Kdo se díváte na Primě na Štiky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
12.6.18 16:24

Viděla jsem na to ukázku a to mi stačilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.6.18 16:24
@Anna766 píše:
Myslíš Štiky? Jakub je vlastně ten rybář a jo :lol:

Jo, podle názvu jsem myslela, že se jedná o další SUPER pořad rybáře Jakuba Vágnera, tak název Štiky i stanice by tomu i odpovídali :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
13.6.18 08:56
@Anna766 píše:
Myslíš Štiky? Jakub je vlastně ten rybář a jo :lol:

Taky jsem se tomu smala, kdyz to napsala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
18.6.18 07:28

Myslela si, že jí reality show Štiky přinese slávu, zatím ale sklízí kritiku. … si dělá (_|_),neeeee??? 8o :zed: No,při jejím uvažování se fakt nedivím. :roll:

https://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
18.6.18 09:02
@Žirafa 69 píše:
Myslela si, že jí reality show Štiky přinese slávu, zatím ale sklízí kritiku. … si dělá (_|_),neeeee??? 8o :zed: No,při jejím uvažování se fakt nedivím. :roll:https://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…

Si pořád říkám že každý jsme nějaký a ne každému je zhůry dáno,ale tohle je příšerná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.6.18 19:24

Docela se dnes těším, je to super relax tak před usínáním. :lol: :pankac:
Ornella je sympatická a moc jim s Koktou fandím. :srdce: :kytka:

Jsem zvědavá na to, zda je těhotná, jak bylo minule v ukázce …

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
18.6.18 19:26
@Klopotkova píše:
Docela se dnes těším, je to super relax tak před usínáním. :lol: :pankac:
Ornella je sympatická a moc jim s Koktou fandím. :srdce: :kytka:Jsem zvědavá na to, zda je těhotná, jak bylo minule v ukázce …
:mrgreen: ježiš ne, to oznamovala toho koně omg…
jak ti může přijít sympatická to nechápu, i když ve stínu té svojí matky asi jo :mrgreen: já si ještě pamatuju ty první rozhovory s ní když jí zbouchnul a to byl děs a hrůza, chudinka na to doplatila teď se táhne s takovým plesnivým dědkem :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.6.18 19:32
@Doe_Jane píše: :mrgreen: ježiš ne, to oznamovala toho koně omg…
jak ti může přijít sympatická to nechápu, i když ve stínu té svojí matky asi jo :mrgreen: já si ještě pamatuju ty první rozhovory s ní když jí zbouchnul a to byl děs a hrůza, chudinka na to doplatila teď se táhne s takovým plesnivým dědkem :mrgreen:

Tak koně, hned mě napadlo, že v tom bude nějaká záludnost … :think:
Zpočátku byla trdlo, ale tak nějak duševně vyspěla, Štiková je strašná, ta mi nesedí.
Jo, sice tak trochu dědek (i když 61 let není dnes žádné stáří), ale charisma tam je. :kytka: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
32144
18.6.18 19:33

@Doe_Jane plesnivej dědek a ještě bezzubej 8o a navíc chudej, no to je fakt partie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
18.6.18 19:35
@Monchichik píše:
@Doe_Jane plesnivej dědek a ještě bezzubej 8o a navíc chudej, no to je fakt partie :lol:
:mrgreen: no jako je to síla a to jejich děcko, nechápu, že ho ještě vystavujou, chlapeček by potřeboval totální změnu režimu, pohyb a hlavně aby se mu někdo věnoval, ve všech záběrech má mobil, tablet nebo noťas, mluvit to neumí, prostě děs
  • Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.6.18 19:35
@Monchichik píše:
@Doe_Jane plesnivej dědek a ještě bezzubej 8o a navíc chudej, no to je fakt partie :lol:

To jako z multimilionáře je dnes opravdu chudák? A co je to tedy v jeho případě chudoba? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32144
18.6.18 19:37

@Klopotkova No že nemá ani korunu, vždyť má fůru exekucí, proto šaškuje za prachy na Primě. Sám minule říkal, že špatně investoval a o všechno přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
18.6.18 19:40

@Doe_Jane no k chlapečkovi se vyjadřovat já radši nebudu, protože by mě asi blokli :D , aby neuměl v 5 letech ani mluvit,to je bez komentáře , ale oni jsou kolektivně mimo a vystavujou se vesele všichni, tam není nikdo z nich normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.6.18 19:42
@Monchichik píše:
@Doe_Jane no k chlapečkovi se vyjadřovat já radši nebudu, protože by mě asi blokli :D , aby neuměl v 5 letech ani mluvit,to je bez komentáře , ale oni jsou kolektivně mimo a vystavujou se vesele všichni, tam není nikdo z nich normální :lol:

Já si nemyslím, že je to tou uzdičkou na jazyku, kterou mu prý pozdě šmikli, ale je to jen můj názor, jak jsem někde četla a poslouchat starou Štikovou, jak před ním říká slovo p..a jak na běžícím pásu je hnus. cHUDÁK KLUK, JE MOC ROZTOMILEJ.

sorry za caps

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
18.6.18 19:44
@Klopotkova píše:
Já si nemyslím, že je to tou uzdičkou na jazyku, kterou mu prý pozdě šmikli, ale je to jen můj názor, jak jsem někde četla a poslouchat starou Štikovou, jak před ním říká slovo p..a jak na běžícím pásu je hnus. cHUDÁK KLUK, JE MOC ROZTOMILEJ.sorry za caps
:mrgreen: kdo je roztomilej??? ten ošklivý, tlustý, chlapeček? :mrgreen:
jo s tou uzdičkou to už jsem slyšela mockrát tu výmluvu, však jde vidět jak ho vychovávají, už jen to, že to dítě nechají natáčet a vodí ho do takového prostředí… i když u ornely doma to bude dost podobné, ona se snaží se dost hlídat ale občas když jí to ujede tak je dost sprostá
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová