Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
1.9.06 15:01

Ahoj holciny,
tak vidim, ze uz jsem asi opravdu posledni, kdo jeste nevylodil… :?
Dneska jsem dostala v porodnici opustak do nedele.
Dle vysetreni je vsechno jeste vysoko, oxytocinovy test negativni. Dneska na monitoru teda uz nejake mensi kontrakce byly a deloha je pry negativni, ale jinak se stale nic nedeje.
Tak kdyz to na me neprijde behem vikendu, tak pristi tyden uz pujdu na vyvolani.
Gratuluju Cecetce a dalsim k miminkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.9.06 15:18

kacenko moja ty si si teda vytrpela......

tak pekne a rychle hojenie vsetkeho co je potreba… Sarke nech pekne papa a je hodnucka a ty nech naberies hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.9.06 15:34

kacatko : děkuji, naštěstí se cítím lépe.
Psychická pohoda dělá divy. Doma je opravdu lépe a člověk se rychleji „hojí“ :-) Nejhorší pocit byl ten, když jsem se měla starat o mimčo a prostě jsem se musela držet, abych bolestí malou nepustila. nebo jsem ležela, napojená na kapačku, a malá vedle brečela v postýlce. No prostě starat se o mimčo, ještě když nemám moc zkušeností a do toho všechny ty prosblémy se mnou… To byla vážně těžká zkouška. Dost jsem se bála, když mě pouštěli, že se jim hned večer vrátím, ale je mi vážně líp. Mnohem! Takže už nemám takový strach, že jsem ten odchod nějak uspěchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.9.06 17:31
kacatko píše:
Tamik ja som ho vcera kupila..... mrkni

www.babysatky.cz

holka bola zlata a poradila mi a ukazala ako viazat. Ja som sla do indickeho ale len koli dlzke… aby nam sedel obom s chlapom

kacatko a jakoudélku jsi kupovala? Pro ty naše pokladyx od narození je asi lepčí delší viď?

kacenka78 neboj, hojení a všechno ostatní teď půjde úplně samo, když už jste s malou doma!!!

No a Niky se teď chudák kroutí na mamce, protože jí trápí prdíky asi…!
Půjdu si udělat ten protiprdíkový čaj a zkusím ho do ní trochu natlačit!!! I když to mi moc nejde, podávat jí cokoliv lžičkou 8O , ale aspoň mě učí trpělivosti!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.9.06 18:11

Kacenko - fuj, snad sis to už vybrala. Celkem ti rozumím, já se celý den po porodu kácela s nízkým tlakem a ten další den to nebylo moc lepší, ale to už jsem měla malého u sebe, ačkoli na záchod jsem musela chodit na etapy - vždycky si po cestě sednout :evil: . Doma to bylo to samé v bledě modrém - jak jsme dojeli, tak jsem málem omdlela, takže jsem to korunovala hysterákem „jak já se o něj postarám“ :oops: . Na tebe to ale zdaleka nemělo … ať už je to jenom lepší!

Holkyyy, mě už nebolí ten šev, co mi dole udělali :roll: a i ta ďura snad zarůstá - sláva :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.9.06 18:15

Kacatko tak at uz ti je jenom lepe :wink:

To pocasi je silene 8O rano potrebuju svetr a odpoledne bych mohla mit plavky 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.9.06 18:27
Len-til-kah píše:
Holkyyy, mě už nebolí ten šev, co mi dole udělali :roll: a i ta ďura snad zarůstá - sláva :D .

Len-til-kah ďura??? Tamta :lol: :lol: :lol: ? Nebo ta druhá?

Tady blbnu a počkejte, až mi malá zase zazpívá, on mě ten smích přejde :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.9.06 19:27

Ahoj, tak jsme byly dnes na převážení. Máme 3110g, v pondělí to bylo 3080g. Sice ještě nejsme na porodní váze, ale je vidět, že Nutrilon zabírá. :D . Sice škoda,ž e to nešlo přes kojení, ale…hlavně, že je Nelinka spokojená. Dneska dokonce spala od půlnoci do pěti! Super! Jinak snad pořád spí. Tři hodiny spí, pak jí, kadí a spí. Skoro nekouká, tak mě to trochu mrzí :cry: . Jen včera strašně brečela a byla vzhůru od rána do 15,00, ale to bylo tou vyrážkou. Dneska se to zdá být lepší, takže to byl asi fakt ten Johnson. Teď máme zákaz koupání a mazání dokud se to nezlepší úplně. Na obličejíčku má pupínky, ale to je prý novorozenecká puberta :P . Taky jí obličej nesmím mít vodou, ale jen kojeneckou. Ona, naše princeznička, bude asi pintlich :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.9.06 19:51

Xaxkx třeba nebude tak pintlich pořád :wink: !
My mažeme nějakým olivovým olejem z´lékárny, co nám napsal dětský. První koupání teda Bubchenem (nenašla jsem přehlásku…), pak jen tím od dr. a je super! Bubchen nechám na nějaké horší časy!
Zkusím ještě hodit prcka do galerky, než se vzbudí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.9.06 20:00

Tamiku - no né ta ďurka, kterou vylezl Štěpánek, ta by mi zarůstat nemusela :roll: … ale nějak jsem se zhrozila, když jsem překonala strach a odpor, vzala po návratu z porodnice zrcátko, koukla „tam“ a vidím hnusnou rozlezlou díru na konci té jizvy :? , blebleble :roll: . Tak ta mi zarůstá :! :roll: . (Ale kdy se tam zase budu holit fakt nevím, protože pohled na ta místa je pro mě dost frustrující 8O … i když, teď už to všechny umíme poslepu, že jo :lol: .)

Mmmm, manžel teď je s prckem, nastalo opět období pravidelného večerního mrčení a pobekávání :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.9.06 20:07

Haha Lentilko, mě to právě hrozně rozesmálo, že jako ta Štěpánkova :lol: !!!
Já byla před zrcátkem varována a i když jsem měla jen nějaké čtyři stehy, odolala jsem a nekoukla 8) ! Což mě samotnou překvapuje!!!

Budíte děti na koupání, když se jim nechce vstát???
To je totiž zrovna náš případ a já jí zase moc pozdě koupat nechci. Tak nevím… :? , ale je mi líto jí budit, když tak krásně spinká :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.9.06 20:07

jooo a je v galerce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.9.06 20:09

Do galerky jsem dala dvě fotky, jednu z porodnice a jednu z domu, no a už mi Tadeášek křičítkuje, mrška maliličkatá.
No a Petřík hoří jako kamínka, páni, to asi bude noc.
tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.9.06 20:22

Tamíku - taky doufám, že nebudeme nějak extra nóbl :D , maminka taky není :wink: . Jen to prostě vypadalo dost šíleně. Bünchen mám taky. Pak Nievu a tu sračku od Johnsonu! Tak nevím, co pak, až bude mít kůžičku jako z alabastru :D . Jinak budím na koupání, krmení. A malá se naučila se po těch třech hodinách budit sama - většinou. Radila mi to dr, ale asi hlavně i proto,že nemá ještě správnou váhu, tak je potřeba, aby pěkně dlabala. Do mezinoh jsem se taky nedívala a to jen proto, že jsem nenašla malý zrcátko (taťka dělal pořádek :wink: ) a před velkým zrcadlem se mi nechtělo šaškovat, pořad je někdo doma… Ale manžílek na to juknul, děsně ho to zajímalo :D . Mám pět kosmetických stehů. To dr.říkal, že to zašívá jen proto, abych jí měla hezkou a jako novou. 8O . Vtipkoval :D . Nemám ani nástřih. A to jsem ani nemasírovala hráz, jelikož jsem lííínáá na takový akce :wink: . TAkže mi jen něco maličko popraskalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.9.06 20:28

Všem mamčám: hezký mimíska!!! :D - koukala jsem na fotečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí