Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
28.8.06 20:34

Holky, vy co máte ještě starší děti, jak to probíhá? Mně se začal Marťas chovat jako blázen :? . Jsem z toho úplně vyřízená 8O , víc, než z nočního vstávání :D . Mele děsný kraviny, upoutává pozornost. Můžu mu stokrát vysvětlovat, že na vztahu k němu se nic nezměnilo,ale je to totál na ho… :evil: . Já doufám, že se to srovná, a to hodně brzy nebo… :roll: Naštěstí nemá nic proti Nelince, alespoň to neříká, ale jak se pitvoří… Jestli takhle vleze do tý nový školy, tak nás dají rovnou do zvláštní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.8.06 20:52

Monaliso - a Sap Simplex dáváš denně ? ? V příbalovém letáku je napsáno, že ne déle jak tři dny. Mám to strach malé dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.8.06 21:14

ahoj holky tak jsme byli od soboty do dneska u tchyne :D bylo to super,prdola spal cely den bez problemu a i v noci :D proste horsky vzduch :D

Monalizo ja kojim a davam i UM…ohrivac mam,jsem spokojkena…prijde mi to jednodussi a ohreje to na spravnou teplotu,nemusim chladit a ani prihrivat…a dokonce i dcerka se naucila mi udelat sunar :lol:
jinak ja vzdy rikam at koupi obleceni,ale ve vetsi velikosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.8.06 07:09

Ahojky. Preji krasne ranko. Pocasi stoji za prd… :evil: kdyz vzpomenu na ten cervenec…

M[ b]áme nové miminko: Mimulik, 27.8., 20.00, Viktorie, 3,85kg a 52cm

Veliká gratulace Mimulik…

Ostatním těhulkám držím palce, ať už to mají za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
29.8.06 07:13
saary píše:
Ahojky. Preji krasne ranko. Pocasi stoji za prd… :evil: kdyz vzpomenu na ten cervenec…

M[ b]áme nové miminko: Mimulik, 27.8., 20.00, Viktorie, 3,85kg a 52cm

Veliká gratulace Mimulik…

Ostatním těhulkám držím palce, ať už to mají za sebou.

Saary ale včera bylo 28.8., takže asi porodila 28.8., ne?

Gratuluji Mimulik k holčičce :D

Já stále 2v1 a asi to tak až do září zůstane :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
29.8.06 07:23
Len-til-kah píše:
Jo a v noci se budí až tak po pěti hodinách, ale já se stejně moc nevyspím, jak jsem nervózní, jestli dýchá :? … pořád do něj šťourám :oops: (kromě toho, že se stejně musím chodit odstříkat :roll: ).

A stejně budeš pořád za tvrďačku, nevyměkneš a monitor dechu nekoupíte? Nebo si ho můžete na pár měsíců půjčit.
 http://www.monitordechu.cz/kontakt.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.8.06 07:58

Ccecetka - no jo, díky za opravu, Mimulik porodila včera, 28.8. !!!!
Z těhu demence se rovnou přejde na vykojený mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.8.06 09:10

Ahoj holky, jen se hlásím, že už jsme s malou z porodnice, měli jsem žloutenku, tak se nám to trochu protáhlo :roll:
Porod byl teda mazec, prdla mi voda, ale stahy žádný, tak jsme jeli do porodnice, kde si mě nechali a po 12 hodinách mi dali antibiotika s tím, že to vypadá na porod až tak za 24 hodin a vyvolávaný, protože jsem neměla kontrakce…ty ale přišli asi hodinu po podání antibiotik (cca 3:00 22.8.) a hned po 6-ti minutách. Říkala jsme si pohoda, vědí, že chci epidurál, budou mě hlídat…no, měli pořád moc času, že prý porodím až tak někdy po poledni…no a v 8 jsem byla otevená už na 8 cm a už epidurál nešel…nestihli jsme dokonce ani klistýr. Malé se ale nechtělo ven, takže se pořád vracela hlavičkou zpět…musela jsem tlačit na bobku a když PA řekla, že už se porodí ať si "vyskočím :lol: " na křeso, tak malá zase zalezla…měla krátkou pupečníkovou šňůru…no, ale nakonce jsem jí vytlačila.
No a teď z toho smutnějšího soudku…manžel pořád není v pořádku, včera měl zase zvýšenou teplotu, tak jsem pořád nějaká stresnutá…bojím se o mlíko, abych o něj nepřišla :cry:
Tak kočeny, končím, ať vám mimča prospívají a držte nám s manžou palečky ať je brzo zdravý…pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.8.06 09:11

Tak velke gratulace Mimulikovi

Ja jeste dokoncuju pripravy a za chvili teda odjizdim. V brise zadne novinky, Malej bude lenoch asi, ven se mu nechce :(

Tak se mejte krasne a doufam, ze koncem tydne uz budeme mit my zbyle miminka vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.8.06 10:10

Veliká gratulace Mimulikovi k Viktorii!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.8.06 10:11

Ahoj holky,

tak dnešní noc byla snad nejhorší za celou dobu, co je Vojtíšek na světě :cry: . No, už si na to začínáme zvykat.
Dnes jdeme ve 13hod. do poradny, tak jsem zvědavá:-)

Tak já končím, manžel mi nese synka, asi na kojení :lol:

PS: Jooo, SAB SIMPLEX nedávám denně. Prdíme teď normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
29.8.06 10:12

Monaliso dívala jsem se na seznam srpňátek. V seznamu je i zziny a ta 25.8. v 11:20 porodila Leonku 2640g/47cm

A nějak se nám neozývá Miselinka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.8.06 10:14

Monaliso - šťouchání bych snesla, ale ten řev :roll: … pokaždé trnu, že to nikdy neskončí a cítím se provinile :oops: .

Cecetko - tak možná jsem tvrdší, než si myslíš, já ten monitor dechu totiž půjčený mám - od příbuzných, ale nepoužiju ho a nepoužiju :evil: . Jak si totiž představím, že to zapomenu vypnout, když malého vyndávám z postýlky, anebo že to prostě začne revat z jiného důvodu, tak mi tuhne krev v žilách. Já bych se tak děsně nervla, kdyby to začalo vřískat, že radši budu chodit do Štěpána šťouchat 8O (švagrová dává malému před pusu zrcátko 8O :lol: ).

Mimuliku - kloubouk dolů, taková hmotnost - to je výkon 8O :! . Tak hodně štěstí a ať jste obě zdravé!!!

Tož holky, co jste ještě neporodily, já bych vám tak ráda pomohla :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
29.8.06 10:48

Holky ještě k těm dudlíkům, Tomášek měl do jednoho roku takový ten obyčejný kytičku, žádný tvarovaný a zuby má výstavní fakt mu je závidím. Za to já jsem dudlík neměla a abych měla krásný chrup tak jsem v sedmi letech musela se zubama na operaci. Je to hodně v genech a ne v dudlících.

Cecetka - já chtěla taky epidurál ale mě ho dát nesměli a ani by nestihli.Jinak bych do něj šla okamžitě,kamarádka ho měla a říkala že to bylo super.

xaxkx - mluvíš mi z duše, já jsem předevčírem chodila jak stará babka, tak šíleně mě bolely kolena a psty na rukou že jsem myslela že zblázním.Já netušila že budeš mít také Nelinku, my máme dvě l to si přál Tomášek.

Včera Nellinka poprvé plakala zrovna přišel přítel z práce a hned co se jí stalo a že pojedem do nemocnice.Fakt je jak hypochondr.Jen ji bolelo bříško a nemohla si prdnout po půl hoďce si prdla a vykakala a bylo po pláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.8.06 11:22

Mimulíku…gratulace k mimíškovi

jinak Maggy je od dneška od sedmi hodin v porodnici, odtekla jí plodovka, tak držím pěstičky Maggy:-)) ať máš brzy Maggyňátko v náručí..ale má šikovnou PA, tu, co rodila mne:-))))

Monaliso24 ,
ti naši kluci jsou si ááááž moc podobní, taky nespíme v noci, dnes jsem spala zase jen 2,5 hodiny, no, vcelku síla, ale jednou se to zlomííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí