Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Frantiskaaa píše:
Nesnáším to, to, co dělají je prznění tance a radši už padám, jen so slyším tu znělku, tak mám alergii.
kdo prosím przní tanec? musíš být konkrétnější ![]()
@Meha píše:
Vy tady jedete do Pavláska jako kdyby za to mohl, že mu lidi posílají hlasy.
Myslím si, že on sám by už tam nejradši nebyl.A spravedlivé to je - rozhodují diváci.
naprostý souhlas ![]()
Někdo tam napsal, že Pavlásek je jen chodec při hraní hudby
![]()
@Meha píše:
Vy tady jedete do Pavláska jako kdyby za to mohl, že mu lidi posílají hlasy.
Myslím si, že on sám by už tam nejradši nebyl.A spravedlivé to je - rozhodují diváci.
Psala jsem, že on za to nemůže, ale nepřijde mi to fér vůči ostatním soutěžícím, co se tam dřou denně do noci a mají výsledky. To nemusí dělat nic a vyjde to nastejno.
Do Pavlaska nikdo nejde. Piseme, ze nam ho je lito, a ze uz tam davno nemel byt. Nechapu, proc ho lidi posilaji dal. Spis se domnivam, ze on sam by tam uz radeji nebyl ![]()
@MUFICE píše:
Psala jsem, že on za to nemůže, ale nepřijde mi to fér vůči ostatním soutěžícím, co se tam dřou denně do noci a mají výsledky. To nemusí dělat nic a vyjde to nastejno.
Já si myslím, že on dře taky, bohužel mu to nejde.
Fér, nefér - všichni ví, že to není jen o tanci a s tím do toho jdou.
Ale příště už snad vypadne
.
Co my víme, třeba Pavlásek dře nejvíc ze všech a stejně ví, že je mu to k prdu. ![]()
já bych to zase tak nehrotila, má to být přeci zábava.
![]()
Myslím si, že celá tato taneční soutěž, na kterou jsem se vždycky moc těšila, ztratila na svým půvabu! Jelikož o tanečním umění a neumění rozhodují diváci, tak se nemůžeme divit, že to je tak, jak je! Má o tom rozhodovat pouze odborná porota, ta jediná tomu rozumí a spravedlivě ohodnotí ty, co se snaží a tanec jim jde! to je vše! ![]()
Včera jsem přišla domů pozdě, viděla až od Leony.
Jako obvykle musím napsat, že Leona byla perfektní, postava, pohyblivost, krásné šaty a velice slušivý účes. Opravdu jí to velice slušelo a tančila božsky.
Bohužel jsem neviděla Jitku - ta bývá vždy perfektní, úžasná postava, pohyblivost a rychlé nožky. Také jsem bohužel neviděla Marka Taclíka, mám ho ráda. Taky jsem neviděla Patrika - ten mě v dřívějších kolech překvapil. Je mladý, je pružný - takové tancování bych do něho neřekla.
Všechny páry, které jsem viděla, se mi líbily. Tedy až na Pavláska, lidi ho asi mají rádi nebo mají rádi exoty a proto mu posílají hlasy.
Těším se na příští týden.
Nejvíce jsem zvědavá na tanec Marušky Doležalové a jejího kníratého partnera. Jsou takoví svěží.
@Almondea píše:
Co my víme, třeba Pavlásek dře nejvíc ze všech a stejně ví, že je mu to k prdu.
já bych to zase tak nehrotila, má to být přeci zábava.![]()
Souhlas
.
@YCULKA12 píše:
Myslím si, že celá tato taneční soutěž, na kterou jsem se vždycky moc těšila, ztratila na svým půvabu! Jelikož o tanečním umění a neumění rozhodují diváci, tak se nemůžeme divit, že to je tak, jak je! Má o tom rozhodovat pouze odborná porota, ta jediná tomu rozumí a spravedlivě ohodnotí ty, co se snaží a tanec jim jde! to je vše!
Tento pořad ale není zdaleka jen o tanci, je to o zábavě, sympatiích.
Pokud chceš čistě taneční soutěž, tak není nic jednoduššího než si pustit přenosy z profesionálních soutěží.
Jé holky, já to včera neviděla, musím říct, že mě to docela překvapilo
musím si to pustit na PC a podívat se. Myslela jsem, že další na řadě bude Marie nebo Pavlásek. No mě se spíš zdá, že Pavláskovi posílají hlasy, že lidem je ho líto
musím přiznat, že mě občas taky - tančit neumí ale snaha je, vždycky mě naštvou některé komentáře poroty - jakoby ho shazují a to je podle mě popud pro ty lidi, že ho chtějí podpořit ![]()
@Meha píše:
Tento pořad ale není zdaleka jen o tanci, je to o zábavě, sympatiích.
Pokud chceš čistě taneční soutěž, tak není nic jednoduššího než si pustit přenosy z profesionálních soutěží.
Přesně tak. Oni ani ti tanečníci z řad hvězd, na které se laikovi hezky dívá, nejsou žádná extratřída, ale o tom to není. Pokud bychom se bavili o spravedlnosti, tak ta soutěž by byla (pokud by byla jen o tanci) nespravedlivá od samého začátku, kdy mezi sebou soutěží lidé tancem naprosto nepolíbení (Pavlásek, Osička), herci, kteří se s tancem setkali minimálně během studií (Schneiderová) a zpěváci, kteří se uplatňují třeba v muzikálu, kde předpokládám mají i nějakou taneční průpravu (Machálková).
Mně Pavlásek nevadí, protože je mi sympatický a mám ráda Beatles
, ale vypadnutí bych mu už celkem přála - protože mi připadá, že on sám už to nevnímá moc pozitivně. Jednou dvakrát zatančit, nechat se trochu urazit od poroty a dostat nízké známky, udělat si legraci sám ze sebe, to je dobrý, ale už je to opakovaný vtip a taky koho by bavilo se shazovat týden co týden (teď nemyslím přímo tancem, ale vším tím kolem toho).
@blobfish píše:
Přesně tak. Oni ani ti tanečníci z řad hvězd, na které se laikovi hezky dívá, nejsou žádná extratřída, ale o tom to není. Pokud bychom se bavili o spravedlnosti, tak ta soutěž by byla (pokud by byla jen o tanci) nespravedlivá od samého začátku, kdy mezi sebou soutěží lidé tancem naprosto nepolíbení (Pavlásek, Osička), herci, kteří se s tancem setkali minimálně během studií (Schneiderová) a zpěváci, kteří se uplatňují třeba v muzikálu, kde předpokládám mají i nějakou taneční průpravu (Machálková).
Mně Pavlásek nevadí, protože je mi sympatický a mám ráda Beatles, ale vypadnutí bych mu už celkem přála - protože mi připadá, že on sám už to nevnímá moc pozitivně. Jednou dvakrát zatančit, nechat se trochu urazit od poroty a dostat nízké známky, udělat si legraci sám ze sebe, to je dobrý, ale už je to opakovaný vtip a taky koho by bavilo se shazovat týden co týden (teď nemyslím přímo tancem, ale vším tím kolem toho).
Vidím to úplně stejně, i s tím Pavláskem. Také ho mám celkem ráda a také bych mu přála vypadnutí, myslím, že asi nikdo nečekal, že se dostane tak daleko, měl být zpestření pro jedno, dvě kola a ono ejhle.
@Meha Já teda ani nechápu to nadávání na něj, není to přece jeho chyba, že ještě nevypadl
Měl by si místo tance stoupnout doprostřed parketu a říct, že chce vypadnout? Nebo by měl odstoupit? Nebo by měl prosit lidi, aby mu hlavně neposílali hlasy? To by tu soutěž naprosto shodilo.