StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
5.11.23 13:00
@Rotha píše:
Mě se ten pořad zda dost trapný. Ale každého vkus.

Dekujeme za nepostradatelnou informaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
5.11.23 13:01

@Lily-of-the-valley Tak kdyby rekli, ze celkem prislo x hlasu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25072
5.11.23 17:41

A už tady bylo, koho tipujete na vítěze? Mně se zdá víc lidí na podobné úrovni. Eva, Darja, Iva a Tereza. Co vy, koho tipujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
5.11.23 17:47
@MartinaIrena píše:
A už tady bylo, koho tipujete na vítěze? Mně se zdá víc lidí na podobné úrovni. Eva, Darja, Iva a Tereza. Co vy, koho tipujete?

Vyhraje Eva pokud se nezrani ;) podle mě je úplně na jiné úrovni nez ostatní…pro mě pořadí od nejlepší: Eva, Tereza, Iva, Darja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7918
5.11.23 17:49
@MartinaIrena píše:

Jasně Eva. Rozhodně není na stejné úrovni, jako ten zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7918
5.11.23 17:53

A jinak mě trochu štve nedostatečný rozptyl v bodování poroty. Jsou tam letos je tři, což samo o sobě tu bodovou škálu smrskne. A jejich přístup dát všem známky šest až osm pak nutně vede k tomu, že v tom pořadí od poroty téměř nejsou rozdíly. A diváci pak mají ještě silnější hlas v tom vyřazování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25072
5.11.23 17:53

@alialiali Já tu techniku tak úplně neocením. Mně se ten tančící buď líbí nebo ne. Kolikrát jim to zkritizuji a mně se to třeba líbilo. Má to prostě náboj. A nebo jim to chválí, ale mně přijdou jak figuríny. Ale je fakt, že to beru trochu i podle sympatií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
5.11.23 18:57
@MartinaIrena píše:

Eva mi určitě nepřijde na podobné úrovni jako Darja nebo Tereza. :D Mně se teda hodně líbí Iva, ale vítěze tipuju na Evu, která mi přijde skvělá. Jinak včera se mi hodně líbil Adamczyk :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
5.11.23 21:41

Já co jsem koukala, tak finále má být zase ve třech. A tam tipuju Evu a Vavřince. A třetího buď Marka nebo Dariju.
Jsem na to zvědavá, je to proste o sympatiich. A myslím, ze Kubelková je takova, ze fanoušků nebude mít vyloženě mraky. Tereza Maskova působí na někoho arogantně (ač ji fandím) a asi nemá až takovou základnu.
A doufám, ze v příštím kole půjde Maršálek. Přeci jen tohle asi nedozene, uz teď došel úctyhodně daleko, a asi stačilo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
6.11.23 07:21
@IvaB píše:
Já jsem tedy dnešní díl neviděla, až úplně koneček s Krajčovou řečí, ale… proč se mi do hlavy začíná vkrádat myšlenka, že už předem vědí, kdo v tom díle vypadne, a jsou na to nějakým způsobem připraveni? Minule vypadla Chýlková a náhodou s sebou měla dárek pro svého tanečního partnera jako poděkování. Dnes vypadl Krajčo a úplně náhodou tam seděla celá jeho rodina, celý Kryštof, rodiče jeho taneční partnerky… no nevím. Asi (snad) to tak není, ale napadlo mě to. :think:

Se sem vtírnu, ale vypadá to tak.
Minulý týden jsem si četla na FB komentáře, bylo to ještě v průběhu večera, ještě pořad neskončil natož aby bylo vyřazování. A objevil se tam jeden komentář - jakoby dotaz - jak je možné, že na webu ČT Déčka už je, že vypadla Chýlková… šla jsem na ten internet a opravdu tam byla označena, že už nelze pro ni hlasovat, že vypadla…
Tak jsem se pak dívala na vyřazování (jinak to napřímo nesleduji, jen pak sleduji zpětně, kdo vypadnul) a ona opravdu pak vypadla Chýlková.
A největší sranda je, že jsem pak hledala ten komentář na FB o tom, že to tam bylo dopředu (abych viděla, jak to bude pokračovat ta diskuze) a ten komentář už tam nebyl :cert: takže ho asi smazali a nikde jsem na to už nenatrefila… Ale já sama jsem opravdu viděla, že na tom webu tam bylo dřív, že vypadli, když to ještě nebylo rozhodnuto. Někdo asi udělal chybu a odkliknul to dříve.. Jen teď je otázka, jestli tomu hlasování věřit a zda není vše dopředu domluvené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.11.23 07:50

Jo jo, autor licence si vůbec nehlídá, jak se s jeho „dítětem“ zachází… To je od BBC nebo čí je to pořad kontrolovaný horem dolem, jako všechny ostatní licenční soutěže i show. Grafika, pravidla, řešení výjimečných situací. Není tam moc prostor na nějaký čachry, všechno je smluvně ošetřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
6.11.23 07:52

Ja pujdu proti proudu asi, ale za me Evu dost protezuji, sympaticka take moc neni, neuziva si to jede jen na vykon… tvrde pro prvni misto. Rumba - ano bylo to jine, dobre udelana chreografie, ma fakt stesti na tanecnika ( ktery je jednicka) naprosto famozni napad… ale rumby tam moc nebylo a jestli byla nejak extra dobre zatancena to bych taky nerekla… to same ted- dobra scenka, ale malo tance…
Jako ano pohybove a fyzickou je o tridu vys nez ostatni, ale celkove… no nevim… Me je nejsympatictejsi Tereza Maskova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
6.11.23 08:37
@Schnapi píše:
Minulý týden jsem si četla na FB komentáře, bylo to ještě v průběhu večera, ještě pořad neskončil natož aby bylo vyřazování. A objevil se tam jeden komentář - jakoby dotaz - jak je možné, že na webu ČT Déčka už je, že vypadla Chýlková… šla jsem na ten internet a opravdu tam byla označena, že už nelze pro ni hlasovat, že vypadla…
Tak jsem se pak dívala na vyřazování (jinak to napřímo nesleduji, jen pak sleduji zpětně, kdo vypadnul) a ona opravdu pak vypadla Chýlková.
A největší sranda je, že jsem pak hledala ten komentář na FB o tom, že to tam bylo dopředu (abych viděla, jak to bude pokračovat ta diskuze) a ten komentář už tam nebyl :cert: takže ho asi smazali a nikde jsem na to už nenatrefila… Ale já sama jsem opravdu viděla, že na tom webu tam bylo dřív, že vypadli, když to ještě nebylo rozhodnuto. Někdo asi udělal chybu a odkliknul to dříve.. Jen teď je otázka, jestli tomu hlasování věřit a zda není vše dopředu domluvené

Tak to bychom mohli vidět Maršálka ve finálové trojce. :lol: :lol: Pamatuji Pavláska, jak se modlil, aby nevyhrál, protože by ho národ ukamenoval. :mrgreen: :mrgreen:

Chybička se vloudit může, ale možná to bylo na přání Chýlkové, třeba chtěla už odejít. Od začátku soutěže mi přišla hrozně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
6.11.23 08:50
@Schnapi píše:

Tal ty hlasy maji sectene driv nez zo vyhlasi, ze… tam to trva 10 minut nez to tema trapnyma prutahama reknou… ale vedi to urcite xx minut pred tim nez to vyrazovani zacne, co je na tom divneho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
6.11.23 08:51
@Schnapi píše:

To je zajímavé. Nebýt toho, ze sis to overila bych ti argumentovala tím, ze já zase teď četla pod příspěvkem na fb o hudební playlistu na Spotify komentar chlapa, ze Lenka Nora Navorkova po soutěžním večeru zkolabovala a je vážně ohrožena její účast v soutěži. A pod to mu nějaká jiná paní psala, ze četla na blesku nějaké vyjádření Marka, a ze je chudák celá křehká a tak… no samozřejmě bullshit od začátku do konce.

Jinak ale ten argument tím, ze tam měl Krajčo celou rodinu… stejně tak mohl tedy vypadnout Adamczyk, protože tam měl tátu, který tam jindy nebyl zmiňovaný. Nebo Kubelková.

Mimochodem, zkoušela jsi hlasovat i pro někoho jiného?

Navíc jako pokud by z toho neměli statisíce. Kdo by se dobrovolně dřel, když by věděl, kdy vypadne 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová