Kdo se díváte na Primě na Štiky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148920
12.6.18 15:29
@Jančakecalka píše:
Tv Relax, chytáme jí už několik let, ale dávaj tam samý kraviny.

Aha, dík. To jsem ještě nezaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 15:32
@Anna766 píše:

Teta bydlí na Moravě a třeba ta ho vubec nechytá, kamarádka ho chytá v Olomouvi jen občas, nám někdy signál vypadne, ale jen na dva dny třeba, nekoukám se na něj, ale jak hledám, co je v tv na různých programech, tak si toho vždy všimnu. Skuste naladit, třeba Vám to půjde.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
12.6.18 15:35
@Anna766 píše:

Našla jsem, tak se mužete juknout ;)
http://www.tvpohoda.cz/…-nas-naladit
Ale programově nic moc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
148920
12.6.18 15:40
@Jančakecalka píše:
Ale programově nic moc :nevim:

Jé dík, jsi hodná, teď jsem to nasla v televizním programu a koukám pecky jako Esmeralda nebo Divoký Anděl.
No nemusím mít všechno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
12.6.18 15:44
@Jančakecalka píše:
Ale programově nic moc :nevim:

To mě připomíná jednu paní sousedku, moc hodná paní, ale když jsem u ní jednou za čas na návštěvě tak rostu, protože ona tam má pořád puštěnou hrůzu jménem TV Šlágr nebo jak, a to je něco strašnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 15:48
@Anna766 píše:
To mě připomíná jednu paní sousedku, moc hodná paní, ale když jsem u ní jednou za čas na návštěvě tak rostu, protože ona tam má pořád puštěnou hrůzu jménem TV Šlágr nebo jak, a to je něco strašnýho.

Ano, Šlágr je strašnej, věčně tohle má zapnutý tchýně a mi rosteme, když jsme na návštěvě a nebo nám dává moudra z této tv :mrgreen: :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
12.6.18 15:50
@Anna766 píše:
Jé dík, jsi hodná, teď jsem to nasla v televizním programu a koukám pecky jako Esmeralda nebo Divoký Anděl.
No nemusím mít všechno. :D

Není zač ;)
No, vždyt to říkám, samý klraviny tam dávaj :mrgreen: sousedka, když sedí večer venku a kouří a já se vracím se psem, tak ona vždycky, jéžiši, už je hodin, já musim běžet, dávaj mi Esmeraldu, to vždycky šílím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148920
12.6.18 15:51
@Jančakecalka píše:
Ano, Šlágr je strašnej, věčně tohle má zapnutý tchýně a mi rosteme, když jsme na návštěvě a nebo nám dává moudra z této tv :mrgreen: :roll: :zed:

Jak jsem jinak dost tolerantní a chápu že ne každý má rád dokumenty a tak, tohle je teda děs. Jestě že můžu vypadnout. Její rodinu ale lituju, protože ona to prý má puštěné jako kulisu pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39692
12.6.18 15:52
@Anna766 píše:

Jeee, ani nemluv. Kamoska s mym brachou, kteri delaji na stejnem odd, to z jidelny slysi skoro porad, se nedivim, ze maji dost. :roll: Pry kdyz tam nikdo neni, tak hned prepinaji. :) No holt LDNka, no. I kdyz tam nejsou vzdy jen seniori.

Kdyz se o vik. probiram z odp. spanku, prepinam chvilku programy a na TV RELAX je vzdy tou dobou nejaka ta kartarka a jim podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 15:52
@Anna766 píše:
Jak jsem jinak dost tolerantní a chápu že ne každý má rád dokumenty a tak, tohle je teda děs. Jestě že můžu vypadnout. Její rodinu ale lituju, protože ona to prý má puštěné jako kulisu pořád.

Ty jo, to je jak tchýně, jen přijde z práce, už to zapíná a jde třeba vařit, žehlit, no, děs. Dcera když k ní přijede, tak to vypíná, prej babi, mě z toho bolej uši :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148920
12.6.18 15:54
@Jančakecalka píše:
Není zač ;)
No, vždyt to říkám, samý klraviny tam dávaj :mrgreen: sousedka, když sedí večer venku a kouří a já se vracím se psem, tak ona vždycky, jéžiši, už je hodin, já musim běžet, dávaj mi Esmeraldu, to vždycky šílím :mrgreen:
:mrgreen: jako hele já to kdysi viděla, to byl hit jako kráva, ženský si to nechaly nahrávat když byly třeba v práci a pak to ve volnu sjížděly. Když Esmeralda prohlédla tak to bylo předmětem hovoru snad i v hospodě.
Ale abych na to koukala dneska a znovu, to ani omylem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 15:54
@Žirafa 69 píše:
Jeee, ani nemluv. Kamoska s mym brachou, kteri delaji na stejnem odd, to z jidelny slysi skoro porad, se nedivim, ze maji dost. :roll: Pry kdyz tam nikdo neni, tak hned prepinaji. :) No holt LDNka, no. I kdyz tam nejsou vzdy jen seniori.Kdyz se o vik. probiram z odp. spanku, prepinam chvilku programy a na TV RELAX je vzdy tou dobou nejaka ta kartarka a jim podobne.

Když jsme byli s dcerou v říjnu v nemocnici na neurochíře, tak tam si to večer zapínali ty maminky některé, tak jsem vždycky odcházela, byla tam společná telka, neměla jsem sílu se s nima dohadovat, na co se budeme dívat. Ale vsadím se, že ted se tam dívaj některé i na ty Štiky :roll:

• Citovat
  • Upravit
148920
12.6.18 15:56
@Jančakecalka píše:
Ty jo, to je jak tchýně, jen přijde z práce, už to zapíná a jde třeba vařit, žehlit, no, děs. Dcera když k ní přijede, tak to vypíná, prej babi, mě z toho bolej uši :mrgreen:

To si pouštíme Óčko nebo Óčko gold, ale to se dá poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 15:57
@Anna766 píše: :mrgreen: jako hele já to kdysi viděla, to byl hit jako kráva, ženský si to nechaly nahrávat když byly třeba v práci a pak to ve volnu sjížděly. Když Esmeralda prohlédla tak to bylo předmětem hovoru snad i v hospodě.
Ale abych na to koukala dneska a znovu, to ani omylem.

Přiznám se, že v tý době jsem byla v pubertě, pár dílů jsem ze zvědavosti zkoukla, protože na to čučela mamča a babi, ale nechytlo mě to, takže jen pár dílů. O to hůř, když mi to pak babi,,musela" druhý den převyprávět :lol: Ted už ani omylem nebo z nudy to nehrozí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148920
12.6.18 15:58
@Jančakecalka píše:
Není zač ;)
No, vždyt to říkám, samý klraviny tam dávaj :mrgreen: sousedka, když sedí večer venku a kouří a já se vracím se psem, tak ona vždycky, jéžiši, už je hodin, já musim běžet, dávaj mi Esmeraldu, to vždycky šílím :mrgreen:

Sousedky tady větsinou běží na Prostřeno, na to taky nekoukáme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová