Kdo se díváte na Primě na Štiky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
23.4.18 22:43

Uz z upoutavek bylo jasne, co je to za debilitu, ale stejne se na to budete divat a podporovat akorat lidskou blbost…dneska hral film 4 svatby a 1 pohreb :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
23.4.18 22:50

Já jsem Stikovou jak matku tak dceru viděla ve staji u koni. Ty jsou tak tupý ze to není mozny :lol:. Hlavně její matka vyvolala naschvál konflikty a media pak to přiživuji. Pamatuji si jak u koni říkala 15letym slecnam ze je proslavi na fb a ze až bude nejaka zmínka o (bla bla) ze je dotlaci do medii :lol:.
Fakt tupa rodina co ji zivi jen sledovanost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
23.4.18 22:58

Je to pitomost, ale jak tu někdo psal žumpa, leda tak mediální, ale nedsuzovala bych to, je to jen pořad, stroj na prachy. Daleko víc by bylo dobré se pohoršovat nad některými tématy tady, kdy je jeden bitý, zneužívá druhého a stejně tak nad hnusně odsuzujícími komentáři v některých diskuzích. To je pro mne opravdová žumpa. Ne krá. ovina na Primě. Alespoň tam nikoho nevraždí a neznásilňují ja v některých pořadech, které běží odpoledne :roll:
Kéž by nejhorší lidskou vlastností bylo koukat na bizzare o Štikových :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
23.4.18 23:04

Já to prosvihla. Ty lidi fakt existujou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.4.18 23:10

Nevidela jsem. Radeji si pustim tu Kim, protoze potrebuji anglictinu a ne tyhle trapaky. Moc poradu v AJ nemame v tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
23.4.18 23:13
@Celeste97 píše:
Tak holky, přiznejte se, kdo se díváte na Primě na Štiky? :mrgreen: Teda mě je z toho až špatně :mrgreen: Nechápu jak se někdo může tak ztrapnit.. :poblion:
Ty jejich hlášky..„Hlavně aby kočky nedostaly zápal plic“ „Spím s ním jen ze soucitu“ 8o :mrgreen:

Tak me stacilo slyset Stiky a diky neee. zumpy Vztahy, Vymeny atd.fakt nemusim..s jedinou vyjimkou, docela me bavili Farmari jak hledaji zeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
23.4.18 23:19
@Sexynohy píše:
Je to pitomost, ale jak tu někdo psal žumpa, leda tak mediální, ale nedsuzovala bych to, je to jen pořad, stroj na prachy. Daleko víc by bylo dobré se pohoršovat nad některými tématy tady, kdy je jeden bitý, zneužívá druhého a stejně tak nad hnusně odsuzujícími komentáři v některých diskuzích. To je pro mne opravdová žumpa. Ne krá. ovina na Primě. Alespoň tam nikoho nevraždí a neznásilňují ja v některých pořadech, které běží odpoledne :roll:
Kéž by nejhorší lidskou vlastností bylo koukat na bizzare o Štikových :pankac:

Tak znasilneni je trestne, to vi kazdy a taky za to pachatel je potrestany, ale zumpa je hnusna protoze to je o vztazich v rodine, a rodina primarne utvari chovani deti, lide v ramci rodiny se maji chovat hezky a ne hnusne, patologicky, a delat z toho show, pro me jevto horsi nez kde jaka kriminalka..nenavidim kdy se k sobe nejblizsi covaji hnusne a mluvi jak kanal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
23.4.18 23:31

To bylo nahrané ne?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148287
24.4.18 00:46
@Celeste97 píše:
Tak holky, přiznejte se, kdo se díváte na Primě na Štiky? :mrgreen: Teda mě je z toho až špatně :mrgreen: Nechápu jak se někdo může tak ztrapnit.. :poblion:
Ty jejich hlášky..„Hlavně aby kočky nedostaly zápal plic“ „Spím s ním jen ze soucitu“ 8o :mrgreen:

Neviděla jsem, ani ukázky ani nic, taky nemusím koukat na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
24.4.18 01:31
@lilith1 píše:
Tak znasilneni je trestne, to vi kazdy a taky za to pachatel je potrestany, ale zumpa je hnusna protoze to je o vztazich v rodine, a rodina primarne utvari chovani deti, lide v ramci rodiny se maji chovat hezky a ne hnusne, patologicky, a delat z toho show, pro me jevto horsi nez kde jaka kriminalka..nenavidim kdy se k sobe nejblizsi covaji hnusne a mluvi jak kanal.

Vzhledem k tomu že brutální kriminálky beží každé odpoledne, tak to považuji za daleko horší, než nějakou nahranou rodinu, neb je to čas, kdy jsou některé děti sami doma. Nebo ty opravdu věříš, že tohle je reálné? I kdyby ty jejich vztahy byly tak strašné, tak to v TV neukážou. Musí mít ve smlouvě procentuálně dohodnuté, kolik tam bude hádek, kdo bude řvát apod. Nejsou to intelgienti, ale pokud jde o peníze, tak jim to zdá se myslí.
Děti už tou dobou mají být dávno v posteli a dospělý, ten přece ví, jak se k sobě mají lidi chovat.
Za mě opravdu daleko horší reakce, nebo co kdo zažívá zde na emimi.
A celkově, přece jsou horší vraždy a násilí, než mediálně uřvaná rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
24.4.18 01:32

@lilith1
Jinak ti neberu, že se ti to nelíbí a nechceš to vidět, o nic nepřijdeě, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
24.4.18 06:07

Neviděla jsem a ani vidět nechci. Stačily mi ukázky :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
24.4.18 06:34

On na to někdo fakt koukal? 8o

• Citovat
  • Upravit
168
24.4.18 07:06

Náhodou jsem na to narazila a zvládla jsem se koukat asi 5 minut. Nebaví mě dívat se na blbý lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
24.4.18 07:37
@Sexynohy píše:
Vzhledem k tomu že brutální kriminálky beží každé odpoledne, tak to považuji za daleko horší, než nějakou nahranou rodinu, neb je to čas, kdy jsou některé děti sami doma. Nebo ty opravdu věříš, že tohle je reálné? I kdyby ty jejich vztahy byly tak strašné, tak to v TV neukážou. Musí mít ve smlouvě procentuálně dohodnuté, kolik tam bude hádek, kdo bude řvát apod. Nejsou to intelgienti, ale pokud jde o peníze, tak jim to zdá se myslí.
Děti už tou dobou mají být dávno v posteli a dospělý, ten přece ví, jak se k sobě mají lidi chovat.
Za mě opravdu daleko horší reakce, nebo co kdo zažívá zde na emimi.
A celkově, přece jsou horší vraždy a násilí, než mediálně uřvaná rodina.

Souhlasím, že těch počet vražd před večerem je v tv obrovský a ideální to rozhodně není, ale Štiky a další pořady tohoto typu neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová