Starší přítel už nechce děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lihow
31.10.13 10:50
@tterka píše:
Upřímně a tvrdě? Poslala bych ho k šípku. Je to sobec, který myslí jen na své pohodlí a lepší už to nebude. Spíše si myslím, že to naopak bude horší. Za pár měsíců by mu mohl začít vadit i tvůj malý syn, protože s přicházející pubertou s ním třeba nebude lehké pořízení.
Chápu, že ho miluješ. Ale jsi mladá, pořád máš šanci najít si někoho, kdo by s tebou to maličké mít chtěl :hug: :hug: :hug:
Mému manželovi bude 40 příští rok. Děti máme dvě - už odrostlejší. Já bych chtěla ještě jedno, ale on už se na to také moc necítí. Je pohodlnější, lenivější. Kdybych nyní měla jen jedno dítě, a on další nechtěl, odešla bych od něj. Pro mě jsou děti náplní života a nechtěla bych zůstat jen při jednom kvůli partnerovu pohodlí…
Držím palce, ať to nějak ustojíš a vyřešíš ke své spokojenosti :hug: :kytka:

Se mu vůbec nedivím, že když už dvě má, že teď se do dalšího nežene. Každý nemusí mít doma mateřskou školku a sloužit primárně k výrobě dětí. Nevím, proč by za tím měla být jen lenost.

• Citovat
  • Upravit
5533
31.10.13 10:56
@lihow píše:
Se mu vůbec nedivím, že když už dvě má, že teď se do dalšího nežene. Každý nemusí mít doma mateřskou školku a sloužit primárně k výrobě dětí. Nevím, proč by za tím měla být jen lenost.

Protože vím, koho mám doma ;). Když jsi s někým skoro 15 let, tak už na něm poznáš, kdy a jak reaguje. A pokud na dotaz „proč nechceš další dítě“ dostaneš odpověď typu „já se bojím, že TY bys to psychicky nezvládla :zed: :lol: ", nebo "třetí bychom neuživili“ (ač jsme na tom finančně tak, že dětí by mohlo být jako smetí), případně „myslím to dobře, chci aby sis odpočinula“… Tak je mi úplně jasné, že on už by to prostě nedával.
Nemohl by přijít z práce a plácnout sebou k televizi, nemohl by trávit celé víkendy po návštěvách nebo v posteli, musel by se částečně podřídit miminu a bylo by to pro něj nějaké omezení i přesto, že jsem se o děti vždycky převážně starala já…
Prostě v našem případě je za tím lenost a pohodlnost. Ale to bys toho mého musel znát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 11:01

@tterka Celej život toužim po rodině všude vidím jak ostatní se chlubi s bříškem s miminkem přitel mi vykladal jak se teší až bude jezdit s kočarkem jak bude šikovnej že to zná a tak ja byla štastná pyšna na nej že o tom mluvi a když jsem řekla že vysadim prášky tak to bylo :-(.ja zásadity prostě řekl že ne pak že zase až bude mit zázemí lepší, až bude mit vic peněz a zkrátka pohádka no až bude bohatej :-D. Jasně že to je vymluva kdy chce mit ditě v 50ti? Otevřelo mi to oči vidím že o to mit rodinu smenou nestoji.Muj synek je milašek je to živej klučina jasně že je radši u taty než u nas jen se sedi doma nebo na nej řve jak kluk piští hulaka jak jiné děti u nás nesmí nic. achjo.

• Citovat
  • Upravit
9950
31.10.13 11:03

Tak s něčím jste do vztahu šli.., nevím jak dlouho jste spolu.., ale pokud dělá ofuky..ať si dělá, ale bez tebe..myslím si, že pokud by si to teda přešla, že společné dítě mít nebudete..tak stejně po pár letech by si mu to vyčítala..nevím co poradit, od milovat se asi těžko, promluvit asi nepomůže..opět na vše pomůže čas..musíš si uvědomit co chceš a podle toho jednat..i mě je 30, ještě nějaký čas na plodění máme :mrgreen:, ale je potřeba i toho druhého nóó :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 11:04

Když to tak vidíš tak nechapu proč to semnou planoval? sliboval? to mám ve třiceti sednout na gauč a plest punčochi? nikam nejezdime nechodime at je jak je jen jsme doma!.jeho dcera je tam občas! a muj syn v mesici tak tyden dva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.13 11:09

Jaký dvě? muj syn není jeho a vída ho sotva je cely dny v praci když jsem se synem a víkendy děla vše možny je v garaži nebo se sousedem na zahradě a kluka si nevšíma!.a jeho dcera je u mamky a když zajde tak jen na chvili.

• Citovat
  • Upravit
7569
31.10.13 11:26

Mě přijde, že si myslíš, žre další dítě by vás více spojilo a zlepšilo váš vztah…to opravdu ne.
A proč někam nechodíš sama - myslím s kamrádkama, kolehyněma z práce a tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.13 11:30
@Anonymní píše:
Jaký dvě? muj syn není jeho a vída ho sotva je cely dny v praci když jsem se synem a víkendy děla vše možny je v garaži nebo se sousedem na zahradě a kluka si nevšíma!.a jeho dcera je u mamky a když zajde tak jen na chvili.

proč jsi s takovým chlapem? Necítím tam žádnou perspektivu do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
31.10.13 11:31

Zakladatelko, moje kamarádka řeší něco podobného jen s tím rozdílem, že jejímu partnerovi už je 57. Ale kdybys ho potkala, neřekla bys mu ani těch 50. On má dospělou dceru provdanou v cizině a ona pubertálního kluka. Moc chce ještě jedno miminko, ale taky se potýká s tím: až budeme lépe bydlet, až vás budu moct lépe zajistit,…dle mého. Buď dítě chce nebo ne. Jiná varianta prostě není. A pokud ty chceš a on ne, je to nepřekonatelný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 11:33

@Lenka512 Ano chodím všude ale bez něj nikam by nešel asi škoda peněz. Nejde o spojení! Klidně at ted se sebere a jde prostě mi tím otevřel oči! ja snim toužila po rodině! Čekat na něj až přijde a bude se tešit na nas až bude moc říct že máš rodinu a že má nás, Co snim ja budu mit? bez děti není život aspoň pro mě! Tak že ja mu nebudu dávat nuž na krk a podobně, ale radeji ustoupim! Nemam na to srdce vidět jak synek se teší za tatou muj bývali má ženu s déčkem a ted se jim narodilo miminko je mi jasný že nebude sedet s nama doma, ale teší se domu kde je veselo živo atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.13 11:36

@MisaHanuska Mě to moc bolí ale na todle nemám je fakt zasaditý a ty kecy až bude zázemí at si encha do duchodu! Na to jak ho miluji je pro mě prostě to štěstí duležity tak budu sama no. Ješte že mam synka.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
31.10.13 11:39
@Anonymní píše:
@Lenka512 Ano chodím všude ale bez něj nikam by nešel asi škoda peněz. Nejde o spojení! Klidně at ted se sebere a jde prostě mi tím otevřel oči! ja snim toužila po rodině! Čekat na něj až přijde a bude se tešit na nas až bude moc říct že máš rodinu a že má nás, Co snim ja budu mit? bez děti není život aspoň pro mě! Tak že ja mu nebudu dávat nuž na krk a podobně, ale radeji ustoupim! Nemam na to srdce vidět jak synek se teší za tatou muj bývali má ženu s déčkem a ted se jim narodilo miminko je mi jasný že nebude sedet s nama doma, ale teší se domu kde je veselo živo atd.

JÁ JÁ JÁ JÁ JÁ JÁ!!! a já to tak chci a chci a chci! a na to co říká můj partner ser., protože JÁ to dítě chci a udělám všechno proto! :roll: :roll: Sorry, ale tahle to vidím já. Nicméně tady to nevyřešíš. Promluv si s chlapem a pokud bude trvat na svém jdi o dům dál… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
@Anonymní píše:
@tterka Celej život toužim po rodině všude vidím jak ostatní se chlubi s bříškem s miminkem přitel mi vykladal jak se teší až bude jezdit s kočarkem jak bude šikovnej že to zná a tak ja byla štastná pyšna na nej že o tom mluvi a když jsem řekla že vysadim prášky tak to bylo :-(.ja zásadity prostě řekl že ne pak že zase až bude mit zázemí lepší, až bude mit vic peněz a zkrátka pohádka no až bude bohatej :-D. Jasně že to je vymluva kdy chce mit ditě v 50ti? Otevřelo mi to oči vidím že o to mit rodinu smenou nestoji.Muj synek je milašek je to živej klučina jasně že je radši u taty než u nas jen se sedi doma nebo na nej řve jak kluk piští hulaka jak jiné děti u nás nesmí nic. achjo.

8o a jinak dobrý jo? Tvůj vlastní syn je radši s tátou než s mámou (která je podle mýho názoru dítěti v naprosté většině případů bližší), tvůj parter pro něj není ani kamarád, natož nějaký druhý otec a ty s takovým člověkem chceš dítě? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Ahojky jsem strašně moc zklamaná mám přítele 40 let mě je 30 mám syna 7 let
On dceru 17let. Přala jsem si byt aspoň jednou v životě štastná a mit zase rodinu ale smula před tím říkal jak by mu malý nevadilo jak by chtěl a když jsem mu o tom řekla mě skoro poslal do prdele! najdenou je pro něj ditě překážka a moc peněz a ja nevim co ješte! vidí v tom jen peníze a že si neužije? co chce uživat? stejně jsme ještě nikde spolu nebyli podotikam nikdy max po měste na malej vylet kde koukal aby neutratil vic i za jidlo. miluji ho moc ale nevim todle mě mrzí moc jsem chtěla sním byt ted nevim zda na pořad chci jen sedet doma a smutnit po decku, mam synka v střidaví peči.

máš jedinou možnost - promluvit s ním, zkusit mu vysvětlit proč bys chtěla a pod. Ale pokud je takhle rozhodnutý, tak se s tím buď smiř, nebo jdi dál. Nějaký podraz a pod nemá smysl, zůstala bys sama, takže volba je na Tobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
31.10.13 11:43

Vůbec se nedivím, že chlap ve 40 už dítě nechce. Má už něco za sebou a chce mít svůj klid. Já už bych taky ve 40 chtěla mít odrostlé děti a zase si užívat trochu svého klidu. Je to podle mě přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí