Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
25.12.05 20:16

Ahoj holčinky,
tak jak jste oslavily vánoce? Co nejbližší rodina, když jste oznamovaly tu novinu? :wink: :lol:
Moje předsevzetí, že zatím nikomu nic neřekneme bohužel nevydrželo - jakmile jsem párkrát odmítla víno nebo koktejl, už se na mě všichni sesypali a museli jsme s manžílkem s pravdou ven :wink: Všichni mají velkou radost, tak doufám, že jsme to nezakřikli a všechno bude dobrý… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.12.05 21:41

Ahojky, jak už jsem avízovala, fotečku jsem dala do vánoční obálky a pověsila na stromek. Manžel ji rozbalil jako poslední dárek a opravdu byl dojatý. Nemohl tomu vůbec uvěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
25.12.05 21:46

Ahoj holky,
jsem tu nová. Ale taky se chci podělit o dojmy od stromečku. Obě babči brečeli, děda byl vyjukaný. Teta si šla dát panáka a prababička nejdřív nevěděla o čem je řeč. Tak doufám,že jsme také něco nezakřikly,když jsme to řekli takhle brzo. Ale nevydrželi bychom to. Je to naše první a jsme moc šťastní. Jen bych nemusela být nemocná. To je trochu problém. Teplota,rýma a dost velký kašel. V úterý jdu k dr. abych něco nepokazila a v práci ať se staví třeba na hlavu. Přeji hezký večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.12.05 21:58

AHOJKY,

doufám, že vám nevadí, že budu občas nakukovat :-) Pár lidiček tu trošku znám, tak budu moc fandit (samozřejmě všem) aby to vaše těhulkovství probíhalo v pořádku a v klídku :-) A chci být v obraze :-) až se fazolka staví taky u nás :-))) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
25.12.05 22:02

DaJana

Copak Ty tu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.12.05 10:25

Majdo, nedělej si zbytečně těžkou hlavu, u mě první vyšetření u prvního těhu proběhlo prakticky stejně, dr. stačilo, že jsem nedostala MS a mám pozitivní test, zběžně mě vyšetřil, řekl, že to vypadá na těhotenství a napsal lístek na ultrazvuk. Tam jsem šla cca v 9tt. I při dalších kontrolách jsem z toho měla divný pocit, jako že moje těhotenství nebere vážně. Po začátku druhého trimestru se to změnilo a já byla spokojená, že mám lékaře, který mě zbytečně neplaší. Mám pocit, že někteří lékaři to berou tak, že v prvním trimestru se může stát cokoli, tak jsou „opatrní“ s jásáním kvůli miminku, jakoby budoucí maminy chtěli tak trochu „držet zpátky“.
A s tím ultrazvukem to záleží na tom, jestli ho tvoje dr. má v ordinaci nebo tě na něj někam posílá. Pokud ho v ordinaci mají, používají ho hned při první návštěvě, když tě musí posílat jinam, většinou to trochu odkládají, protože počet vyšetření je omezený pojišťovnou - před těma 2,5 rokama to bylo 1× na začátku, pak v 20. tt a po 30. tt. Takže je lepší jít na ten první UZ spíš v tom 11.tt, kdy už je něco vidět, než hned na začátku, kdy lékař vyčte jen to, že jsi těhu.
takže hlavu vzhůru, chovej se těhotně a věř, že to uteče jako voda. Já byla tenkrát taky nedočkavá a za pár dní budeme slavit druhý narozky 8O¨

Secy /7tt+2

• Citovat
  • Upravit
1679
26.12.05 13:32

Ahoj holčinky,
tak jsem se sem konečně po dlouhé době zase dostala :lol: V pátek jsem byla na ultrazvuku a mimískovi srdíčko krásně bije a má 1,1cm. Našim jsme to oznamovali u štědrovečerního přípitku. Taťka byl dojatej a pro mamku to překvápko nebylo. Poznala to na mě a tak jsem měla v balíčku pod stromkem dupajdy. S tchánama nemáme dobrý vztah, tak tam to oznamovat nijak nebudem a ostatním příbuzným až trochu později.
Tak si užívejte zbytku dovolené a držím vám všem palečky při kontrole!!
Já teď jdu koukat na pohádky, snad je nějaká dobrá, u které si mi bude dobře dřímat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
27.12.05 07:48

Ahoj holky,

v pátek jsem zašla k Dr., zeptal se, jaké mám zpoždění MS, jestli byly tt pozitivní, podíval se na graf BT a řekl, že jsem těhotná a že ho vůbec k tomu, aby mi těhotentví potvrdil, nepotřebuji :D Pak se podíval vaginálním UTZ dovnitř a flíček byl tam :D Naši první fotečku jsem vložila do svého alba (odkaz je pod podpisem)

Našim jsme to řekli u stromečku. Zůstal tam poslední neoznačený balíček a v něm byly malinké bačkůrky. No a tak bylo všem jasné, že příští rok nás bude o jednoho víc :D Tchánovcům jsme to oznámili až 25., kdy jsme u nich byli na návštěvě. Tchýně nám hned jasně řekla, že kočárek a fusak zajišťuje ona. Tak to máme první starosti z hlavy :D

Přeji vám pohodové dny a žádný stres :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
27.12.05 08:05

Čečetko ty jsi šikulka! Tomu říkám podrobné album hned od začátku. :wink: :lol: Malý/-á Slaninka se jednou bude chlubit kamarádům… 8) :lol: :lol: Já se hrozně těším na prohlídku 2.1. - můj gyndr zase nahrává UTZ na videokazetu, tak pak uspořádáme prarodičům filmové představení… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.12.05 09:49

Ahoj holky,
tak se taky pridavam s popisem Stedreho dne a oznameni rodicum. U nas se vzdy posledni darky hledaji, takze jsme zabalili dudlika a nechali ho nase hledat. Po najiti a rozbaleni nasledoval hystericky plac moji matky a naprosta radost otce. Pak se oba hrozne opili a sli spat kolem ctvrte rano. Od te doby na me koukaji jako na zviratko a nenechaji me ani myt nadobi. Je to docela sranda, ale chapu je. Bude to jejich prvni vnoucatko, takze se s tim museji nejak smirit. :?
Jinak ja jdu dneska vecer k dr., tak doufam, ze to bude v poradku a ze uz neco uvidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 10:35

Ahoj holky,

dnes jsem byla taky na utz a mimi je tam kde má být. Pan doktor říkal,že akce tam ještě není,ale abych přišla na utz zase příští týden. Jinak je prý vše o.k. Tak doufám,že je. Že mi něco nezatajil. Naše mimi by se mělo narodit 28.8.,takže jsem tu asi s nejmladším mimískem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
27.12.05 10:45

Noggie děkuji :D A ty to tak dlouho vydržíš? Tééééda. To mě si Dr. pozval na kontrolu už na tento čtvrtek. V pátek mi dělal jen ten vnitřní ultrazvuk.

Evik tak schválně, holka, která z nás dřív porodí? :lol: Mě to podle výpočtů vyšlo na 25.8.2006.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 11:02

cecetka

Mě na 28.8. :-)
Ale doktor něco mlel o tom,že to odpovídá stáří 4 týdnů. Tak já nevím.Ale vím na 100%,že ovu byla 4.12. takže mimísek musel být počat v tuto dobu. Jůůůů ať už je příští týden. Chtěla bych taky fotečku z utz. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 11:27

Mějte se tu hezky, jdu zalézt do peřin… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.12.05 11:37

Ahojky srpňátka. Tak jaký byl ježíšek? Konečě jsem se mezi vás dostala. S manželem oznámování toho „malého“ překvápka máme za sebou. všichni měli ohromnou radost. Moje mami už se těší na léto, jak bude vozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí