Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
To si pouštíme Óčko nebo Óčko gold, ale to se dá poslouchat.
Jj, ja taky. Ale Gold casteji.
Příspěvek upraven 12.06.18 v 16:01
@Anna766 píše:
Sousedky tady větsinou běží na Prostřeno, na to taky nekoukáme doma.
Ze začátku jsem taky občas koukla, ale ted už roky ne, už je to o ničem, jen kdo koho urazit, zkritizovat, drbat, to mě nezajímá, at se třeba zabijou. Už to není hra, ale kravina na entou ![]()
@Jančakecalka píše:
Jo, to je v pohodě, taky to občas pustíme, dcera si u toho aspon zatrsá a já na Gold aspon poslechnu některé oblíbené písničky z mládí
Přesně. A když zahrajou Despocito tak trsame s vnučkou. ![]()
@Anna766 píše:
Přesně. A když zahrajou Despocito tak trsame s vnučkou.
Fakt jo?
to je jak u nás
akorát, že já ne s vnočkou, ale dcerkou ![]()
@Jančakecalka píše:
Ze začátku jsem taky občas koukla, ale ted už roky ne, už je to o ničem, jen kdo koho urazit, zkritizovat, drbat, to mě nezajímá, at se třeba zabijou. Už to není hra, ale kravina na entou
Chlap na to koukal zezačatku, kvuli těm připravovaným jídlům, mě to od začátku nijak nechytlo. A pak se přestal časem koukat taky, protože ho prý stvalo to hrabání ve skříních a chytračení nad bodováním a tak.
@Jančakecalka píše:
Fakt jo?to je jak u nás
![]()
![]()
akorát, že já ne s vnočkou, ale dcerkou
Někdy tancujeme všechny tři.
@Anna766 píše:
Chlap na to koukal zezačatku, kvuli těm připravovaným jídlům, mě to od začátku nijak nechytlo. A pak se přestal časem koukat taky, protože ho prý stvalo to hrabání ve skříních a chytračení nad bodováním a tak.
No, právě, pořad o vaření a oni si tam lezou do skříní, projížděj celý byt, to nechápu
To falešný hodnocení mě taky odrazovalo, vždycky na kameru vychváleno a při bodování minimum bodů, no, ubohost. ![]()
Jsem si nejdřív myslela, že jde o nějaký pořad Jakuba Vágnera
Musela jsem se podívat na ukázky a to někdo myslí vážně
Ani se nedivím, že to jde až před jedenáctou, sledovanost musí být extrémně vysoká ![]()
@osvc Je to prostě k
Vubec se divim tomu, že do toho ty prachy tv dává ![]()
@Jančakecalka Asi takhle, dokud u nás bude nejkupovanější tiskovinou Blesk, tak budou vysílat takovéhle „podřady“, nemohla jsem a nemůžu překousnout, jaká mediální pozornost se věnuje Kájínkovi, to zkrátka svědčí o hodně věcech, takže i Štiky jsou pro tuhle cílovku ![]()
https://www.csfd.cz/…iri-kajinek/
@osvc píše:
@Jančakecalka Asi takhle, dokud u nás bude nejkupovanější tiskovinou Blesk, tak budou vysílat takovéhle „podřady“, nemohla jsem a nemůžu překousnout, jaká mediální pozornost se věnuje Kájínkovi, to zkrátka svědčí o hodně věcech, takže i Štiky jsou pro tuhle cílovku
https://www.csfd.cz/…iri-kajinek/
To je pravda. Blesk a jemu podobné časopisy jsou totální pakárna. Kájínek, to je taky kapitola ![]()
@osvc píše:
Jsem si nejdřív myslela, že jde o nějaký pořad Jakuba VágneraMusela jsem se podívat na ukázky a to někdo myslí vážně
Ani se nedivím, že to jde až před jedenáctou, sledovanost musí být extrémně vysoká
Myslíš Štiky? Jakub je vlastně ten rybář a jo ![]()
@Jančakecalka píše:
To je pravda. Blesk a jemu podobné časopisy jsou totální pakárna. Kájínek, to je taky kapitola
Jak říká s nadsázkou můj manžel, kdyby žil František Mrázek, tak Zeman nemá na Hrad šanci, ale aspoň že to Kájínek po Zemanovi ještě stihne ![]()
Jo, to je v pohodě, taky to občas pustíme, dcera si u toho aspon zatrsá a já na Gold aspon poslechnu některé oblíbené písničky z mládí