StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
29.10.10 22:32

Tak jsem teda jukla na stránky, když už bylo pár jmen prozrazeno :cert: :lol: :lol: :lol:

Jako Absolonka má ale tanečníka 8-o Zase mi chybí slintající smajlík :zed: :mrgreen:

Langerová mi tam nějak nesedí :think: :nevim: Ale třeba překvapí…

A kluk v akci, je super, ten musí umět tančit ne?  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
30.10.10 10:28

tak myslím, že nás „kluk v akci“ moc nepřekvapí tančením, ale bylo by to bezva zjištění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.10.10 15:59

Jééé, dobrá diskuse, těším se moc :palec: , sestava mi přijde hodně pestrá a zajímavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
30.10.10 16:23

Už se nemůžu dočkat večera, Stardance by měli dávat minimálně 2× do roka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.10.10 19:32

Ja uz se taky hrozne tesim, vlastne od sameho zacatku kdy probehla zprava, ze se Stardance vraci. Jo a taky ve mne nejak evokuje Vanoce :-). Sestava mi letos prijde moc dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.10.10 19:52

Jitu, předchozí ročníky jsem flákala, protože sobotní večery byly obvykle obsazeny nějakou akcí, ale letos už mám s akcemi utrum, takže se těším, jak budu poctivě koukat, mám na to ještě šest klidných sobot a pak se uvidí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.10.10 19:58

Už to vypukne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.10.10 21:20

A. Hemala promine, že nedokoukám. Pro mně je favorit Pavel Kříž, dnes byl rozhodně nejlepší, zaskočila mně Aneta Langerová skvělým výběrem skladby a choreografie. Hodně zdaru všem, u nás je tohle „rodinná show“, už mme společný program na sobotní večery až do Vánoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.10.10 21:23

Mám tenhle pořad ráda a loni jsme byla zklamaná, že nebyl.
Miluju totiž pohled na dobře tancujícího chlapa.
Jo a nemám ráda Móňu Absolónu, takže když příště vypadne, zlobit se nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.10.10 21:26

No Filip Sajler ani Saša Hemala by mi nechyběli, a Aneta promine, tančila krásně, ale prostě jí pro mě chybí taková ta „ženskost“.
Ostatní bezva, Žilková má neuvěřitelný šmrnc.

Holky a hlasujete? Já jsem hlasovala jednou minule ve finále, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.10.10 21:31

mě Aneta docela příjemně překvapila a na Kříže jsem zůstala stát s otevřenou pusou, ten výraz „plastickej“ na něj sedí jak prdel na hrnec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.10.10 10:15

ahoj holky, tak já byla nadšená ze včerejšího Stardance, s přítelem jsme sledovali a hodnotili, sami tančíme, ne tedy že by závodně, ale už pár let se snažíme :wink: :lol:
ale stejně ze všeho mi bavily zase frky Edena, Zďenda Chlopčík pořád stejný :-P :mrgreen: a kdyby v porodtě nebyl, bylo by mi to moc líto. I my se díky němu učíme, co kritizuje u tanečníků, tak pak si sami chceme dávat pozor při tančení, abysme stejné chyby nedělali.
Jinak minulý rok, co nebyl Stardance, tak mi to bylo moc líto a ne že by Váncoe byly tím pádem horší, ale tak nějak jsem si už též zvykla, že je Stardance a pak Vánoce :potlesk:
Překvapila mi včera Aneta, povedlo se jí to, nejlépe tančila asi Monika (dle nás).

http://www.facebook.com/home.php?!/stardancecz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 10:25

Tak Stardance byl super, bavila jsme se. Aneta mě překvapila, jak hezky tančí, ovšem vypadá jako chlap, to si nemůžu pomoct :think:
Filip Sajler je dřevák a má nohy do X, všimly jste si? Jinak je to pěkný a těším se zase na sobotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.10.10 10:46

a moc se Filip ke své taneční partnerce hrbil, vypadá to, že je jeden z největších tanečníků v soutěži.
Ale celý pořad jsme si doma krásně užívali, i Karolínka v bříšku tančila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 11:15

No jo, já si to taky užívám. Je to pohoda a zábava. A včera i sranda chvílema. Třeba jak Saša Hemala koukal při tanci. Takový pohled střelené laně :mrgreen: . Ale byl dobrej, to se musí nechat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová