Starší přítel už nechce děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.13 12:19

Právě že jinak je vše k rozumíme, ptam se i zda ma rad syna a pořad říka že nas miluje že chce abych zažádala i vlastní peči (mame střídavou) jinak je vše v pořadku právě z práce je hned doma nikam nehodí.

• Citovat
  • Upravit
tynyto
31.10.13 12:24

Já se mu vůbec nedivím, v tomhle věku pro většinu lidí není na pořadu dne přetřásat pokaděný plíny a věčně ukřičený děti. Je to čas zaslouženého odpočinku a těšení se z vnoučat, kdy přijedou max. jednou týdně. Pohrát si, pochovat, rychle vrátit a oddychnout si, že už je zase klid a ticho. A taky to vydíraní jeho s tím, že ti to slíbil. Proboha, dítě není nákup rohlíků v sámošce. Třeba před pěti lety se cítil lépe, ale nyní má již rád svůj klid a má jiné priority. Vidím to sama na svém otci, je mu kolem 50 a nedovedu si představit, že by se měl obtěžovat s malým dítětem, taky během posledních 3 let neuvěřitelně sešel.

• Citovat
  • Upravit
29577
31.10.13 12:26
@Anonymní píše:
Právě že jinak je vše k rozumíme, ptam se i zda ma rad syna a pořad říka že nas miluje že chce abych zažádala i vlastní peči (mame střídavou) jinak je vše v pořadku právě z práce je hned doma nikam nehodí.

on chce… aha. A co by jsi tím vyřešila? Trápit syna ve vztahu s chlapem, co ti maže med kolem pusy a obelhává tě slovíčky o lásce, s chlapem, co se mu ani za mák nevěnuje, jak píšeš, raději někam odejde, s chlapem, co není schopen a ani ochoten s vámi trávit čas…Ty heled´,nejsi ty pro něj jen laciná a jistá holka pro všechno? :think:
Kluka nech tam, kde být může a je rád, raději si vyřeš svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tynyto
31.10.13 12:26

A taky odrostlejší dítko a mimino, to je nebe a dudy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.13 12:28

To nnení pravda mluvil o tom dokajd jsem neřekla tak a ted už mužem zkusit to naše malý! A o maly se stara většinu matka tak že by klidne nemusel nic když chodí do práce ale to je fuk mate pravdu tak chlap je chudaček a ja jen hloupá že jsem si dovoilila chtit rodinu.

• Citovat
  • Upravit
9757
31.10.13 12:32
@Anonymní píše:
To nnení pravda mluvil o tom dokajd jsem neřekla tak a ted už mužem zkusit to naše malý! A o maly se stara většinu matka tak že by klidne nemusel nic když chodí do práce ale to je fuk mate pravdu tak chlap je chudaček a ja jen hloupá že jsem si dovoilila chtit rodinu.

kamarádka má 50 letého přítele (ona 33 let a žádné dítě) a už 8 měsíců řeší, že on děti nechce a ona chce a je to teda dost vysilující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 12:36

@Maria37 To veřím.

• Citovat
  • Upravit
9757
31.10.13 12:38
@Anonymní píše:
@Maria37 To veřím.

paradoxní je, že ji sbalil na to, že chce miminko :-) ale po půl roce změnil názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
31.10.13 12:42

Proboha ženský, proč si pořád k plození dětí hledáte, když jste mladé staré pardály? Najděte si mladého, kluka. Já osobně se jim taky nedivím, že do toho nechtějí jít. mě je 44 manželovi taky, máme dvě dospělé dcery, kluk se nám povedl když nám bylo 41.nechali jsme si ho, ale dobrovolně by mne něco takového ani nenapadlo. Můj muž vám úplně s klidem můžu říct, že už není táta jako býval, protože ztrácí pozornost, kluk je jak živé stříbro, někdy když ho má hlídat v klidu usne na gauči a mladej pěkně hospodaří po svém :pankac: Nedávno ho vyndal ze sedačky a poslal ho rovnou pod auto. V případě padesátníka, si to už vůbec nedokážu představit. A ano je to věkem, mám srovnání, žijeme už spolu skoro 24 let. Dřív když byly holky malé, nic takového by se nestalo. Myslím, si, že ani pro mne to nebude žádná procházka růžovým sadem, natož pro chlapa, ty prostě dědkovatí rychleji, at se to líbí někomu nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 12:43

@Maria37 To je k smichu vid? nevim co je na tom směšně, a nevim kdo psal po pul roce.

• Citovat
  • Upravit
9757
31.10.13 12:56
@boball píše:
Proboha ženský, proč si pořád k plození dětí hledáte, když jste mladé staré pardály? Najděte si mladého, kluka. Já osobně se jim taky nedivím, že do toho nechtějí jít. mě je 44 manželovi taky, máme dvě dospělé dcery, kluk se nám povedl když nám bylo 41.nechali jsme si ho, ale dobrovolně by mne něco takového ani nenapadlo. Můj muž vám úplně s klidem můžu říct, že už není táta jako býval, protože ztrácí pozornost, kluk je jak živé stříbro, někdy když ho má hlídat v klidu usne na gauči a mladej pěkně hospodaří po svém :pankac: Nedávno ho vyndal ze sedačky a poslal ho rovnou pod auto. V případě padesátníka, si to už vůbec nedokážu představit. A ano je to věkem, mám srovnání, žijeme už spolu skoro 24 let. Dřív když byly holky malé, nic takového by se nestalo. Myslím, si, že ani pro mne to nebude žádná procházka růžovým sadem, natož pro chlapa, ty prostě dědkovatí rychleji, at se to líbí někomu nebo ne ;)

:-) já bych výrazně staršího taky nechtěla :-) :-) ale oni ti staří pardálové jedou po mladších :-) aby si dokázali, že jsou pardálové :-) :-) :-) a víš jak to je, když se člověk zamiluje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
31.10.13 13:16

Podle mě přítele nijak ´nepřekecáš´, pokud vážně nechce dítě tak je lepší ho do toho nenutit, není nic horšího než dyž chlap něco předstírá. Bohužel si myslím, že vztah nemá budoucnost, každý má jiné priority ve vztahu ( to už svědčí představy o trávení volného času) a ty stejně časem pochopíš že miminko je pro tebe vážně důležité a podle mě se s přítelem rozejdeš..vím že opustit dyž miluješ je těžké, ale zůstat s někým a kvůli němu zahodit svoje sny…přece toho pak nechceš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
31.10.13 13:20

souhlas!!!!!

Myslím si to samý. Prostě v tomto věku on už má velikou dceru, ty syna také a chce mít klid.To není lenost, jak tady někdo říkal. Aby mohl za kamarády, po návštěvách-to je život. Není nikde předem dané, že se člověk celý život musí starat o děti, že bude plodit dvě generace dětí s tím, že bude vydělávat a starat se až do důchodu. Většina chlapů to má tak, že zplodí a vychová děti, tím končí první etapa života. Potom je druhá, tj. zasloužený odpočinek. Kdy vydělává, je zdravý, čilý, užije si života. A třetí etapa kdy je unavený, v důchodu, za pár kaček a žije jen skromně. A málokdo chce spojit první dvě etapy.Ale těší se na druhou. Která by se v tomto případě nekonala, protože dítě je závazek na cca 25 let.

• Citovat
  • Upravit
Poustevnice
31.10.13 13:49

Jsem proti takto starým otcům. Mému manželovi je 52 let, celý život váží 65 kilo, nikdy nekouřil, sportuje…přesto před více než měsícem prodělal lehkou mozkovou příhodu. Jistě, může se to stát i mladému, ale padesátníci + chlapi vidím jako nejvíce „zhuntovanou“ věkovou skupinu, než třeba důchodce, který šel hned po revoluci v 55 letech do důchodu…Jsem si vědoma výjimek, to abyste tu nemusely vypisovat, že ten váš né…
Sám říká, že je rád, že má už klid.
A že jí na to sbalil? No tak prostě chtěl mladé maso na sex, to prostě chlapy dělají…co je na tom divného.

• Citovat
  • Upravit
9757
31.10.13 13:52
@Poustevnice píše:
Jsem proti takto starým otcům. Mému manželovi je 52 let, celý život váží 65 kilo, nikdy nekouřil, sportuje…přesto před více než měsícem prodělal lehkou mozkovou příhodu. Jistě, může se to stát i mladému, ale padesátníci + chlapi vidím jako nejvíce „zhuntovanou“ věkovou skupinu, než třeba důchodce, který šel hned po revoluci v 55 letech do důchodu…Jsem si vědoma výjimek, to abyste tu nemusely vypisovat, že ten váš né…
Sám říká, že je rád, že má už klid.
A že jí na to sbalil? No tak prostě chtěl mladé maso na sex, to prostě chlapy dělají…co je na tom divného.

divného na tom není nic… obecně si myslím, že by se každý měl rozhodovat sám za sebe, pokud chce někdo v 50 dítě, tak proč ne? jsou i takový, každému, co jeho jest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí