Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám na všechny díly a přijde mi, že s ním (Quentinem) skoro rodiče nemluví. Vyplácnutý furt na notebooku nebo na tabletu a skoro žádná aktivita. Že by si třeba hrál se stavebnicí, nebo auty, nebo nevím. Ale být pořád na tabletu ve 4letech, katastrofa. Když už teda promluvil, tak huhlal, nešlo mu rozumět jediné slovo. Ornella mi přijde pořád chováním jako malá holka, že se jí nechce volat, nechce se jí řešit konflikt s Q., kdy si opařil pusu a bába tam řvala jak na lesy, nebo konflikty ohledně toho psa, které zase musí řešit její starý manžel. No děs… ![]()
@Klopotkova píše:
Co myslíte, že s tím Quentinem je, proč nemluví?![]()
![]()
Protože v tom řevu nemá šanci.
@Klopotkova píše:
Co myslíte, že s tím Quentinem je, proč nemluví?![]()
![]()
no určitě to nebude jen výchovou, myslím, že minimálně nějaká lehká retardace tam bude, i podle videí co sdílí ona na soc. sítích
@Anonymní píše:
Koukám na všechny díly a přijde mi, že s ním (Quentinem) skoro rodiče nemluví. Vyplácnutý furt na notebooku nebo na tabletu a skoro žádná aktivita. Že by si třeba hrál se stavebnicí, nebo auty, nebo nevím. Ale být pořád na tabletu ve 4letech, katastrofa. Když už teda promluvil, tak huhlal, nešlo mu rozumět jediné slovo. Ornella mi přijde pořád chováním jako malá holka, že se jí nechce volat, nechce se jí řešit konflikt s Q., kdy si opařil pusu a bába tam řvala jak na lesy, nebo konflikty ohledně toho psa, které zase musí řešit její starý manžel. No děs…
A proč anonym, se za to stydíš? ![]()
@Anonymní píše:
Jsem nějak nepochopila v čem oni jako podnikají???
Já jsem pochopila (ale asi špatně), že snad v cestovním ruchu nebo v nemovitostech.
Ahoj. Před chvílí jsem náhodně zapla Štiky. Tohle je jako opravdu doopravdy?
Mě to hlava nebere. Vlastně jsem nikdy nepochopila co je to za rodinu ale teď nechápu ještě víc?! Proč se takhle někdo ztrapňuje? ![]()
Ta Ornela se chová jak nevychované děcko. No krvácejí mi oči normálně
![]()
Edit. Aha to neni ornela ale její matka.. nějak jsem se v tom ještě ztrácím, vidím to poprvé ![]()
Já dnes zas (a tj. teprve pondělí..
) u TV uchrápla a proberu se a vzpomenu si,že běží,tak přepnu a viděla jsem to až od toho,jak byly ženský na těch horách a chlapi kdesi v baru a tam striptérka… no co Monika vyváděla,když to slyšla
A proč tam vůbec byla,kdo ji objednal a proč raději nešli do pryč ti chlapi (kromě toho od Ornelly),když u toho byla kamera a bylo jasný,že se to ženský dozví,nechápu. Stejně jako to, proč „jen“ netančila a strkala jim prsa i rozkrok pod nos.. ![]()
Pak dali pokřtít Qentina,kterej v tom kostele nevydržel snad ani chvíli v klidu , a Monika když řekla,že se v kostele údajně zklidní
,mě okamžitě napadlo jediný - ať tam zůstane navždy!
Dnes to zase bylo dílo. Zezačátku, jak se pohádali a jak jí Kokta nadával (staré Štikové) do p…
Já se tomu vždy strašně směji, je to taková oddechovka, to snad ani nejde brát vážně, neskuteční šašci, scénář je jasně danej, nevěřím tomu, že by se Štiková dokázala tak rozčílit a pořád nadávat.
Quentin se mi dnes líbil v tom novém domě, jak seděl za stolem, on je jak Budulínek, připadal mi kouzelný.
Co myslíte, že s tím Quentinem je, proč nemluví?