Kdo se díváte na Primě na Štiky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
12.6.18 15:59
@Anna766 píše:
To si pouštíme Óčko nebo Óčko gold, ale to se dá poslouchat.

Jo, to je v pohodě, taky to občas pustíme, dcera si u toho aspon zatrsá a já na Gold aspon poslechnu některé oblíbené písničky z mládí :D

• Citovat
  • Upravit
39638
12.6.18 16:00
@Anna766 píše:
To si pouštíme Óčko nebo Óčko gold, ale to se dá poslouchat.

Jj, ja taky. Ale Gold casteji.

Příspěvek upraven 12.06.18 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 16:01
@Anna766 píše:
Sousedky tady větsinou běží na Prostřeno, na to taky nekoukáme doma.

Ze začátku jsem taky občas koukla, ale ted už roky ne, už je to o ničem, jen kdo koho urazit, zkritizovat, drbat, to mě nezajímá, at se třeba zabijou. Už to není hra, ale kravina na entou :roll:

• Citovat
  • Upravit
148647
12.6.18 16:01
@Jančakecalka píše:
Jo, to je v pohodě, taky to občas pustíme, dcera si u toho aspon zatrsá a já na Gold aspon poslechnu některé oblíbené písničky z mládí :D

Přesně. A když zahrajou Despocito tak trsame s vnučkou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 16:02
@Anna766 píše:
Přesně. A když zahrajou Despocito tak trsame s vnučkou. :lol:

Fakt jo? :mrgreen: to je jak u nás :pankac: :pankac: :pankac: akorát, že já ne s vnočkou, ale dcerkou ;)

• Citovat
  • Upravit
148647
12.6.18 16:03
@Jančakecalka píše:
Ze začátku jsem taky občas koukla, ale ted už roky ne, už je to o ničem, jen kdo koho urazit, zkritizovat, drbat, to mě nezajímá, at se třeba zabijou. Už to není hra, ale kravina na entou :roll:

Chlap na to koukal zezačatku, kvuli těm připravovaným jídlům, mě to od začátku nijak nechytlo. A pak se přestal časem koukat taky, protože ho prý stvalo to hrabání ve skříních a chytračení nad bodováním a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
12.6.18 16:05
@Jančakecalka píše:
Fakt jo? :mrgreen: to je jak u nás :pankac: :pankac: :pankac: akorát, že já ne s vnočkou, ale dcerkou ;)

Někdy tancujeme všechny tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 16:06
@Anna766 píše:
Chlap na to koukal zezačatku, kvuli těm připravovaným jídlům, mě to od začátku nijak nechytlo. A pak se přestal časem koukat taky, protože ho prý stvalo to hrabání ve skříních a chytračení nad bodováním a tak.

No, právě, pořad o vaření a oni si tam lezou do skříní, projížděj celý byt, to nechápu :roll: To falešný hodnocení mě taky odrazovalo, vždycky na kameru vychváleno a při bodování minimum bodů, no, ubohost. :?

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
12.6.18 16:06
@Anna766 píše:
Někdy tancujeme všechny tři.
:pankac: :pankac: :pankac: :P ;)
  • Citovat
  • Upravit
5585
12.6.18 16:07

Jsem si nejdřív myslela, že jde o nějaký pořad Jakuba Vágnera :lol: Musela jsem se podívat na ukázky a to někdo myslí vážně 8o Ani se nedivím, že to jde až před jedenáctou, sledovanost musí být extrémně vysoká :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 16:09

@osvc Je to prostě k :poblion: Vubec se divim tomu, že do toho ty prachy tv dává :roll:

• Citovat
  • Upravit
5585
12.6.18 16:13

@Jančakecalka Asi takhle, dokud u nás bude nejkupovanější tiskovinou Blesk, tak budou vysílat takovéhle „podřady“, nemohla jsem a nemůžu překousnout, jaká mediální pozornost se věnuje Kájínkovi, to zkrátka svědčí o hodně věcech, takže i Štiky jsou pro tuhle cílovku :poblion:
 https://www.csfd.cz/…iri-kajinek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.18 16:15
@osvc píše:
@Jančakecalka Asi takhle, dokud u nás bude nejkupovanější tiskovinou Blesk, tak budou vysílat takovéhle „podřady“, nemohla jsem a nemůžu překousnout, jaká mediální pozornost se věnuje Kájínkovi, to zkrátka svědčí o hodně věcech, takže i Štiky jsou pro tuhle cílovku :poblion:
https://www.csfd.cz/…iri-kajinek/

To je pravda. Blesk a jemu podobné časopisy jsou totální pakárna. Kájínek, to je taky kapitola :roll:

• Citovat
  • Upravit
148647
12.6.18 16:20
@osvc píše:
Jsem si nejdřív myslela, že jde o nějaký pořad Jakuba Vágnera :lol: Musela jsem se podívat na ukázky a to někdo myslí vážně 8o Ani se nedivím, že to jde až před jedenáctou, sledovanost musí být extrémně vysoká :poblion:

Myslíš Štiky? Jakub je vlastně ten rybář a jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.6.18 16:22
@Jančakecalka píše:
To je pravda. Blesk a jemu podobné časopisy jsou totální pakárna. Kájínek, to je taky kapitola :roll:

Jak říká s nadsázkou můj manžel, kdyby žil František Mrázek, tak Zeman nemá na Hrad šanci, ale aspoň že to Kájínek po Zemanovi ještě stihne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová