Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
22.8.06 20:44

Lentilko - tady se ulíváš :lol: - a co takhle nahřát pupendo fénem a přitom naolejovat a namasírovat - Dalek říkal, že je to fajn, dobře se z toho prdí a super to hučí, jen nesmí být matka kopyto, aby jeden nebyl připálený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
22.8.06 20:52

Ahojte holky,
nakukuju k vam vic jak mesic. Teda koukala jsem, jak tovsechno zvladata. Klobouk dolu. Taky moc gratuluju ke kouzelnym mimisum. Uz se skoro nemuzu dockat, kdy pomuchlam toho svyho Smudlu.

Na zacatku srpna jste si tu psaly recepty na prima mnamky, ale nejak je nemuzu najit. Nasla jsem jen na strance 860 a 861, ale Matulienka a myslim i cecetka, woodo a dalsi tu davali do placu dobroty, ktery jsem si chtela napsat. Bohuzel jsem to nejak nestihla (bylo mi dost zle) a ted at listuju, jak listuju, tak nejsou :(. Nevite nahodou stranky? Chtela bych tomu svymu udelat prekvapko k vyroci. Diky moc. http://www.gify.nou.cz/…bory/zz2.gif

Edit: Tak uz jsem to nasla, str. 842, 843, kdyby nekdo hledal. Desne jsem se navnadila. Supr tipy! http://smiles.zy.cz/112.gif /> Skoda jen, ze nemate v srpnovych estrankach krome mimin samostatnou kucharku, protoze treba takova matulienka musi byt se svyma kucharskyma schopnostma poklad!http://smiles.zy.cz/691.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.8.06 21:07

Holky přeposílám zprávu: Nelinka,49cm,3,2kg čas 18.16hod. Ani jsme nestihly přípravu. Stahy hned po3min,ale bolest děsná. Všem držím palce.Xaxkx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.8.06 23:05

Tak jsem se sem propracovala až teď (blbne mi internet :twisted: ), takže opožděné reakce.

Lentilko je to přesně jak psala Mischiina - Sab se může klidně od narození, je lepší začít menším počtem kapek (tak těch pět ) a kdyby to nezabralo, můžeš přidávat (max. 15 před každým kojením). A rektální rourka by neměla vadit - vlastně tím jen uvolníš svěrač.
A s tím krkáním se neboj, on se to ten tvůj prcek taky naučí. Naše píďala krká až teď (asi týden), předtím jsme bojovaly s ublinkáváním :? !

Jo a samozřejmě jsem zapomněla pořát Xaxkx a Nelince vše nej, nej,nej… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.8.06 08:11

Velke gratulace Xaxkx - ta se ma…
me nakonec ti poslicci vcera navecer presly, takze ja si jeste musim pockat…jednou to prijit musi :)

holky a co teda vlastne muzete jist pri kojeni? to skoro vypada, ze nemuzete fakt nic… 8O ja to jeste nejak nenastudovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.8.06 09:48

Ahojky :D nás prdíky taky trápí ve velkém…vyzkoušela jsem už vše,ale nám kapičky moc nepomáhají,nejvíc asi fén na bříško a rektální rourka,kterou používáme max. jednou denně.Názory na ní se různí…měla by se prý používat co nejméně,aby prďolové nezlenivěli a tlačili :wink:

Gratuluji všem novým miminkům a maminkám :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.8.06 10:01

ahoj,

Xaxkx velká gratulace k Nelince, přeji hodně pohody, mlíčka !!!! Milhausko: my dáváme 5 kapiček zatím. Včera jsem dala teplou plíneku na bříško a byla klidnější noc :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.8.06 10:11

Ahojky.

Veliká gratulace xaxkx. tak se konečně dočkala :D

My máme za sebou taky jednu utrápenou noc, od půl jedný do tří malá brečela kvůli prdíkům a potom už spala až do půl sedmý. No ještě jsem k žádným kapkám a podobným věcem nesáhla, tak snad se to nebude opakovat takhle ve velkém.

Lentilko , četla jsem tvůj příspěvek v diskuzi Co jíst při kojení, neboj, ono to nebude tak hrozné, musíš zkoušet, nemusí se mimčo přeci hned po všem osypat. Já toho taky moc nejím, sice se říká pestrá strava, ale ze začátku mám strach jíst normálně, tak zkouším nové potraviny a vždycky čekám, jestli to s malou něco udělá. Tak si taky vždycky zkus něco do jídelníčku přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
23.8.06 10:40

Tak já dávám malé Sab simplex malé jen na noc 5 kapek a pomáhá to, ty prdíky trápí malou hlavně v noci a tu rektální rourku jsem používala dva dny a teď už není potřeba.

Lentilkah - fakt chlapečci trpí na prdíky šíleně, malý se bez rourky nevykakal, ale až byl větší tak se to upravilo. Tak neboj je to přechodné období, ale kdo to má vydržet že?

VELKÉ GRATULACE XAXKX K NELINCE! Vůbec jsem netušila že xaxkx bude mít taky Nelinku jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
23.8.06 11:35

Ahoj holky,

nejdřív obr gratulace Janey, Kačence a Xaxkx k miminkám!!! 

Vojtíšek spinká - v postýlce!!! Hurááá!!! A já připravuji Pitrýskovi oběd. Mezitím stíhám i net, jsem prostě holka šikovná.
Na prdíky „zatím“ netrpíme, ale pro jistotu jsem si koupila čajík, který budu eventuelně popíjet, ale snad to nebude potřeba.
Dnes jdeme do pojišťovny kvůli kartičce pojištěnce a na sociálku kvůli porodnému :lol: , už nám dorazil rodný list Vojtíška.

Zatím to zvládáme, jen tak od 18hod. do 22hod. je to teda síla. V tu chvíli si připadám jako neschopná matka, která nic nezvládá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
23.8.06 11:39

Panoramko, můžeš mi poslat datum narození, míry apod. Arthurka??? Abych ho mohla dopsat do seznámu na www.srpen2006.estranky.cz

Čečetko, myslím na Tebe, holka zlatá!!! Uvidíš, že za chvíli budeš mít Radečka v náručí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.8.06 13:14

Holky a dají se ty kapky sab simplex koupit bez předpisu nebo je to jenom na předpis?

Monalisa24 - já si zase připadám jako neschopná matka od 17 do 20, to naše beruška prostě brečí a není k utišení a nechce nic, ani mlíčko ani pochovat, takže už si na to prostě zvykám, opakuje se to každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.8.06 13:52

Ahoj

taky moc gratuluju novopecenym maminkam :D

Taky mam ted chvilinku, mimco spinka v pelisku a ja jsem dokonce stihla uklidit cely byt :) sice to bylo na etapy, kdy jsem musela odbihat kojit, prebalovat atd. , ale uz to mam :roll:

jinak porad stejne, uz se tesim, az bude filipek vic reagovat a hlavne, az mi KONECNE rekne, proc breci :? ale to si jeste pockam, jinak breci vetsinou taky k veceru a uklidni se vetsinou koupanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.8.06 14:44

Saary Sab Simplex se dá i volně koupit, stojí cca 80,–Kč, jinak na recept to hradí celé pojišťovna.

Jinak koukám že nám ti naši drobečci dávají pěkně zabrat - je tu celej den úplně mrtvo. Nedivím se že Cecetka to u nás v Srpňátkách vzdala. :lol:

K tomu večernímu pláči - někde jsem četla,že miminko už je z celého dne unavené ( třeba moc podnětů, návštěvy atd.) a prostě nemůže usnout. Třeba na tom něco bude. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.8.06 15:44

Velká gratulace novopečeným maminkám! :-) ať je vám spolu dobře :-) Konečně jsem dala do fotogalerie fotky naší zlaté holčičky :-)

Monaliso, prosím, doplň mi do tabulky v srpňátkách míry malé při narození - 2kg, 45cm, díky :-)

Krásný den a ať prdíky netrápí. Sab simplex jsem včera začala dávat taky a malá je klidnejší. Zpívání jí jde ale i tak dobře, sousedi potvrdí :wink:

Šárka + Barborka
P.S. Nevíte některá, prosím, co mám špatně s metříkem? Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí