Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se na to teda koukla, jako na kousek jednoho dílu. Slušnej bizárek…říkám si, jestli to ty lidi myslej vážně nebo si z nás dělaj srandu.
@ulice píše:
Je to jen komedie za peníze. Všechno je nahrané - a hádky hlavně
Já věřím tomu že Monika se tak chová i v realu
občas je něco teda přes čáru, ale ty její scény jsou podle mě na denním pořádku
![]()
@berusa.m i u nás, hlavně Průměrňákovi
. Už jsem každý díl videla asi 10×, ale směju se pořád. ![]()
@zelená7 píše:
@berusa.m i u nás, hlavně Průměrňákovi. Už jsem každý díl videla asi 10×, ale směju se pořád.
To je super, že jsem našla blázna jako jsem já. Já Průměrňáky žeru. Taky už znám zpaměti, ale jako kulisa doma nesmí chybět. A k tomu Taková moderní rodinka. ![]()
@berusa.m píše:
To je super, že jsem našla blázna jako jsem já. Já Průměrňáky žeru. Taky už znám zpaměti, ale jako kulisa doma nesmí chybět. A k tomu Taková moderní rodinka.
Hlásím se do klubu The Middle
jen by už mohli dávat novou sérii, štve mě když vidím pořád to samé dokola ![]()
@Celeste97 A je natočena nová? Ta poslední dopadla tak otevřeně…
@Celeste97 píše:
Hlásím se do klubu The Middlejen by už mohli dávat novou sérii, štve mě když vidím pořád to samé dokola
vždyt nová serie skočila nedávno ne? ta devátá… záverečný díl jsem viděla, no ani mesic to neni… nejhorsi, je, že je to poslední serie, konec, šlus, finito, dál se točit nebude… ![]()
@AnetVV píše:
Je to nahraný stejně jako všechno, co by člověk pro prachy neudělal no
Jasně že je.Oni za to kasírují a smějí se tomu
@debra.morgan píše:
vždyt nová serie skočila nedávno ne? ta devátá… záverečný díl jsem viděla, no ani mesic to neni… nejhorsi, je, že je to poslední serie, konec, šlus, finito, dál se točit nebude…
Hele já vůbec nevím, všechny díly znám zpaměti ale nedávno sem večer viděla nějakej novej ale vůbec nevím kdy to chodí
Co si pamatuji tak Sue šla na vysokou další díly jsem už nevidela ![]()
@Celeste97 ja to sleduju online na netu
škoda, že to byla finálová série tedka, serial mi bude chybet, ale je fakt, že ti herci už nejsou nejmladsi no…
@berusa.m píše:
To je super, že jsem našla blázna jako jsem já. Já Průměrňáky žeru. Taky už znám zpaměti, ale jako kulisa doma nesmí chybět. A k tomu Taková moderní rodinka.
Tadýýý je další závislák!
Ještě přidám Teorii velkého třesku a mám trojku komplet ![]()
@debra.morgan Ach jo…
Já pamatuju, že to skončilo tak, že Sue si uvědomila, že miluje toho jejich souseda, kamaráda Axela. Nevzpomenu si to jméno. On za ní chodil v poslední sérii celkem často a jí nic nedocházelo, no a až došlo, tak to skončilo. Tak jsem myslela, že v další sérii se dají dohromady. Stáří herců, hmm
Já myslím, že to není tak hrozné. Sue je stejná, jen má jiný účes. Axel taky stejný a Brick bude malé velké dítě pořád. Jen Mike a Frankie, na těch to trochu znát je, ale v pohodě.