Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Myslíš Štiky? Jakub je vlastně ten rybář a jo
Jo, podle názvu jsem myslela, že se jedná o další SUPER pořad rybáře Jakuba Vágnera, tak název Štiky i stanice by tomu i odpovídali ![]()
@Anna766 píše:
Myslíš Štiky? Jakub je vlastně ten rybář a jo
Taky jsem se tomu smala, kdyz to napsala. ![]()
Myslela si, že jí reality show Štiky přinese slávu, zatím ale sklízí kritiku. … si dělá (_|_),neeeee???
No,při jejím uvažování se fakt nedivím. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Myslela si, že jí reality show Štiky přinese slávu, zatím ale sklízí kritiku. … si dělá (_|_),neeeee???![]()
No,při jejím uvažování se fakt nedivím.
https://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…
Si pořád říkám že každý jsme nějaký a ne každému je zhůry dáno,ale tohle je příšerná ženská.
Docela se dnes těším, je to super relax tak před usínáním.
![]()
Ornella je sympatická a moc jim s Koktou fandím.
![]()
Jsem zvědavá na to, zda je těhotná, jak bylo minule v ukázce …
@Klopotkova píše:
Docela se dnes těším, je to super relax tak před usínáním.![]()
Ornella je sympatická a moc jim s Koktou fandím.![]()
Jsem zvědavá na to, zda je těhotná, jak bylo minule v ukázce …
@Doe_Jane píše:ježiš ne, to oznamovala toho koně omg…
jak ti může přijít sympatická to nechápu, i když ve stínu té svojí matky asi jojá si ještě pamatuju ty první rozhovory s ní když jí zbouchnul a to byl děs a hrůza, chudinka na to doplatila teď se táhne s takovým plesnivým dědkem
Tak koně, hned mě napadlo, že v tom bude nějaká záludnost … ![]()
Zpočátku byla trdlo, ale tak nějak duševně vyspěla, Štiková je strašná, ta mi nesedí.
Jo, sice tak trochu dědek (i když 61 let není dnes žádné stáří), ale charisma tam je.
![]()
@Doe_Jane plesnivej dědek a ještě bezzubej
a navíc chudej, no to je fakt partie ![]()
@Monchichik píše:
@Doe_Jane plesnivej dědek a ještě bezzubeja navíc chudej, no to je fakt partie
@Monchichik píše:
@Doe_Jane plesnivej dědek a ještě bezzubeja navíc chudej, no to je fakt partie
To jako z multimilionáře je dnes opravdu chudák? A co je to tedy v jeho případě chudoba? ![]()
@Klopotkova No že nemá ani korunu, vždyť má fůru exekucí, proto šaškuje za prachy na Primě. Sám minule říkal, že špatně investoval a o všechno přišel.
@Doe_Jane no k chlapečkovi se vyjadřovat já radši nebudu, protože by mě asi blokli
, aby neuměl v 5 letech ani mluvit,to je bez komentáře , ale oni jsou kolektivně mimo a vystavujou se vesele všichni, tam není nikdo z nich normální ![]()
@Monchichik píše:
@Doe_Jane no k chlapečkovi se vyjadřovat já radši nebudu, protože by mě asi blokli, aby neuměl v 5 letech ani mluvit,to je bez komentáře , ale oni jsou kolektivně mimo a vystavujou se vesele všichni, tam není nikdo z nich normální
Já si nemyslím, že je to tou uzdičkou na jazyku, kterou mu prý pozdě šmikli, ale je to jen můj názor, jak jsem někde četla a poslouchat starou Štikovou, jak před ním říká slovo p..a jak na běžícím pásu je hnus. cHUDÁK KLUK, JE MOC ROZTOMILEJ.
sorry za caps
@Klopotkova píše:
Já si nemyslím, že je to tou uzdičkou na jazyku, kterou mu prý pozdě šmikli, ale je to jen můj názor, jak jsem někde četla a poslouchat starou Štikovou, jak před ním říká slovo p..a jak na běžícím pásu je hnus. cHUDÁK KLUK, JE MOC ROZTOMILEJ.sorry za caps