Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anna K je stará ráchel, ale ty vlasy! Myslíte, že teď má vlastní culík?? Ona měla vždycky krásný vlasy!
Jé, mě pobavila jak Anna K maskovala otázky typu -CO TEĎ!? do zpívání písničky ![]()
Mám taky ráda Annu K ale je fakt stará no co už ale je fajn. Leichtova divne mluvi.ale tančila hezky
@stáťáva píše:
Mám taky ráda Annu K ale je fakt stará no co už ale je fajn. Leichtova divne mluvi.ale tančila hezky
Jak řekla porota - těžkopádná. Je nějaká vypasená a bylo to znát na tanci ![]()
No tak letos, řekla bych, žádné vyslovené dřevo. I ten Vízek se jakž takž hýbe. Jsem velmi mile překvapená. ![]()
Já se letos hodně bála, aby nenašli (pro zvýšení sledovanosti) něco jako Pavláska.
Vypadá to nadějně- letos se fakt bude tančit!! Žádná pantomima…
@Hanulínek píše:
Já se letos hodně bála, aby nenašli (pro zvýšení sledovanosti) něco jako Pavláska.Vypadá to nadějně- letos se fakt bude tančit!! Žádná pantomima…
Já myslím, že sice jim Pavlásek loni zvedl sledovanost, ale už znovu nechtěli riskovat, že něco podobnýho lidi pošlou zase do finále. Vybrali dobře!
@KPKristy jo, sledovanost zvedl určitě, ale nějak to ztratilo tu noblesu a lesk a co mě teda hodně vadilo- jak i do pořadu zasáhly různé diskuse a hádky ohledně toho stvoření. Jsem ráda, že letos tam nic takového zřejmě není.
Mimoch.-co jste říkaly na mladíčka Piškulu? Já si říkala-jéžiš takové ucho, ale on není ani to ucho, on je zatím takový ušáček. ![]()