Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nekoukejte na takovy ubohosti, akorat to tim podporujete
Vcera davali Ctyri svatby, s Hugh Grantem
Nebo kdo muzete prehravat zpetne ze zaznamu na chytre tv, tak doporucuju nedelni Metanol, ten byl perfektni. ![]()
@Celeste97 Nekoukám koukala jsem jen na upoutávky…a něčemu se člověk fakt musí smát…
ale normální rodina by do toho asi nešla no…
@24Martina píše:
On na to někdo fakt koukal?
Každý pořad si najde svého diváka. Někdo sleduje každý díl Výměny manželek nebo Prostřena… tohle je zas o kousek blíž ke dnu… ![]()
@pikola píše:
Show ala došli jim prachy a chci být slavná
Presne, tato zumpa i vymena je jen o penezich, proto se tam hlasi vsichni co maji tezke finan. problemy a vetsinou ne moc inteligentni. „Normalni“rodina by do toho nesla a jeste k tomu je dej hodne upraveny scenarem kdy maji probihat hadky atd.
Pořád jsem neviděla, ale ukázky ano, je to dno. Monika Štiková, dělám na mě dojem, že když si její dcera pořídila dítě s manželem Partyšové, že se na tom ona zviditelní a teď v pořadu se chce zviditelnit.
Pořadu s ní bylo více, když jsem se podívala na csfd.cz, tak vždy měli mizerná procenta, takže pokud televize che propadák má tam dát Moniku Štikovou a ona bude šťastná.
Ty dve odrbane chemlonky jsou brutalni
. Tech pet brad a mejkap ala travesti show, to je nejaka nova moda? Bizar neskutecny..
Holky, tak jsem se na ten pořad v pondělí koukala. Ač jsem si říkala nebudu to podporovat
Ale teďka vážně.
To má být být doopravdy nebo to mají nahrané? Já teda doufám, že to jen hrají na sledovanost, protože jinak chudák to dítě.
@Mefag-r jsem shlédla jeden díl na netu a jen jsem nevěřícně zírala.
Jako toho Quentina mi bylo líto, jak byl u těch hádek, tolik sprostých slov před nim.
Koukala jsem na fb na profil Kokty a že prý žádný scénář nebyl, že to je realita
![]()
Včera sem četla rozhovor s Koktou, že to bylo reálné bez scénáře. Říkal že to na něj bylo fakt moc a že měl 3 tchýně ale tohle v životě nezažil jak se ta „máma“ bloncka chová ![]()
Byl mi uz nekolikrat naskytnut pohled na pani Stikovou osobne, mame oblibenou stejnou pizzerku, to mi vzdycky zkazi chut. ![]()
@Celeste97
Koukám. Ke cvičení ze záznamu ok.
Tipuju, že jsi to tu nezaložila proto, abys četla jen to, jak to sice nikdo nezná a nesleduje, ale je to strašný. ![]()
@Emimin7
To asi musí být pecka oproti těm fotkám, protaženým deseti filtry, co? ![]()
@Camael píše:
@Emimin7
To asi musí být pecka oproti těm fotkám, protaženým deseti filtry, co?
No je to sud s nohama. ![]()