Kdo se díváte na Primě na Štiky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
7.6.18 06:35

@zelená7 chceš spoiler? :-D nebo se na 9. řadu koukneš sama? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
7.6.18 16:09

Počkej, ale 9. řada už byla. Nebo ta poslední byla osmá? Mám v tom guláš. Ale napovědět můžeš, pokud víš, jestli s ním Sue bude. Ten poslední díl byl vlastně o tom, že si uvědomila, že ho taky miluje. Hrozně mě to naštvalo, že to skončilo takhle, že to nedotáhli do konce. Z toho jsem právě usoudila, že 9. řada prostě MUSÍ být! Ale nezjišťovala jsem si jestli se točí nebo je natočená, jen se k nám nedostala zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39614
8.6.18 10:17
@Celeste97 píše:
Já věřím tomu že Monika se tak chová i v realu :lol: občas je něco teda přes čáru, ale ty její scény jsou podle mě na denním pořádku :lol: 8o

No hodne pres caru. A verim tomu, ze je takova semetrika. Tohle mit za zenu, tak zdrhnu. :zed:
Ten jeji zetak jeste rekne, ze uz zalozil „odznova“ asp. treti rodinu (ted nevim)…kdo ho nutil jit do vztahu se zajdou a pak si jeste stezovat, ze ma dalsi dite. :roll:

Videla jsem ne uplne cele kolem vanoc. No Monika porad jen srovnava pocet darku a za kolik ona komu koupila :roll:,a ze na vanocich je nejlepsi ten chlast…

Ale Ornella se vymezuje vuci ni dobre, jako ze to zvlada, ja s mou prisnou mamou to nedavala.
A toho psa je mi taky lito. :?

Ted byla Monika v nejakym poradu, kde krome toho, ze ukazovali jeji nahe fotky, ke kterym ted pry prida jeste rafinovanejsi :D, pry s Ornellou skoncila, ze uz neni jeji dcera. :roll: Se divim, ze se nevybodla ona na Moniku uz. S takovou matkou, ktera ji porad jen ponizuje a prede vsemi shazuje a vsechno dela spatne, jen ona je nej, musi byt teda terno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
8.6.18 21:27

@Žirafa 69 a kdy ten děs chodí? Že bych se ze zvědavosti mrkla, když je to tak kontroverzní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39614
8.6.18 22:41
@zelená7 píše:
@Žirafa 69 a kdy ten děs chodí? Že bych se ze zvědavosti mrkla, když je to tak kontroverzní.

Myslím, že v pon (Barrandov),ted nevím, jestli to bylo nebo jsem koukala na něco jinýho, nedívám se pravidelně. Mrkni se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
8.6.18 23:16

@Žirafa 69 Někdo tu psal, že je to na Primě. A chodí to odpo nebo až večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39614
9.6.18 05:32
@zelená7 píše:
@Žirafa 69 Někdo tu psal, že je to na Primě. A chodí to odpo nebo až večer?

Jojo, na Primě, sorry. :mavam:

https://tv.seznam.cz/vyhledavani?q=štiky
Aha, no už fakt nevím, ale myslím, že v pon, ale vím, že to bylo až kolem půl 10 večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.6.18 19:58

Jen ještě mě napadlo. Můžete mi říct, co Ornela na tom Koktovi vidí? Jako určité charisma možná má, ale když promluví, tak je to starej ušišlanej dědek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32094
9.6.18 20:05

@lleennttiillkkaa Kokta a charisma? No nevím, kde ho má :lol:. A hlavně nesnáším lidi, co nemají zuby, to je tragédie. I když musím říct, že z tý jejich rodiny mi přijdou on s Ornellou jediní trochu normální. Viděla jsem párkrát pár minut a nechápu, že může takhle někdo žít. Monika není normální, ta její druhá dcera s tím slovenským nemakačenkem, to je taky dvojka :lol:. Co tím jejich trapným pořadem jako chtěli říct? I když za to údajně dostali balík, všichni mají fůru exekucí, tak holt exhibujou a ztrapňujou se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39614
9.6.18 20:39
@Monchichik píše:
@lleennttiillkkaa Kokta a charisma? No nevím, kde ho má :lol:. A hlavně nesnáším lidi, co nemají zuby, to je tragédie. I když musím říct, že z tý jejich rodiny mi přijdou on s Ornellou jediní trochu normální. Viděla jsem párkrát pár minut a nechápu, že může takhle někdo žít. Monika není normální, ta její druhá dcera s tím slovenským nemakačenkem, to je taky dvojka :lol:. Co tím jejich trapným pořadem jako chtěli říct? I když za to údajně dostali balík, všichni mají fůru exekucí, tak holt exhibujou a ztrapňujou se.

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148546
9.6.18 20:43
@lleennttiillkkaa píše:
Jen ještě mě napadlo. Můžete mi říct, co Ornela na tom Koktovi vidí? Jako určité charisma možná má, ale když promluví, tak je to starej ušišlanej dědek.

Asi byl ten Eros namol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.6.18 00:06

Zasnu, kam az muze televizni „zabava“ padnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 15:16
@Celeste97 píše:
Tak holky, přiznejte se, kdo se díváte na Primě na Štiky? :mrgreen: Teda mě je z toho až špatně :mrgreen: Nechápu jak se někdo může tak ztrapnit.. :poblion:
Ty jejich hlášky..„Hlavně aby kočky nedostaly zápal plic“ „Spím s ním jen ze soucitu“ 8o :mrgreen:

Když vidim ukázky v tv, tak se mi chce :poblion: nic trapnějšího snad v tv nikdy nedávali, teda krom těch debiláren na Barrandově a Relaxu :roll: Nechápu, jak se na to někdo muže koukat a ztrácet nad tím čas :roll:

• Citovat
  • Upravit
148546
12.6.18 15:24
@Jančakecalka píše:
Když vidim ukázky v tv, tak se mi chce :poblion: nic trapnějšího snad v tv nikdy nedávali, teda krom těch debiláren na Barrandově a Relaxu :roll: Nechápu, jak se na to někdo muže koukat a ztrácet nad tím čas :roll:

Co nebo kdo je Relax?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 15:26
@Anna766 píše:
Co nebo kdo je Relax?

Tv Relax, chytáme jí už několik let, ale dávaj tam samý kraviny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová