StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140230
14.11.15 21:59
@Frantiskaaa píše:
Nesnáším to, to, co dělají je prznění tance a radši už padám, jen so slyším tu znělku, tak mám alergii.

kdo prosím przní tanec? musíš být konkrétnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
14.11.15 22:00
@Meha píše:
Vy tady jedete do Pavláska jako kdyby za to mohl, že mu lidi posílají hlasy.
Myslím si, že on sám by už tam nejradši nebyl.A spravedlivé to je - rozhodují diváci.

naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
14.11.15 22:10

Někdo tam napsal, že Pavlásek je jen chodec při hraní hudby :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
14.11.15 22:13
@Meha píše:
Vy tady jedete do Pavláska jako kdyby za to mohl, že mu lidi posílají hlasy.
Myslím si, že on sám by už tam nejradši nebyl.A spravedlivé to je - rozhodují diváci.

Psala jsem, že on za to nemůže, ale nepřijde mi to fér vůči ostatním soutěžícím, co se tam dřou denně do noci a mají výsledky. To nemusí dělat nic a vyjde to nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.11.15 22:25

Do Pavlaska nikdo nejde. Piseme, ze nam ho je lito, a ze uz tam davno nemel byt. Nechapu, proc ho lidi posilaji dal. Spis se domnivam, ze on sam by tam uz radeji nebyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.11.15 22:37
@MUFICE píše:
Psala jsem, že on za to nemůže, ale nepřijde mi to fér vůči ostatním soutěžícím, co se tam dřou denně do noci a mají výsledky. To nemusí dělat nic a vyjde to nastejno.

Já si myslím, že on dře taky, bohužel mu to nejde.

Fér, nefér - všichni ví, že to není jen o tanci a s tím do toho jdou.
Ale příště už snad vypadne :).

• Citovat
  • Upravit
11421
15.11.15 08:30

Co my víme, třeba Pavlásek dře nejvíc ze všech a stejně ví, že je mu to k prdu. :nevim:
já bych to zase tak nehrotila, má to být přeci zábava. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.11.15 11:07

Yculka

Myslím si, že celá tato taneční soutěž, na kterou jsem se vždycky moc těšila, ztratila na svým půvabu! Jelikož o tanečním umění a neumění rozhodují diváci, tak se nemůžeme divit, že to je tak, jak je! Má o tom rozhodovat pouze odborná porota, ta jediná tomu rozumí a spravedlivě ohodnotí ty, co se snaží a tanec jim jde! to je vše! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22473
15.11.15 11:15

Včera jsem přišla domů pozdě, viděla až od Leony.
Jako obvykle musím napsat, že Leona byla perfektní, postava, pohyblivost, krásné šaty a velice slušivý účes. Opravdu jí to velice slušelo a tančila božsky.
Bohužel jsem neviděla Jitku - ta bývá vždy perfektní, úžasná postava, pohyblivost a rychlé nožky. Také jsem bohužel neviděla Marka Taclíka, mám ho ráda. Taky jsem neviděla Patrika - ten mě v dřívějších kolech překvapil. Je mladý, je pružný - takové tancování bych do něho neřekla.
Všechny páry, které jsem viděla, se mi líbily. Tedy až na Pavláska, lidi ho asi mají rádi nebo mají rádi exoty a proto mu posílají hlasy.
Těším se na příští týden.
Nejvíce jsem zvědavá na tanec Marušky Doležalové a jejího kníratého partnera. Jsou takoví svěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 11:41
@Almondea píše:
Co my víme, třeba Pavlásek dře nejvíc ze všech a stejně ví, že je mu to k prdu. :nevim:
já bych to zase tak nehrotila, má to být přeci zábava. :lol: ;)

Souhlas :palec:.

• Citovat
  • Upravit
Meha
15.11.15 11:43
@YCULKA12 píše:
Myslím si, že celá tato taneční soutěž, na kterou jsem se vždycky moc těšila, ztratila na svým půvabu! Jelikož o tanečním umění a neumění rozhodují diváci, tak se nemůžeme divit, že to je tak, jak je! Má o tom rozhodovat pouze odborná porota, ta jediná tomu rozumí a spravedlivě ohodnotí ty, co se snaží a tanec jim jde! to je vše! :nevim:

Tento pořad ale není zdaleka jen o tanci, je to o zábavě, sympatiích.
Pokud chceš čistě taneční soutěž, tak není nic jednoduššího než si pustit přenosy z profesionálních soutěží.

• Citovat
  • Upravit
2752
15.11.15 11:48

Jé holky, já to včera neviděla, musím říct, že mě to docela překvapilo 8o musím si to pustit na PC a podívat se. Myslela jsem, že další na řadě bude Marie nebo Pavlásek. No mě se spíš zdá, že Pavláskovi posílají hlasy, že lidem je ho líto :roll: musím přiznat, že mě občas taky - tančit neumí ale snaha je, vždycky mě naštvou některé komentáře poroty - jakoby ho shazují a to je podle mě popud pro ty lidi, že ho chtějí podpořit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
15.11.15 12:06
@Meha píše:
Tento pořad ale není zdaleka jen o tanci, je to o zábavě, sympatiích.
Pokud chceš čistě taneční soutěž, tak není nic jednoduššího než si pustit přenosy z profesionálních soutěží.

Přesně tak. Oni ani ti tanečníci z řad hvězd, na které se laikovi hezky dívá, nejsou žádná extratřída, ale o tom to není. Pokud bychom se bavili o spravedlnosti, tak ta soutěž by byla (pokud by byla jen o tanci) nespravedlivá od samého začátku, kdy mezi sebou soutěží lidé tancem naprosto nepolíbení (Pavlásek, Osička), herci, kteří se s tancem setkali minimálně během studií (Schneiderová) a zpěváci, kteří se uplatňují třeba v muzikálu, kde předpokládám mají i nějakou taneční průpravu (Machálková).
Mně Pavlásek nevadí, protože je mi sympatický a mám ráda Beatles :mrgreen:, ale vypadnutí bych mu už celkem přála - protože mi připadá, že on sám už to nevnímá moc pozitivně. Jednou dvakrát zatančit, nechat se trochu urazit od poroty a dostat nízké známky, udělat si legraci sám ze sebe, to je dobrý, ale už je to opakovaný vtip a taky koho by bavilo se shazovat týden co týden (teď nemyslím přímo tancem, ale vším tím kolem toho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 12:09
@blobfish píše:
Přesně tak. Oni ani ti tanečníci z řad hvězd, na které se laikovi hezky dívá, nejsou žádná extratřída, ale o tom to není. Pokud bychom se bavili o spravedlnosti, tak ta soutěž by byla (pokud by byla jen o tanci) nespravedlivá od samého začátku, kdy mezi sebou soutěží lidé tancem naprosto nepolíbení (Pavlásek, Osička), herci, kteří se s tancem setkali minimálně během studií (Schneiderová) a zpěváci, kteří se uplatňují třeba v muzikálu, kde předpokládám mají i nějakou taneční průpravu (Machálková).
Mně Pavlásek nevadí, protože je mi sympatický a mám ráda Beatles :mrgreen:, ale vypadnutí bych mu už celkem přála - protože mi připadá, že on sám už to nevnímá moc pozitivně. Jednou dvakrát zatančit, nechat se trochu urazit od poroty a dostat nízké známky, udělat si legraci sám ze sebe, to je dobrý, ale už je to opakovaný vtip a taky koho by bavilo se shazovat týden co týden (teď nemyslím přímo tancem, ale vším tím kolem toho).

Vidím to úplně stejně, i s tím Pavláskem. Také ho mám celkem ráda a také bych mu přála vypadnutí, myslím, že asi nikdo nečekal, že se dostane tak daleko, měl být zpestření pro jedno, dvě kola a ono ejhle.

• Citovat
  • Upravit
5950
15.11.15 12:36

@Meha Já teda ani nechápu to nadávání na něj, není to přece jeho chyba, že ještě nevypadl :) Měl by si místo tance stoupnout doprostřed parketu a říct, že chce vypadnout? Nebo by měl odstoupit? Nebo by měl prosit lidi, aby mu hlavně neposílali hlasy? To by tu soutěž naprosto shodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová