StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
17.11.18 22:26

Přece nemůžeš srovnávat pavlaska s tomicovou 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
18.11.18 11:28

Co tam jeste dela Tomicova, to fakt nedavam. Jestli to vyhraje, tak uz se nikdy nebudu koukat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.11.18 11:28

Myslím si, že Tomicová je sice nejhorší tanečnicí ve Stardance, ale s Pavláskem bych ji nesrovnávala. To její tancování mě baví. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
18.11.18 12:12
@tulipán píše:
Co tam jeste dela Tomicova, to fakt nedavam. Jestli to vyhraje, tak uz se nikdy nebudu koukat. :cert:

Mě ta Tomicová taky už štve. Poslední dva díly je - za mě - nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.11.18 12:22
@ivašot. píše:
Mě ta Tomicová taky už štve. Poslední dva díly je - za mě - nejhorší.

Fakt je, že poslední dva díly jí to nejde :nevim: Tak příští se nevyhazuje, tak uvidíme, co pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
18.11.18 13:29
@jenny.fields píše:
Fakt je, že poslední dva díly jí to nejde :nevim: Tak příští se nevyhazuje, tak uvidíme, co pak.

meli mín casu na nácvik.. taky ji samozrejme limituji fyzické proporce- ona proste nikdy nemuze tancit jako lanka.. ale pavlasek byl opravdu jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
18.11.18 14:48

@pazitka a ještě měla něco s rukou sem si všimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
18.11.18 15:40
@Ennny píše:
@pazitka a ještě měla něco s rukou sem si všimla…

jj presne tak- asi uz je chudak celkem na pokraji sil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
18.11.18 18:30

Ale porad je to soutez, kde se hodnoti tanec, ale sympatie maji navrch. Ja mi mam rada, fandim ji, ze se na neco takoveho dala, rozumim, ze je zdravotne indisponovana, ale mezi ni a Gondikem je Macocha :lol: . Az je mi ji na jednu stranu lito, ted uz tam zustavaji lidi, kteri tancuji obstojne a ona ne, je to hodne videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.11.18 08:55

Myslím si, že příště vypadne asi ona. Kdyby ne, tak vůči ostatním by to bylo opravdu nefér. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.11.18 10:17
@Estu3 píše:
Myslím si, že příště vypadne asi ona. Kdyby ne, tak vůči ostatním by to bylo opravdu nefér. :,( :,( :,(

To sleduješ letos poprvé? :think: :lol:
V každém ročníku byl nějaký sympatický „outsider“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26574
19.11.18 10:41
@Estu3 píše:
Myslím si, že příště vypadne asi ona. Kdyby ne, tak vůči ostatním by to bylo opravdu nefér. :,( :,( :,(

Nefér?? Je to zábavný pořád, kde hlasování ovlivňují fanoušci jednotlivých účastníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
19.11.18 10:54

Ja jsem teda necetla nic moc zpatky, ale co rikate na tu holou p… u Arichtevy? Ustala to s gracii a usmevem, to obdivuji. To ale museli tusit, ze hlavou dolu se ji sukne v toceni sesune nebo ne? Jsem chytra, co, radit umi kazdej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nebo mozna zkouseli v jine sukni a nedoslo jim to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.11.18 11:06
@tulipán píše:
Ja jsem teda necetla nic moc zpatky, ale co rikate na tu holou p… u Arichtevy? Ustala to s gracii a usmevem, to obdivuji. To ale museli tusit, ze hlavou dolu se ji sukne v toceni sesune nebo ne? Jsem chytra, co, radit umi kazdej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nebo mozna zkouseli v jine sukni a nedoslo jim to. :think:

Holá pr..el vypadá jinak :mrgreen: Prdáky a punčocháče. Jestli to věděli… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.11.18 11:06
@tulipán píše:
Ja jsem teda necetla nic moc zpatky, ale co rikate na tu holou p… u Arichtevy? Ustala to s gracii a usmevem, to obdivuji. To ale museli tusit, ze hlavou dolu se ji sukne v toceni sesune nebo ne? Jsem chytra, co, radit umi kazdej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nebo mozna zkouseli v jine sukni a nedoslo jim to. :think:

Holá pr..el vypadá jinak :mrgreen: Prdáky a punčocháče. Jestli to věděli… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová