Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
8.9.06 15:44

Ahoj holky,
tak my poslední dny prožíváme nejspíše první vzpur. Akorát to nějak vychází na ty 3 týdny. Dokonce mám v bytě přestěhovaný kočár. Ale dneska malá spinkala se mnou v posteli a šlo jí to náramně. Mě už od včerejška bolela děsně hlava. Jen na jedný straně jakoby od oka. Takže paralen, umělý slzy a mokrej hadr na hlavu. No a spánek. I když ten se Šárkou v náruči moc nejde. Včera jsme byli poprvé se Šárkou nakoupit a hned jsem dostala „vynadáno“ od pokladní, že jsem měla zůstat doma.. No hlavně že má starost. Neříkám, když někdo chodí do supermarketů na procházky na celé odpoledne.Ale my šli narychlo nakoupit a hned zase domů..

Tamik : ještě ty šátky.. Chtěla jsem právě koupit Vatanai, ale zajímavý je i ten brazilský. Jen nechápu, jak se takový kus látky, dle mého od jedné firmy snad oba kvalitní, může lišit v ceně o 1000,– Nevím, jestli do toho investovat víc. Slyšela jsem, že některé šátky se rozvazují a nedrží. :-/

Toť snad zatím vše, malá se začíná ošívat, nejspíš půjdeme kojo.. :-D

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.9.06 15:47

kacenka78 těm cenám taky nerozumím… já do toho právě nechtěla investovat nic mega a když si na tenhle zvyknem a půjde to, budu moc ráda. Je to fakt super věc!

No já letím, už křiklouní, hladoveček!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.9.06 16:01

Už zas nekřiklouní. Je hrozně srandovní, když se probouzí. Vzbouzí se třeba hodinu, ale co u toho dělá :lol: !!! Tak na ní pořád koukám a normálně se tu sama nahlas chechtám!!!
Taky jsou ty vaše dětičky tak roztomilý, když pláčí??? Niky umí krásně nešťastné obličeje!

Tááák už je to asi tu!!! Jdu to očíhnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.9.06 16:23

saary
Máme stejný nápad. Celý týden si to Buď fit s ČT nahrávám. Také budu cvičit.
Po císaři mi říkali v Krči, že se některé cviky můžou až tak za 3měsíce a některé jsem mohla cvičit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.9.06 16:27

Teda holky, ta naše holčička si ze mě dělá prdelky. Vždycky sem zasednu, tak jako že zapláče a dělá že se vzbouzí, jak k ní usednu a čekám, tváří se, že vlastně celou dobu spí a že to snad ty zvuky vydává úúúplně jiný miminko!!! :wink: To je komik! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
8.9.06 17:25

Tak som si popozerala fotky v galérke. Detičky sú nádherné. Keď človek ale pomyslí, čo niekedy z takých drobcov vyrastie :roll: :roll: :roll:

Nám to zatiaľ ako tak ide. Malá väčšinou spinká, síce sem-tam máme hodinky, keď len plačeme a plačeme a okrem nosenia, húpania a rozprávania nezaberá nič. Potom vyčerpaním niekedy zaspí. Ona je totiž strašný hladoš a niekedy je schopná žobroniť o papanie aj každú hodinu a keď nedám prso, tak je schopná si do pusky vraziť aj obidve pästičky.

Inak baby, môj najväčší problém momentálne je neskutočná chuť na sex :oops: :oops: :roll: Ešte nemám ani dva týždne po pôrode a najradšej by som priateľa znásilnila, lenže mne asi ešte nevypadli stehy, teda keď sa sprchujem, zdá sa mi, že tam cítim nit, či čo a bojím, bojím sa pozrieť sa tam zrkadlom a skontrolovať aktuálny stav :roll: , tak to ešte asi budem musieť vydržať. To sú problémy, čo?

No idem upiecť jeden mňam-mňam koláčik.

Zatiaľ papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
8.9.06 17:27
Tamik píše:
Teda holky, ta naše holčička si ze mě dělá prdelky. Vždycky sem zasednu, tak jako že zapláče a dělá že se vzbouzí, jak k ní usednu a čekám, tváří se, že vlastně celou dobu spí a že to snad ty zvuky vydává úúúplně jiný miminko!!! :wink: To je komik! :lol:

Tamik, moja malá robí presne to isté, heká, vydáva kdejaké divné zvuky, chvíľami akoby plakala, potom sa smeje a ja behám po schodoch a skáčem k nej ako divá, lebo neviem čo sa deje a ona si kľudne chrní. Ktovie čo sa takým drobcom sníva. Niekedy mi pripadá ako starý chlap s tými zvukmi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.9.06 17:36

Potvůrko ..vítej mezi námi. Já sice kojím, ale pak i dokrmuji, malej nechce tahat, teď se u prsa i děsně rozčiluje, tak nevím, jestli už to nevzdám, vážně se to nedá :roll:
Spavce ti docela závidím, už nějak nemůůůůůžu :oops:

Monaliso24 ..Petřík je už tři dny doma nemocný a tak nic moc neumíme. Ale byla jsem rpo úkoly a jen dělají vlnovky,postřeh a tak.

Holky, jsem totálně vycintaná. Velkej šel dnes zapíjet malýho a já mu vážně závidím. Jsem teda hnusná, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.9.06 17:44

matulienko : nejsi hnusna, manza chtel jit dneska taky, ale pote,co jsem mu vecer vycetla, ze je sobec, chodit si parit, kdyz ja nemuzu, tak mi pred chvili volal, ze prijedev osm a ze mam na nej pockat s koupanim :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.9.06 18:00

Matulienko - chapu, ze manzelovi zavidis..... Chlapi to maji stejne jednoduchy… zadne tehu problemy, zadne sestinedeli, zadne trapeni s kojenim… :lol:Jen po narozeni potomka zapiji… :lol:

Jestli to kojeni nejde, je lepsi to nelamat dlouho pres koleno… :roll: Nemusis si to vycitat… delas, co je v tvych silach… :wink:

Dneska jsme prevazit a premerit..... 55,5 cm a 3, 560 kg (tesne pred krmenim po 4 hodinach!!)… :roll:
Je to strasny lenoch, u kojeni usina a je liny sat… :wink: No, ale nic jineho mu nezbyva… :lol:

Co se tyka bricha a vahy, tak bricho se krasne stahlo, jen ho musim pak zpevnit… a mam porad 3kg navic… ale nic si z toho nedelam… ono se to casem podda… :lol:

Jinak Arthur taky neni velky spac… spanku se dokonce brani… Da to praci ho uspat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.9.06 18:16

yoursun ,
no, když já mu neumím říct nechoď, on se mi snaží pomáhat. Hlavně s Petříkem, jinak Tádíka jen chová, bojí se koupat a přebalovat taky ne, ale to nevadí.
Panoramko ,
ani nevíš, kolikrát už jsem si řekla, že už to vzdám a pak jsem to zase zkusila, říkám si, i když nakojím třeba jen 20 ml, tak je to pro něj plus, otázka, jak dlouho se to dá vydržet :roll: už nějak nemůžu a chce se mi brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.9.06 18:49

matulienka

Holka nebreč… :roll: Nedokážu si představit starat se o dvě děti,ale ono to bude dobré. Neboj. Byla jsem taky zoufalá,když jsem ještě v nemocnici odstříkávala jen 5ml. Taky jsem to chtěla vzdát. A pak jsem začala dost pít. Opravdu ty 3l denně a mlíčko se začalo tvořit.Ale až tak po těch třech týdnech, až když jsem byla s malým,tak to teprve začalo. A když to prostě nepůjde,tak to nepůjde. Nebudeš první ani poslední co krmí UM. Hlavně aby měl Tadík veselou a šťastnou maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.9.06 18:51

matulienka

Jo a to kojíme přes klobouček, jinak by to nešlo vůbec… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.9.06 18:55

Matulienko souhlasim s EvikP.....hlavne at je stasna mama a deti budou stastne taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.9.06 19:09

Matulinko , to ze se ti nedari kojit, neni tve osobni ci materske selhani… Chapu, ze to tak citis, ale neni to tak… :wink:
Proste se mlicko netvori… muzeme z toho byt smutne, ale nesmime se kvuli tomu znicit… :!
Kdo by se pak staral o nase drobecky? Kdo by je choval, pusinkoval a ochranoval? :wink: :lol:
Jsme nenahraditelne…!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital