StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
8.11.10 13:56
KPKristy píše:
kamiŠ píše:
Sabrina je ta hvězda a Mark tanečník. Ne že bych byka tak chytrý, ale už jen proto, že ona má vždy celé jméno i s příjmením a je psaná první :wink:

U nás je dost o té šou, málo který herec či jiná osobnost, si může dovolit jen tančit. Za prvé jim to tak nejde a za druhé na to nemají tolik času, jen trénovat…

Jinak souhlasím, že by mohl vypadnout Hemala, ale ti co posílají hlasy jsou nevyzpytatelní, tak kdo ví?

Už se těším na sobotu! :dance:
Aha, vidíš! A já bych si podle postavy i tence klidně myslela, že Sabrina je tanečnice. U našich je to celkem i poznat, kdo je kdo…

Podle postavy že je ona tanečnice? Dyť je „tlustá“ :lol:

Jak někdo psal, že mu není sympatická tanečnice Kříže, tak mně taky ne. Je taková oplácaná a divná :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.11.10 14:05

Tance, ať už standard nebo latinu, miluju od malička. Takže ano, na StarDance ujíždím :mrgreen: Když mě nepotřebuje dítko a spinká. Viděla jsem teď o vík prvně, prima, pan Hemala mi přijde strašně vtipnej tím pohybem, co stváří :pankac: Jinak přímo nesnášim A. Langerovou a v tanci mě tedy mile překvapila. J. Čvančarová a A. Rašilov, to jsou komedianti jak vyšití. Příjemně mě taky potěšil P. Kříž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.10 14:12

Jo, jo, i mě se líbí Kříž. Překvapil mne tancem a myslím, že dojde daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.11.10 14:18

Jo jo, Kříž je dobrej, jde mu to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.10 14:26
kamiŠ píše:

No, od něho jsem to ani nečekala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.11.10 14:34
KPKristy píše:
kamiŠ píše:
No, od něho jsem to ani nečekala :-P

Přesně, myslela jsem že bude prknej stejně jak Hemala a Sajler :mrgreen:
Příjemně překvapil, rovno tak aneta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.10 14:37

Aneta mě taky překvapila. Hlavně, jak je štíhlounká a jak jí to jde. V ksichtíku je taková „babochlapská“, tak jsme si představovala i ten tanec 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.11.10 14:45

Přesně, i podle toho jak se oblíká, tak si říkám, bábochlap a má tančit jako ženská. A ono jo a je to příjemné a krásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.10 14:53

Já se jí ale nedívám na obličej, fakt se mi nelíbí. To třeba na Čvančarovou zírám, to je kočka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.10 14:54

Jo a ta Jitka od Hemaly! Ta je moc hezká. Takový skromný kukuč má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.11.10 15:02

jo jo, souhlasím. a ten od monči je k sežrání :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
8.11.10 15:11

Jojo, ta od Hemaly je strasne moc sympaticka. Jinak teda jsem si vsimla a mam pocit, ze ten tanecnik Jitky Cvancarove nevynecha jedninou (ne)moznou prilezitost, aby ji nejak neotlapkával, po ramínku nepohladil, kolem pasu nedržel, apod… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
8.11.10 15:15

tanečnice od Hemaly na mě taky působí moc mile a skromně. Myslím, že mu ji vybrali dobře, akorát ten kostým, co jí dali posledně… přecijen po dvou dětech už to není vončo, i když i tak je to každopádně krásná ženská.

Možná kdyby Anetu nalíčili nějak míň divoce, myslím tím, že jí pořád malujou ty černočerný oči, třeba kdyby zkusili něco jemnějšího, vypadala by trochu víc žensky. Jinak totiž Eben opět vystihl ten „military look“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.10 15:19

Mě je právě tím sympatická, že už má děti a je to taková dospělá ženská. K němu by nešla nějaká dvacítka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
8.11.10 15:40
KPKristy píše:
Mě je právě tím sympatická, že už má děti a je to taková dospělá ženská. K němu by nešla nějaká dvacítka :wink:

právě to jsem měla na mysli, že je k němu akorát.
Jenom bych ji jinak oblíkla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová