Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, vy co máte ještě starší děti, jak to probíhá? Mně se začal Marťas chovat jako blázen
. Jsem z toho úplně vyřízená
, víc, než z nočního vstávání
. Mele děsný kraviny, upoutává pozornost. Můžu mu stokrát vysvětlovat, že na vztahu k němu se nic nezměnilo,ale je to totál na ho…
. Já doufám, že se to srovná, a to hodně brzy nebo…
Naštěstí nemá nic proti Nelince, alespoň to neříká, ale jak se pitvoří… Jestli takhle vleze do tý nový školy, tak nás dají rovnou do zvláštní..
Monaliso - a Sap Simplex dáváš denně ? ? V příbalovém letáku je napsáno, že ne déle jak tři dny. Mám to strach malé dávat.
ahoj holky tak jsme byli od soboty do dneska u tchyne
bylo to super,prdola spal cely den bez problemu a i v noci
proste horsky vzduch ![]()
Monalizo ja kojim a davam i UM…ohrivac mam,jsem spokojkena…prijde mi to jednodussi a ohreje to na spravnou teplotu,nemusim chladit a ani prihrivat…a dokonce i dcerka se naucila mi udelat sunar ![]()
jinak ja vzdy rikam at koupi obleceni,ale ve vetsi velikosti ![]()
Ahojky. Preji krasne ranko. Pocasi stoji za prd…
kdyz vzpomenu na ten cervenec…
M[ b]áme nové miminko: Mimulik, 27.8., 20.00, Viktorie, 3,85kg a 52cm
Veliká gratulace Mimulik…
Ostatním těhulkám držím palce, ať už to mají za sebou.
saary píše:
Ahojky. Preji krasne ranko. Pocasi stoji za prd…kdyz vzpomenu na ten cervenec…
M[ b]áme nové miminko: Mimulik, 27.8., 20.00, Viktorie, 3,85kg a 52cm
Veliká gratulace Mimulik…
Ostatním těhulkám držím palce, ať už to mají za sebou.
Saary ale včera bylo 28.8., takže asi porodila 28.8., ne?
Gratuluji Mimulik k holčičce ![]()
Já stále 2v1 a asi to tak až do září zůstane ![]()
Len-til-kah píše:
Jo a v noci se budí až tak po pěti hodinách, ale já se stejně moc nevyspím, jak jsem nervózní, jestli dýchá… pořád do něj šťourám
(kromě toho, že se stejně musím chodit odstříkat
).
A stejně budeš pořád za tvrďačku, nevyměkneš a monitor dechu nekoupíte? Nebo si ho můžete na pár měsíců půjčit.
http://www.monitordechu.cz/kontakt.html
Ccecetka - no jo, díky za opravu, Mimulik porodila včera, 28.8. !!!!
Z těhu demence se rovnou přejde na vykojený mozek ![]()
Ahoj holky, jen se hlásím, že už jsme s malou z porodnice, měli jsem žloutenku, tak se nám to trochu protáhlo ![]()
Porod byl teda mazec, prdla mi voda, ale stahy žádný, tak jsme jeli do porodnice, kde si mě nechali a po 12 hodinách mi dali antibiotika s tím, že to vypadá na porod až tak za 24 hodin a vyvolávaný, protože jsem neměla kontrakce…ty ale přišli asi hodinu po podání antibiotik (cca 3:00 22.8.) a hned po 6-ti minutách. Říkala jsme si pohoda, vědí, že chci epidurál, budou mě hlídat…no, měli pořád moc času, že prý porodím až tak někdy po poledni…no a v 8 jsem byla otevená už na 8 cm a už epidurál nešel…nestihli jsme dokonce ani klistýr. Malé se ale nechtělo ven, takže se pořád vracela hlavičkou zpět…musela jsem tlačit na bobku a když PA řekla, že už se porodí ať si "vyskočím
" na křeso, tak malá zase zalezla…měla krátkou pupečníkovou šňůru…no, ale nakonce jsem jí vytlačila.
No a teď z toho smutnějšího soudku…manžel pořád není v pořádku, včera měl zase zvýšenou teplotu, tak jsem pořád nějaká stresnutá…bojím se o mlíko, abych o něj nepřišla ![]()
Tak kočeny, končím, ať vám mimča prospívají a držte nám s manžou palečky ať je brzo zdravý…pa.
Tak velke gratulace Mimulikovi
Ja jeste dokoncuju pripravy a za chvili teda odjizdim. V brise zadne novinky, Malej bude lenoch asi, ven se mu nechce ![]()
Tak se mejte krasne a doufam, ze koncem tydne uz budeme mit my zbyle miminka vsechny.
Ahoj holky,
tak dnešní noc byla snad nejhorší za celou dobu, co je Vojtíšek na světě
. No, už si na to začínáme zvykat.
Dnes jdeme ve 13hod. do poradny, tak jsem zvědavá:-)
Tak já končím, manžel mi nese synka, asi na kojení ![]()
PS: Jooo, SAB SIMPLEX nedávám denně. Prdíme teď normálně ![]()
Monaliso dívala jsem se na seznam srpňátek. V seznamu je i zziny a ta 25.8. v 11:20 porodila Leonku 2640g/47cm
A nějak se nám neozývá Miselinka ![]()
Monaliso - šťouchání bych snesla, ale ten řev
… pokaždé trnu, že to nikdy neskončí a cítím se provinile
.
Cecetko - tak možná jsem tvrdší, než si myslíš, já ten monitor dechu totiž půjčený mám - od příbuzných, ale nepoužiju ho a nepoužiju
. Jak si totiž představím, že to zapomenu vypnout, když malého vyndávám z postýlky, anebo že to prostě začne revat z jiného důvodu, tak mi tuhne krev v žilách. Já bych se tak děsně nervla, kdyby to začalo vřískat, že radši budu chodit do Štěpána šťouchat
(švagrová dává malému před pusu zrcátko
).
Mimuliku - kloubouk dolů, taková hmotnost - to je výkon
. Tak hodně štěstí a ať jste obě zdravé!!!
Tož holky, co jste ještě neporodily, já bych vám tak ráda pomohla
…
Holky ještě k těm dudlíkům, Tomášek měl do jednoho roku takový ten obyčejný kytičku, žádný tvarovaný a zuby má výstavní fakt mu je závidím. Za to já jsem dudlík neměla a abych měla krásný chrup tak jsem v sedmi letech musela se zubama na operaci. Je to hodně v genech a ne v dudlících.
Cecetka - já chtěla taky epidurál ale mě ho dát nesměli a ani by nestihli.Jinak bych do něj šla okamžitě,kamarádka ho měla a říkala že to bylo super.
xaxkx - mluvíš mi z duše, já jsem předevčírem chodila jak stará babka, tak šíleně mě bolely kolena a psty na rukou že jsem myslela že zblázním.Já netušila že budeš mít také Nelinku, my máme dvě l to si přál Tomášek.
Včera Nellinka poprvé plakala zrovna přišel přítel z práce a hned co se jí stalo a že pojedem do nemocnice.Fakt je jak hypochondr.Jen ji bolelo bříško a nemohla si prdnout po půl hoďce si prdla a vykakala a bylo po pláči.
Mimulíku…gratulace k mimíškovi
jinak Maggy je od dneška od sedmi hodin v porodnici, odtekla jí plodovka, tak držím pěstičky Maggy:-)) ať máš brzy Maggyňátko v náručí..ale má šikovnou PA, tu, co rodila mne:-))))
Monaliso24 ,
ti naši kluci jsou si ááááž moc podobní, taky nespíme v noci, dnes jsem spala zase jen 2,5 hodiny, no, vcelku síla, ale jednou se to zlomííííí