Studené léto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
17.7.19 09:43
@inkakřivák píše:
A dneska je zase příjemně, zatím, snad to vydrží. Chládek, pod mrakem, teplo akorát. Léto jak má být

Mohlo by být tepleji, abych nemusela mít na výletech mikinu.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
17.7.19 09:57
@lucenka píše:
Mohlo by být tepleji, abych nemusela mít na výletech mikinu.

Jo presne, na dovce miluju takovy to idealni vyletni pocasi na kratky rukav a trictvrtaky kalhoty a teplotne do 25 stupnu…
Na valeni u vody desl slunce a tech 28 stupnu, kdyz vylezu z vody tak i tricet.

Ale obecne ty ctyricitky mi nevadi, snasim je celkem v pohode, ale - doma zatazeno a zavrena okna a celodenne prijemne, voda na zahrade, auto i kancl klimatizovany plus v metru vedro neni.

Mozna bych mluvila jinak mit doma i v aute tricet a pect a drkotat se do/z prace v neklimatizovanych tramvajich a busech…

• Citovat
  • Upravit
79924
17.7.19 10:01

@lucenka já chodím pořád ještě v tričku a bermudách, pro mne teplo akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
17.7.19 10:40

Tak jako tropy nemusím, ale abych večer na zahradě musela vytahovat zimní bundu, když tu máme 11 stupňů a studený vítr, tak to je fakt matrix. Takhle je to tady už 14 dní, ve dne, za pravého poledne o nic moc lepší a vzhledem k tomu, že hlásí i studený srpen, tak je to docela depka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79924
17.7.19 11:39

Jo v noci je chladněji, krásně se spí, dokonce jsem i jednou musela přivřít dveře. Manžel si stěžoval. Nakonec hnusně horkého léta jsme si užili loni, tak letos je léto pro nás chladnomilnější tak akorát. Musí se to přece trošku vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.8.19 11:57

Tak letos pár dní tepla, pak zima a pak normální české léto, kdy se střídá ceďák s teplotami okolo 25 stupňů, občas trochu víc. Večer zima.

A každý druhý den v televizi dramatické líčení nějakého meteorologa, jak se děsně otepluje :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
5.8.19 12:00
@Bábrdl píše:
Tak letos pár dní tepla, pak zima a pak normální české léto, kdy se střídá ceďák s teplotami okolo 25 stupňů, občas trochu víc. Večer zima.A každý druhý den v televizi dramatické líčení nějakého meteorologa, jak se děsně otepluje :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak já pochopila to oteplení v tom, že jsou velké výkyvy a extrémy v počasí. Což jsou. Navíc pomalu mizí čtvero ročních období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.8.19 12:01

Mne tohle pocasi vyhovuje :P ale dokazu pochopit ty pro ktere je chladno.

• Citovat
  • Upravit
36556
5.8.19 12:08
@vokishka píše:
Tak já pochopila to oteplení v tom, že jsou velké výkyvy a extrémy v počasí. Což jsou. Navíc pomalu mizí čtvero ročních období.

Ale tak oni si to asi nevymýšlí, no. Charkter počasí se mění.
Jenže, že by bylo tepleji, to se mi fakt nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
5.8.19 12:10
@Bábrdl píše:
Tak letos pár dní tepla, pak zima a pak normální české léto, kdy se střídá ceďák s teplotami okolo 25 stupňů, občas trochu víc. Večer zima.A každý druhý den v televizi dramatické líčení nějakého meteorologa, jak se děsně otepluje :lol: :lol: :lol: :lol:

Mě to normálně se*e. Tady u nás vždycky 3 dny teplo, na večer se ochladí, pak týden ceďák, pak dva dny teplo, posléze týden kolem 21 stupňů. Abychom si večer sedli na terasu a něco si ugrilovali, tak to si bez zimní bundy můžu nechat leda zdát. Vedra nesnáším, ale léto v průměru kolem 23 stupňů pro mě není léto teda. Teď teprve chápu babičky úsloví, že Pán Bůh nemyslí na pracující lid (pokaždý, když bylo teplo, tak jsem hnila v práci) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.8.19 12:12
@ludmilaadamkova píše:
Mne tohle pocasi vyhovuje :P ale dokazu pochopit ty pro ktere je chladno.

Tak jsem měla období, kdy mi vyhovovalo :lol:

Ale už ne. A léto mi připadá furt stejné, české. Prostě sem tam hezký den, jinak zamračeno, poprchává, prádelna, dusno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.8.19 12:16

@Bábrdl tak mala ma 10 mesicu nechodi.. idealni pocasi na ven na zahradu a na prochazky s kocarkem i na bazenek s vlaznou vodou.

• Citovat
  • Upravit
7333
5.8.19 12:18

Kdyby tak pořádně zapršelo! Ale ono ne. Jen pár kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.8.19 12:20
@ludmilaadamkova píše:
@Bábrdl tak mala ma 10 mesicu nechodi.. idealni pocasi na ven na zahradu a na prochazky s kocarkem i na bazenek s vlaznou vodou.

Jistě se spoustě lidí tohle počasí líbí, to nepopírám.

Ale je prostě chladno nebo přinejmenším není žádné vedro. Takže by by bylo fajn trochu utlumit ta dramatická líčení o extrémním oteplování a o tom, že se tady všichni upečeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.8.19 12:21

Mě tohle maximálně vyhovuje, ty teploty mezi 20 a 25 stupni jsou ideal. Nad 30 už se peču. Bohužel nejsme v Česku a tak si užívám tropické teploty a už se těším domů až se ochladí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová