že nám neteče ta teplá, takže to znamená nakýblovat vanu ohřátou vodou.
Nic, možná se do toho pomalu pustím - jde to ruku v ruce s tou fyzickou námahou
!
Ale jelikož kolem sedmé čekám návštěvu, tak nevím, protože když už tu vanu nanosím, chci si v ní aspoň chvíli lebedit a když přijde návštěva, těžko můžu říct - pardon, já teď dvě hodiny nosila vodu do vany, tak přijďte jindy…
. Prostě prekérka!
Tamik hlavně návštěvě řekni, ať jsou hodně veselí a hedně tě rozesmívají. To může taky pomoct. Alespoň sestra mého expřítele se na jedné oslavě smála až do rána a další den porodila. Třeba je to jedna z vyvolávacích metod. A když si k tomu dáš skleničku vínka, tak to třeba ještě podpoříš ![]()
Ahój srpňátka,
hlásí se poslední těhule z červencových ![]()
Gratuluji všem maminkám a miminkům k úspěšnému vylození
Dneska jsem měla jít na vyvolání, ale rozhodlo se (až dneska), že se bude počítat termín ze 30tt - což bylo 5.8… takže vesele přenáším a ještě asi budu, protože dle dr. to na porod ale vůůůbec nevypadá
Jsem už z toho na prášky a zkouším kde co, ale malýmu se prostě nechce a nechce
Takže pokud nějakým zázrakem neporodím dřív, tak jdu v sobotu na monitor a v pondělí na kontrolu, kde se SNAD něco rozhodne…
Máte nějakou tabulku kdo a kdy už má odrozíno? Abych se mohla litovat, že já pořád nic?
Nelo_M holka, vydrž. A tabulku miminek máme tady http://www.srpen2006.estranky.cz/…miminka-2006 ale raději se tam ani nedívej, jinak tě trefí šlak z toho, jak si tady většina porodila před termínem
Jakoby holky soutěžily o to, kdo to bude mít dřív za sebou ![]()
Cecetka ten smích… je mi veselo jen tady s vámi
, asi půjdu najít třeba nežvatlací diskusi nějaké hlášky Silvic a Len-til-ky!!! Tyhle dvě když se do sebe dají tak je úspěch zajištěn ![]()
Nela-M taky dobrý! Já mám 4. 8., termín od začátku jen jeden a jako ty, v sobotu monitor a když do té doby nic, v pondělí vyvolání
!
Musím ti ale říct, žes mě vůbec neuklidnila, když jsem viděla tvůj metřík
!!!
Koukni na naše stránky, co vyrobila šikovná Monalisa24: http://www.srpen2006.estranky.cz/
cecetka píše:
Nelo_M holka, vydrž. A tabulku miminek máme tady http://www.srpen2006.estranky.cz/…miminka-2006 ale raději se tam ani nedívej, jinak tě trefí šlak z toho, jak si tady většina porodila před termínemJakoby holky soutěžily o to, kdo to bude mít dřív za sebou
Tys mě předhonilááá!!!
Jestli to tak bude i s porodem… při tom zdejším předbíhání
, nebudu vůbec překvapená!!!
Jo, víš co je výhoda, že tam Nela-M neuvidí původní termíny! Teda v týhle tabulce, to by bylo asi dost drsný
!
Tamik Silvic do nežvatlací diskuse nechodí, ale teta Lentile je tam dost populární. A ještě ji všichni štenkrujou, jak to, že ještě neporodila ![]()
Tamik právě, že uvidí. Monalisa tam totiž přidala tabulku, ve kterém tt která porodila
A snad jen 4 přenášely, zbytek všechno je před termínem.
No já mám termín dle UZ ve 20. týdnu 23.8., ale dle UZ ve 30. týdnu 19.8. S Dr. jsme se dohodli, že budeme počítat ten 23.8. Tak snad to Ráďa pochopil, že do tohoto data má vylézt ven ![]()
matulienka píše:
Tamiku ..nemám s nimi žádnou zkušenost, já používám olejíčky pouze od salusu. To v aromaterapii. Jinak na masáže se mi osvědčil Hádek nabo topvet.
matulienka (teda jestli nerodíš
) já myslela na to děsný svědění nějakou šikovnou levanduli? To by mohlo klapnout ne?
Já teda doma trochu mám, jenže ta je z Justu, 10 ml a na tu obří plochu bych to vyplácala na dvě namazání a ono to stálo celkem dost… Fakt je, že je to snad jediná věc, po které to na chvíli přejde ![]()
Týýjo, malá tam má rodeo nebo co. A jak mě vždycky prokopává skrz jen nahoře kolem pupku, teď jakoby tam dole šmejdila ručičkama - třeba si to tam roztahuje
(nooo, já vím, to je blbost), ale hodilo by se to
![]()