Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
10.9.06 21:51

Arthurek ted temer hodinu plakal… spis se snazil vyplivnout plice… :cry: Ted mi spi v naruci… a jeste ze spani pofnukava… chudatko moje maly… :cry:

Asi ho bolelo brisko. Za jak dlouho se to, co jime, dostane do materskeho mleka?

Pred kojenim jsem mela ratatouille, jogurt a broskev… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.9.06 22:01

kacatko kopr??? To by mě David hnal. Jak sní skoro všechno, kopr je nežádoucí (ještě svíčková) 8O ! Ale možná to udělám tak, že občas ho přidám jen do své porce, nebo tak. I když zase vařit nadvakrát… nic moc :x !!!

Panoramka z baby blues jsem měla strach, vzhledem k tomu, že se u nás děly v rodině dost hrozný věci. Ale nakonec v pohodě!
A kdyby mi dal někdo vybrat, dostane ránu! Vybrala bych si je oba!!!

krab taky moc moc gratuluju. Ať krásně rostete a nemáte žádné problémy!

saary to je fakt, někam vyrazit a nezapomenout. Navíc když je hlady vzteklá, což venku bývá, je problém udržet tu „věc“ na místě. Cestuje ten klobouk bláznivý po celém prsu :evil: , malou to prudí, mě taky a je to hustý! Jo a místo motání do plíny jsem zvolila bryndák, funguje mnohem líp!

kacenka78 letím to zkouknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.9.06 22:32

Ahojky všem
Tak se hlásím po delší době - opět nám nešel internet :twisted: .
Dneska u nás bylo posvícení, tak jsem byla pozvaná k našim na oběd - kachnička, knedlíčky, ale zelí jsem radši neriskovala. Po obědě přijela moje babička a nastala operace - píchnutí naušnic ! Tak to mám zážitek na hodně dlouho, takovej řev jsem slyšela u Terezky poprvé. Ale naštěstí se brzo uklidnila a mohli jsme vyrazit na vycházku. Musím jí moc pochválit, spinkala od půl čtvrté do sedmi ( asi po tom brekotu byla unavená).Holky kdo máte kluky, buďte rády, bylo mi jí strašně líto, ale pro krásu se holt musí trpět a teď už o tom určitě neví :D , zrovna se tu krásně usmívá ze spaní.

Krab tak tě vítám mezi maminy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.9.06 23:10

Krab - gratulace k mimískovi :D

Tak jsem objednala na netu fusak, dlouho jsem sháněla nějakej, co by se mi líbil a přišel mi zároveň „užitečnej“, takže: http://www.babylife.cz, typ
Emitex zimní pytel COMBI 3v1 2005 - PAD / fleece. Říkám si,ž e i příští rok bude potřeba, pokud budou tak krutý zimy :D . A líbí se mi ta možnost zmenšení do autosedačky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.9.06 23:13

Jo a dneska jsem šlapala celých 20min :D na steperu. Lilo ze mě jako z vola, jsem děsně ztuhlá po tom těhu a jako prase :cry: , dnes jsem zase vlezla na váhu. Ne, že bych chtěla bejt Twiggy, ale tohle… Tepláky to jistí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
10.9.06 23:33

KRAB: posílám oooooooobrrrrrrrrrr gratulace k Vojtíškovi !!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.9.06 09:06

Krab vse nej k narozeni miminka :D

Tak vaha u me :oops: porad 8kilo nahore :? ale je fakt,ze se cpu jak v tehu :oops: a te cokolady co sezeru denne :roll: ale po 6nedeli zacnu neco delat 8) …do vetsiny kalhot pred tehu se uz vejdu :wink: coz nechapu 8O :D

Panoramko takovou otazku bych neresila vubec…prece si nemuzes vybrat 8O kdyz je milujes oba…
A do kojeni se to dostane za 12 hodin(jsem to cetla…doufam,ze to neni blbost :roll:

L_B s prsama jsme na tom stejne :lol: …taky chci zpatky svoje bonbonky..(lentilky jsem nechtela napsat :oops: kdyz tu mame Lentilku :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.9.06 09:13

Přeji krásné ráno :lol: !
Já vyloženě malá prsa teda sice neměla, ale ty dvě čísla co mám navrchu (z céček na éčka… 8O ) bych taky možná radši dolůůů!

Holky, taky vám ty mimča už tak cestujou??? Já dám spinkat malou na jeden bok, ona se vzbudí na druhé straně koše v úplně jiné pozici 8O ! Já myslela, že se takhle melou až později!!!

Letím, miminko hladoví :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.9.06 12:01

Cinq - klidně piš lentilky, já už to nějak přežiju :lol: …

Millhausko - už jsem čekala, kdy se některá ozvete. To je pořád „já jsem tak ráda, že nemám chlapečka, aspoň nebudou starosti s přetahováním předkožky“, ale mi připadá, že ty náušnice jsou totální děs běs :evil: (někomu to prý hnisá i měsíc :( ). Furt ale lepší týrat to dítě, dokud moc nechápe, co :?
Mmch - jak to dělají matky holčiček u přebalování bych ráda věděla 8O - já jak rozdělám plínu, tak na mě většinou míří a tváří se šíleně koncentrovaně :lol: , takže vím, co má následovat, připlácnu plínu zpátky a čekám :wink: … no ale co vy s holkama, které vyměšují bez vizuálního varování 8O ?

Jinak jsem dneska vyřídila porodné, ale u nás by to tam asi nemohl zanést tatínek, protože jsem musela podepsat nějaké lejstro o souhlasu se zkopírováním mých osobních údajů (fronty jak prase :roll: , ale oni tam, naštěstí pro mě, mají debilní systém, kdy se chodí podle počátečního písmene příjmení a pod tím mým zrovna nikdo nebyl :D ). Stejně je to děsně protivné, jak je člověk chvilku venku a už cítí, jak mu podprda praská ve švech 8O … Vyjdu v prádle, které je mi volné, a když se vracím, je mi těsné 8O 8O 8O !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.9.06 12:38

Lentilko tak jako matka od holky i od kluka muzu rict,ze ono to vyjde vse nastejno :wink:

Holky jsou u vas taky takove vedra :?: 8O ja se snad upecu… :roll:

K obedu jsem si udelala pizzu :D takhle v zivote zadne kilo neschodim :oops: :lol: a ted se cpu cokoladou :roll:

Holky kourila jste nektera pred tehu?Ja jsem kourila,ale jenom obcas(u kavy,s kamarady nebo na party…)proste svatecni kurak :oops: :lol: a ted me to zase chyta :roll: vcera jsme totiz byli u kamaradu na grilovani,bylo tam spoustu lidi co kourilo a ja mela takovou chut…ale odolala jsem 8) kdyz jsem sama tak nemusim…zacala jste nektera nebo zacnete opet???
Snad me nekuraci neukamenujou 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.9.06 12:54

Ahojky.

Tak jsem vás pěkně dočetla, nějak nám nefungoval pro změnu net.

Millhauska - jsem překvapená, že už jste píchali naušničky, nám dr.řekla, že až ve třech měsících po očkování. Ale už je máme připravené a rozhodně jí je necháme píchnout, ať to má za sebou, i když mi jí bude líto.

Šestinedělí - zítra mi končí, tak jsem zvědavá, ale nějaké extrémní změny neočekávám, proč by taky měly být, copak má dítě v hlavě kalendář a naprogramováno, že po šesti týdnech mají být nějaký změny? :D Taky u nás byly nejhorší první dva týdny, ale bylo to hodně zapřičiněný kojením, který nám ze začátku nešlo. Já mám pocit, že mlíko se mi pořádně spustilo až teď, tak snad to ještě nějakou dobu vydrží…

Jinak víkend jsme si super užili, počasí je nádherný, tak to láká ven, zrovinka jsme před chvílí dorazili a ještě bych ráda, kdyby prcek spal odpoledne na zahradě, ať je na vzdoušku.

Cinq - s kouřením ti neporadím, já patřím k odpůrcům, pokud kojíš, tak bych odolala a pokud nekojíš, tak proč si nedat, když to nebudeš funět na prcka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.9.06 12:58

Já jsem trdlo, zapomněla jsem pogratulovat Krab k miminku, užívej si to a přeji, ať se spolu rychle sžijete…

Tamik - jojo, svatá pravda s těma kloboučkama, když se někam jde, tak je to hrozný, ale ono nám to bez nich vůbec nejde, tak ji zatím netrápím.

Fusak 3v1 z babylife , myslím, že o něm psala Xaxkx , tak jsem našla ten samý a objednala jsem ho, přijde mi super a budu mít vyřešenou i autosedačku, to bude fajn, akorát jsme objednala letošní model, u těch loňských se nám nějak nelíbily barvičky, už to měli hodně vyprodané.

Teda to jsem se rozepsala, už jsem asi měla deficit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.9.06 12:58

AHOJ,

cinq: já před těhu taky trošku kouřila, ale jen vyjímečně, a zatím jsem nezačala, a možná pak ani nezačnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.9.06 13:02

L_B to je fakt mazec, nechápu jak to takhle můžou říct, to chápu, že jí to vyděsilo, mně kdyby někdo řekl, že musíme těhotenství ukončit, tak mě taky nenapadne, že chtějí udělat CR, taky by mě napadlo, že je konec…no a natož když chuděra pořádně nerozumí…snad to ale dopadlo dobře :wink:
Holky co je to to baby blues ? 8O Jsem možná blbka, ale to jsem nikdy neslyšela.
Holky, necháváte všechny spát miminka jen v zavinovačce a nebo pod dekou? Já naší malé na noc vážu ručičky k tělíčku do plenky. Naučili mě to v porodnici a ona spí daleko klidněji a hlavně nakojím, přendám do postýlky a spí, žádné uspávání. Samozřejmě jen na noc, cca od 20:00-5:00, jinak spinká s ručičkama volně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.9.06 13:17

Ahoj holky,

nejdřív velká gratulace Krab !
Náušničky - taky je určitě necháme píchnout co nejdříve, podle mě je to to nejlepší, dítě za chvíli nic neví a hlavně si ještě netahá za ouška a nedráždí. Když byla Alžbětka malinká, nechali jsme jí píchnout ouška ve dvou měsících. Doktorka mi zakázala jít do ordinace a nakonec jenom dobře. To byl takový řev, že já v čekárně brečela taky lidi nelidi.ALe hned o tom nevěděla a potom taky neměla žádné hnisání.Naštěstí.
Cinq -nekouřím,ale na co mám dost chuť po tom těhotenství je víno nebo pivko. dám si třeba pár hltů,ale to mě neuspokojí :roll: Nejsem alkoholik,ale nějak mám teď při tom kojení chuť.
Panoramko baby blues jsem měla taky,ale jen pár dní po příchodu z porodnice, teď spíš měním nálady jak chameleon. Vymlouvám se na hormony :) Ale není to nic drastického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí