Kdo se díváte na Primě na Štiky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.4.18 07:40

Nekoukejte na takovy ubohosti, akorat to tim podporujete :roll: Vcera davali Ctyri svatby, s Hugh Grantem :palec: Nebo kdo muzete prehravat zpetne ze zaznamu na chytre tv, tak doporucuju nedelni Metanol, ten byl perfektni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
24.4.18 09:33

Show ala došli jim prachy a chci být slavná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.4.18 09:59

@Celeste97 Nekoukám koukala jsem jen na upoutávky…a něčemu se člověk fakt musí smát… :lol: :lol: ale normální rodina by do toho asi nešla no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.4.18 10:00

@Sexynohy Ano přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.4.18 14:33
@24Martina píše:
On na to někdo fakt koukal? 8o

Každý pořad si najde svého diváka. Někdo sleduje každý díl Výměny manželek nebo Prostřena… tohle je zas o kousek blíž ke dnu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
29.4.18 07:36
@pikola píše:
Show ala došli jim prachy a chci být slavná :mrgreen:

Presne, tato zumpa i vymena je jen o penezich, proto se tam hlasi vsichni co maji tezke finan. problemy a vetsinou ne moc inteligentni. „Normalni“rodina by do toho nesla a jeste k tomu je dej hodne upraveny scenarem kdy maji probihat hadky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b1
16
4.5.18 15:37

Pořád jsem neviděla, ale ukázky ano, je to dno. Monika Štiková, dělám na mě dojem, že když si její dcera pořídila dítě s manželem Partyšové, že se na tom ona zviditelní a teď v pořadu se chce zviditelnit.
Pořadu s ní bylo více, když jsem se podívala na csfd.cz, tak vždy měli mizerná procenta, takže pokud televize che propadák má tam dát Moniku Štikovou a ona bude šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
4.5.18 15:44

Ty dve odrbane chemlonky jsou brutalni 8o. Tech pet brad a mejkap ala travesti show, to je nejaka nova moda? Bizar neskutecny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.5.18 09:18

Holky, tak jsem se na ten pořad v pondělí koukala. Ač jsem si říkala nebudu to podporovat :roll: Ale teďka vážně. :D To má být být doopravdy nebo to mají nahrané? Já teda doufám, že to jen hrají na sledovanost, protože jinak chudák to dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
9.5.18 20:56

@Mefag-r jsem shlédla jeden díl na netu a jen jsem nevěřícně zírala.
Jako toho Quentina mi bylo líto, jak byl u těch hádek, tolik sprostých slov před nim.

Koukala jsem na fb na profil Kokty a že prý žádný scénář nebyl, že to je realita :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
9.5.18 21:24

Včera sem četla rozhovor s Koktou, že to bylo reálné bez scénáře. Říkal že to na něj bylo fakt moc a že měl 3 tchýně ale tohle v životě nezažil jak se ta „máma“ bloncka chová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
9.5.18 21:28

Byl mi uz nekolikrat naskytnut pohled na pani Stikovou osobne, mame oblibenou stejnou pizzerku, to mi vzdycky zkazi chut. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.5.18 17:24

@Celeste97
Koukám. Ke cvičení ze záznamu ok. :D Tipuju, že jsi to tu nezaložila proto, abys četla jen to, jak to sice nikdo nezná a nesleduje, ale je to strašný. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.5.18 17:25

@Emimin7
To asi musí být pecka oproti těm fotkám, protaženým deseti filtry, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
11.5.18 18:01