Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pročítám ted FB Stardance a většina lidí je tam neskutečně naštvaná, že nevypadl Pavlásek.
@sloninka píše:
Já mám dojem, že jedině díky Čadkovi dolezli do 3. kola. Prostě se na něj ženský chtěly dívat, tak zkously i Kateřinu. Ale za mě - já jsem moc ráda, že vypadla. Je mně mimiřádně protivná.
@Conulka Čadek je úžasný
Myslím, že hlavně díky němu, postoupil jejich pár tak daleko ![]()
@MUFICE píše:
Pročítám ted FB Stardance a většina lidí je tam neskutečně naštvaná, že nevypadl Pavlásek.
Hele, to jsem tady už psala několikrát a vždy jsem byla usazena, že Star Dance není taneční soutěž, ale že rozhodují sympatie. No, tak rozhodly sympatie
![]()
Kdyby si chudák ta slečna tanečnice vzala namísto pana Pavláska žehlící prkno, bylo by to mnohem elegantnější, nechápu vůbec co tam ten člověk dělá, a že vůbec postupuje, buď jsou lidi slepí, nebo je někde něco špatně…
To tam někdo píše o Pavláskovi
![]()
@IvaB píše:
Hele, to jsem tady už psala několikrát a vždy jsem byla usazena, že Star Dance není taneční soutěž, ale že rozhodují sympatie. No, tak rozhodly sympatie![]()
Tak zrovna Pavlásek nemá u mě ani jedno ![]()
@MUFICE píše:Ja jsem si to prala i nahlas
Já jsme si to taky myslela, ale v duchu jsem si přála Pavláska
@MUFICE píše:
Kdyby si chudák ta slečna tanečnice vzala namísto pana Pavláska žehlící prkno, bylo by to mnohem elegantnější, nechápu vůbec co tam ten člověk dělá, a že vůbec postupuje, buď jsou lidi slepí, nebo je někde něco špatně…To tam někdo píše o Pavláskovi![]()
Tak pod tohle se podepisuju a ještě třikrát podtrhávám. Ale co je mi to platné ![]()
Holky ja si zas tedy rikam ze takjako Pavlasek by to zatancila vetsina chlapu co znam… Ty vykony tam jsou proste strasne dobry. Jinak si myslim ze ani priste P. nevypadne
Chtěla jsem dnes napsat do diskuze na ČT. Vše jsem udělala jak měla a příspěvek tam není ![]()
Také se mi občas stane, když dávám „like“ nebo „dislike“, tak aniž bych na něj klikla, přestane být aktivní a ani můj hlas se nenačte
A ani už nemohu hlasovat…
@brumik7 ten pořad je hodně o sympatiích. Tak spíše tipuje na vypadnutí Leonu ![]()
Tak dneska me to celkove moc nebavilo. Ta company odvadela pozornost, byl to chaos, nevim..
Jinak klasika Mares a Schneiderka super, Maruska super
. Doktorka ven, ok. Chtela jsem, aby vypadl Pavlasek. Uz je mi ho lito, jak si vsichni berou do huby jeho vzhled
, nechce se mi na to koukat..
Mě v případě Pavláska vadí i to slovní hodnocení poroty - chválí ho za snahu, jako by se ostatní nesnažili…? A mimochodem ty jeho kostýmy jsou otřesný, dnes vypadal jako papoušek!
Jinak jsem asi divná, ale mě se Čadek nelíbí- tancuje krásně, ale jako chlap mě něčím odpuzuje, hlavně když se usmívá…