Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejhodnější Jak mužeš napsat že chci ditě s kým koliv? znáš mě? proboha nikdy bych todle neudělala! jak todle mužeš o mě napsat!!!
Muj syn se teší protože tam jsou děti mluví o nich o miminku a sestřičce jak je velkej braška a tak a ja když tady žadný ditě v okolí není a jsem s nim doma co? zabavuji ho hry dělame blbiny a to je vše jinak snim apson jezdim do deckych center.
@Nejhodnější Nechapu jaký já! pouze jsem chtěla splnit to co slibil a co jsme si udajně planovali splou! tak že jsem krava ja že vůbec se divim že semnou chtěl žit a ted ne jo? fakt nechapu vam se to řika co mate co chcete
@cverunka píše:
Vůbec se nedivím, že chlap ve 40 už dítě nechce. Má už něco za sebou a chce mít svůj klid. Já už bych taky ve 40 chtěla mít odrostlé děti a zase si užívat trochu svého klidu. Je to podle mě přirozené.
Myslím si to samý. Prostě v tomto věku on už má velikou dceru, ty syna také a chce mít klid.To není lenost, jak tady někdo říkal. Aby mohl za kamarády, po návštěvách-to je život. Není nikde předem dané, že se člověk celý život musí starat o děti, že bude plodit dvě generace dětí s tím, že bude vydělávat a starat se až do důchodu. Většina chlapů to má tak, že zplodí a vychová děti, tím končí první etapa života. Potom je druhá, tj. zasloužený odpočinek. Kdy vydělává, je zdravý, čilý, užije si života. A třetí etapa kdy je unavený, v důchodu, za pár kaček a žije jen skromně. A málokdo chce spojit první dvě etapy.Ale těší se na druhou. Která by se v tomto případě nekonala, protože dítě je závazek na cca 25 let.
@Anonymní píše:
@Nejhodnější Nechapu jaký já! pouze jsem chtěla splnit to co slibil a co jsme si udajně planovali splou! tak že jsem krava ja že vůbec se divim že semnou chtěl žit a ted ne jo? fakt nechapu vam se to řika co mate co chcete
Slíbil? Nemaluješ si to nějak?
![]()
@lasička1 píše:
Myslím si to samý. Prostě v tomto věku on už má velikou dceru, ty syna také a chce mít klid.To není lenost, jak tady někdo říkal. Aby mohl za kamarády, po návštěvách-to je život. Není nikde předem dané, že se člověk celý život musí starat o děti, že bude plodit dvě generace dětí s tím, že bude vydělávat a starat se až do důchodu. Většina chlapů to má tak, že zplodí a vychová děti, tím končí první etapa života. Potom je druhá, tj. zasloužený odpočinek. Kdy vydělává, je zdravý, čilý, užije si života. A třetí etapa kdy je unavený, v důchodu, za pár kaček a žije jen skromně. A málokdo chce spojit první dvě etapy.Ale těší se na druhou. Která by se v tomto případě nekonala, protože dítě je závazek na cca 25 let.
@Anonymní píše:
Nepíšeš, jak jste spolu dlouho.Jak dlouho uvažujete o dítěti-zda on třeba 5 let slibuje a nyní náhle couvnul? Nebo jste spolu třeba rok, on v prvotním poznávání mluvil o dítěti a nyní se mu rozleželo v hlavě že se na něj necítí? Máte vlastní bydlení? Jste bez dluhů? Máte oba práci? Ono těžko jakkoli radit jen na základě kusých nic neříkajících informací, které jsi doposud poskytla.
No, možná, že dítě nechce se zakladatelkou a o věku to vůbec není…
@nepř. G12 píše:
No, možná, že dítě nechce se zakladatelkou a o věku to vůbec není…
Taky mě to napadlo ![]()
Jsem spolu 6 let celejch šest let čekam až na to přijde řada zatim jen říkal jak se teší až to bude jak bude nejlepší tata jak si to užije jak bude chodit na prochazky že bude u porodu a bude držet malý dřív než já a tak ja teda veřila kdybi řekl na začatku ditě nechci ale mluvil o tom normalně. Mate nejspíš pravu jen ho nechce semnou nic jiného v tom není.
@Anonymní píše:
Jsem spolu 6 let celejch šest let čekam až na to přijde řada zatim jen říkal jak se teší až to bude jak bude nejlepší tata jak si to užije jak bude chodit na prochazky že bude u porodu a bude držet malý dřív než já a tak ja teda veřila kdybi řekl na začatku ditě nechci ale mluvil o tom normalně. Mate nejspíš pravu jen ho nechce semnou nic jiného v tom není.
je to divné, že o tom mluvil a teď tak obrátil…a jinak si rozumíte?
On mi řekne at o tom nemluvim že je čas poznam jak ho moc nehce a to jeho až bude bohatej mu s***,nejsem ta co čeká co bude ale prostě mu řeknu že bude lepší když odejdu a bude mit svůj klid.
Když chce ženská dítě, tak jak zakladatelka, tak většinou neřeší s kým a jak… hlavně že se to podaří ne?
stěžovat si bude pak v diskuzích, jak je to kr.pl a de.ment , jak ji nechce, ani dítě, neplatí jí a co ona chudinka teď