Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
2.9.06 10:29

Pekne ranko!

Dneska jsme spali vsichni az do 8 hodin… 8O Ale to jen proto, ze jsem mela Arthurka v posteli… :oops: :lol: Nicmene, udelalo nam to dobre… :lol:

krab - toz doufam, ze si to ten tvuj drobek pres vikend rozmysli a vykoukne na svet… :wink:

paseni koniku - ja vim, ze se tak nazyva, kdyz mimi nabrisku zveda hlavicku - ale zajima me, proc… protoze to s ‚pasenim‘ cehokoli nema nic spolecneho… :wink: :lol:

Vcera jsem poprve mela dost odvahy podivat se na ‚siti‘… a musim konstatovat, ze se vse vratilo temer do normalu… sedela jsem hned po porodu… a za par dni i ‚drepovala‘… :wink:

Jinak Arthurek zacal konecne pribirat… huraaaa :lol: Uz ma 54cm a 3,460kg po vykakani a tesne pred krmenim… :lol: Porodni miry = 51cm, 3,650kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.9.06 12:08

Potvůrko…vítej mezi námi.

Jinak docela drsna noc, mimišek si chtěl vykládat, malej horečkoval, máma padala na hubu, ale zvládli jsme to. A taťka přišel z pivka už o půlnoci a tak Petíkovi četl pohádku a hlídal ho chvilku, když já jsem krmila.
No, ale Tadeášek v noci usnul až ve dvě hodiny, pak vstával před pátou a pak moje sluníčko až v osm a tak jsem si i odpočinula. No, ale teď od těch osmi usnul až nyní :lol:

Docela i vydrží chvilku sám v postýlce nebo sedačce, třeba 15 minutek sleduje světlo venku, hračku a nebo mou maličkost :lol: Už je super, jak nás pozoruje, Petřík je z něj vydřenej, když na něj kouká.

No a díky nemoci malýho jsem přišla o oslavu narozek..a to jsem se těšila, že přijdu do jiného prostředí, pochlubím se klukama a taky si smlsnu…a ono nic I když to jídlo je asi dobře, už mám dát dolů poslední kilečko..a pak tu vytahaninu na břiše..ale to nevím, jak se jí bude chtít. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.9.06 12:19

Matulinko , uz je to delsi dobu, co jsem si vsimla, ze jsem si udelala uplne stejny metrik jako Ty… Doufam, ze Ti to nevadi… Zkusim ho zmenit - ale tenhle je fakt roztomily…
Jinak se drz… Mas toho ted fakt hoooodne… A to ti manzel vic nepomaha? aspon ted na zacatku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.9.06 12:22

Matulienko , a kolik jsi v tehotenstvi pribrala, ze uz ti zbyva jen 1 kg??? 8O Ty uplne ‚tajes‘… :roll:
Ale hlavne, aby ses citila dobre a ne slabe… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.9.06 12:33

Panoramko ..metřík vůbec nevadí:-))

No, manžel se snaží pomáhat, ale každý den je do 19 hod. v práci, ale i tak se snaží. No a teď jel na tu oslavu, slaví to jeho rodiče, tak by bylo ode mne sobecké ho držet doma, já to nějak zvládnu.
A třeba dnes v noci byl vzhůru do 2 se mnou:-))

No, přibrala jsem 15 kg., 6 šlo dolů v porodnici a zbytek teď, nějak nezvládám jídlo a spaní..asi jako všechny:-)) :lol:
No a dobře mi moc není, asi pořád ten tlak či co, ale několikrát jsem omdlela a celkově je mi slabo, ale to se zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.9.06 16:30

monalisa : Info o Berenice jsem už dávala. Porodila holčičku Elišku, 11.8.06 v 4:45 (myslím), 2,90kg, 50cm :-) Obě zdrávy!

Jinak se chci zeptat, jak jste některá kupovala tu zavinovačku do autosedačky a dávala tu odkaz, můžete ho písnout, please, znova? Ráda bych si jí koupila, ale nevím přesně kde.. Myslím, že to byl mimibazar, ne?
Díky Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.9.06 17:09

No a konečně jsem dala do galerky i aktuální fotky naší rodinky:-))
Malej zase hoří…38.9, ach jo. On asi nestihne nástup do školy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.9.06 23:51
matulienka píše:
No a konečně jsem dala do galerky i aktuální fotky naší rodinky:-))
Malej zase hoří…38.9, ach jo. On asi nestihne nástup do školy :cry:

A byli jste u lékaře? Má dost vysokou tu teplotu :? . To já bych s mladým už mazala. On dost trpí na průdušky, je astmatik, tak to mám vždycky strach.

Holky, mám ještě skoro 20kilo plus :evil: . dnes jsem se vážila a jsem z toho zděšená 8O . do ničeho se nevejdu. Spadlo mi je asi 9kilo, z toho 5 porodem :roll: . Štve mě to hlavně z toho důvodu, že nemám co na sebe, jen tepláky a nebo těhu šaty :cry: . Taky mě pořád trápí ta záda, je to fakt občas dost neúnosný 8O . My jsme měli v listopadu nehodu a měla jsem pochroumanou páteř, tak nevím, jestli se to zase nerozjelo, chtěla jsem za tím svým ortopedem a on zmizel ze světa :! A to ještě nemám dokončený léčení, kvůli těhu to nešlo, teď nevím, kde ho hledat 8O :x ! Už kvůli pojišťovně, mám tam finanční odškodnění, pak taky zprávy z CT a dosavadní léčby. :evil: K tomu mám občas křeče v břiše, jestli po tý kyretáži :?: A už teda nekrvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.9.06 07:19

Dobre ranko vsem a krasny den :D holky on je opravdu jak hodinky 8O prvni buzeni mezi 3-4 hodino a potom mezi 7-8 hodinou…vzdy stejne :idea:
Holky vcera jsi poprve odkrknul jak chlap 8O on to totiz do vcerejska neumel 8O :D

Matulienko tak at je klucinovi lepe :wink:

Kacenko skytavku jsme meli kazdy den v brisku a porad v ni pokracujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.9.06 08:36

xaxkx ,
u doktora jsme zatím nebyli, on měl jen tu teplotu, plus tedy bolesti hlavičky a bříška…no a včera s emu rozjel průjem, tak je to asi nějaká střevní chřipka.
To si ho vykurýruju sama, průdušky a spol. poznám, bylo mi jasný, že to bude něco jinýho.
Výhoda zdravotníků, že si vše ohlídají…i když stejně pokaždé trošku panikařím a po večerech brečím manželovi, že nechci, aby malýmu něco bylo :oops:
Cinq ,
taky už vcelku začínáme mít nějaký ten režim a je to vcelku dobrý..myslím to jeho vstáváníčko.

Holky, mám miminko hrdinu, včera měl prdíky a docela v něm bublalo a on skoro nezaplakal, jen tlačil a tlačil, dokud se nevykakal a nevyprděl.
To Petřík řval jako tur. No, se mu ani nedivím.

No, al epořád bojuju s kojením, co já už vyzkoušela rad a věcí, laktační poradkyně k nám chodí a stejně prďola u kojení spí a tak se mi nedělá moc mlíčka. Je mi to docela líto, ale už jsem z toho utahaná a tak se smiřuju s myšlenkou, že kojení dlouho nebude. Ale i tak zatím před dokrmováním vždy kojím, vděčná za každé Tadeáškovo cucnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.9.06 08:45

Matulienko taky to mame tak s kojenim :wink: on by sice chtel kojit,ale v podstate neni z ceho…a to mi prvni tyden malem praskly prsa,jak byla plna mleka 8O ale netlacim na to…pred sunarem mu dam prso a je to…

Dneska jdeme do ZOO :D ja se vzdy tesim vic nez dcerka :oops: :lol: jsem jak male dite :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.9.06 09:31

Cinq.. no, náš nejmenší by hladík měl, ale prostě u toho do 5 minut vytuhne a nenechá se vzbudit.
No, lámat to nebudu.
Jé, do ZOO bych taky šla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.9.06 09:42

Ahoj všem,
tak musím říct, že malá v noci krásně spinkala. Horší to bylo večer, to jsme už nevěděli, co s ní a ani dudlík moc nezabíral. Teď chrní s taťkou oba dva a já jsem alespoň něco zařídila. Vytiskla žádost o porodné a trochu poklidila, vyprala atdatd.
Chci se zeptat.. Nahlásili jste mimčo do těch 8 dnů na zdravotku? Já se na to chystám v pondělí, ale to už je 14 dní :-/ Jsem to nějak podcenila. Ale když jsem byla v porodnici až do čtvrtka, tak mi to snad prominou.. Jak to máte vy?
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.9.06 09:46

kacenko78 ,
no, velkej přihlásil malýho asi 5 den po porodu. myslím, že ti hlavu neutrhnou, ale slyšela jsem, že pokud nenahlásíš dítě do těch 8 dní, je automaticky pojištěncem VZP, ale nevím, co je na tom pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.9.06 09:52

matulienka : díky moc, já jsem stejně u VZP, takže tohle by problém být neměl. No uvidíme. Zítra budem běhat asi po úřadech. Jen doufám, že na žádný nezapomenu. Porodný, pojišťovna, potom doktorka. Je ještě něco nutný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí