Syn pomluvil vlastní matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
14.2.20 13:43
@lebambule píše:
Beztak se zakladatelka hecla a podpořila sama sebe, to uz tu taky bylo 😁 Pac ten příspěvek je zas tak hyperkorektni co do pravopisu…
Ale co, ja jsem uz jen poučenej uživatel epipi, prostě nevěřím jen tak něčemu :lol:

Tak to ne. S ohledem na zakladatelku se odtajním. Sice nevím kdo to je, ale nesnesla bych, aby ji někdo napadal ještě kvůli mě. Můžete požádat admina, ať vám potvrdí, že jsem někdo jiný. Přeji vám dámy pokoj v duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.2.20 13:59
@Tonka83 píše:
@pablepable a vy jste z Čech nebo cizinec? Páč jestli naše, tak začínám pochybovat o českém školství.

a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7709
14.2.20 15:19

@pablepable stojí Ti případný soud za to? S vlastním synem, který má Tvou výchovu?
Nebylo by lepší si zkusit normálně promluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
14.2.20 15:28
@Trutth píše:
Tak to ne. S ohledem na zakladatelku se odtajním. Sice nevím kdo to je, ale nesnesla bych, aby ji někdo napadal ještě kvůli mě. Můžete požádat admina, ať vám potvrdí, že jsem někdo jiný. Přeji vám dámy pokoj v duši.

Tak mne je jedno i kdo jsi ty… Jen je prostě úsměvné někoho okrikovat a sam se schovávat, to je celý…

• Citovat
  • Upravit
426
14.2.20 15:50

@Trutth ale zakladatelka byla hned na začátku upozorněna, aby svůj text poupravila, že ji není rozumět. Což opravdu není. Bohužel z jejího jednání si člověk udělá vlastní úsudek, který ji moc plusových bodů nedá. Schopnost ovládat mobil přece nemá nic společného se schopností složit větu, která dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
14.2.20 16:14

Paní arogantně odsekla, že máme líp číst. To se pak těžko radí, když ten text je, jako když ho vytřepeš z chlupaté deky, a horkotěžko domýšlíš, kdo komu co teda udělal nebo neudělal. Kdyby napsala, že je cizinka/slabozraká/slaboduchá, tak nikdo neřekne ani popel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
15.2.20 02:19

@pablepable
Ahoj, nebudu číst komentáře jiných a hned ti napíšu, co si myslím já.
Znáš to pořekadlo: rodiče si nevybíráme?
Ono se to dá říct i obráceně. Ani chování dětí si rodiče nemohou vybrat! Ty jako matka je můžeš pouze vychovat a doufat, že nezapomenou, komu za to vděčí. No…občas ale to prostě nevyjde a oni jsou pak nevděční. To, že tě syn s jeho ženou pomlouvají, z toho si nic nedělej. Oni okolo sebe budou kopat pořád. Jsou to prostě sobečtí lidé, noo :nevim:. To se občas stává :nevim:.
A že ti nechtějí půjčit jejich dítě? Tak to by mě bylo fakt úplně fuk :lol:.
Je to jejich dítě, ať se starají :nevim:.
Jinak řečeno: s tím se budeš prostě muset srovnat :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
15.2.20 04:27
@pablepable píše:
Mohu se ještě zeptat na názor ohledně vnoučat - porody doma neočkovat, boty pouze barefood, spaní pouze v posteli s rodiči /vnoučata nemají postýlku, kočárek je škodlivý, děti se musí nosit v šátku /. Po kojení zavázání do šátku a uspávání hopsáním na míči. Śkolní docházka ne- vzdělávání dětí bude doma.

Nemluvím do tohoto tématu, ale mě to připadá přes čáru.

Prosím o stručné názory abych si udělala představu. Děkuji. :mavam:

Na to, aby mohl člověk vzdělávat dítě doma, musí mít patřičné vzdělání. Dále školská poradenská zařízení nejsou domácímu vzdělávání příznivě nakloněna, a kladné doporučení od nich každý jen tak zadarmo nezíská. Dítě musí absolvovat vyšetření k doporučení domácího vzdělávání. Šíříte bludy, srdečně vás zdraví matka dítěte, které se vzdělává v domácích podmínkách. Předpokládám, že v žádné MŠ neučíte, jinak byste o tom jakousi představu měla.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
15.2.20 04:37
@Blankaspl píše:
Ráda bych znala názor syna. Fakt by mě zajímal… A trošku mě děsí, že taková nevyrovnaná, řekla bych až labilní osoba, pracuje jako učitelka MŠ…

Hele, taky se mi nechce věřit tomu, že by někdo dopustil, aby podobný člověk pracoval s malými dětmi. Pořád tak nějak doufám, že se jedná o trolla, ale osobně znám jednu hodně starou paní, která ve školce pracuje, a myslím si, že kdyby o ní rodiče měli podrobnější informace, byli by celkem zděšení.

• Citovat
  • Upravit
15.2.20 09:58

A já paní i chápu. S manželem investovali do syna ( city, finance aj.) no a on teď přišel a zase natáhl ruku. Jenže rodiče rozumně odmítli a on se urazil a aby se zalíbil rodině ( ve které se mu možná líbí víc než v jeho původní, protože má mnohem lepší sociální status) tak se prostě vykecal z toho, jak mu rodiče nedopřáli. Rodina snachy možná naštvaná ( Ondra se dobře oženil, zatímco jejich dcera se špatně vdala). To, že paní nesouhlasí s jejich způsobem života je věc druhá… Nicméně klidně to v jejích očích může být tak, že je syn rozmazlený a nevděčný. Mám taky takovou známou, rodiče pro ni udělali první poslední, koupili byt, dali prasule a ona si nabrnkla takového psychopata a rodinu kromě bratra odstřihla a na rodiče kydá hnůj, mstí se přes vnučku a to jen proto, její rodiče se ho zeptali jak to má s prací a jestli si platí zdravotní :mrgreen:. Takže jo, přijde mi ten zakladatelky příběh reálný. A určitě bych to neřešila soudně. Vnučky vídat bude, tak dobrý. A ve stáří bych pražský být prodala a peníze bych investovala do nějakého lepšího penzionu pro seniory. Když byl tak moc utlačovaný rodiči a nic nedostal, tak teda nic se vším všudy. Myslím, že zakladatelka je toho plná tak má mstivé myšlenky, ale časem to bude zase jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.20 12:32
@AvadaKedavra píše:
Hele, taky se mi nechce věřit tomu, že by někdo dopustil, aby podobný člověk pracoval s malými dětmi. Pořád tak nějak doufám, že se jedná o trolla, ale osobně znám jednu hodně starou paní, která ve školce pracuje, a myslím si, že kdyby o ní rodiče měli podrobnější informace, byli by celkem zděšení.

Bohužel znám učitelku v MŠ, která vesele zobe antidepresiva, zapíjí je větším množstvím alkoholu. Vymeta diskotéky, domu leze po čtyřech. Její devítiletá dcera skoro neumí mluvit, několikrát do týdne se přes den pocura, vši má skoro non stop, nikdo to neřeší a maminka učí v „lepší“ školce. Takže věřím, že tam zakladatelka taky může pracovat. Stejně jako může pracovat sestra s HIV na dětském oddělení a nikdo to nesmí vědět, protože je to její osobní věc. Taky bohužel znám ten případ. A to ještě jezdí s dětmi na tábory a ani tam to nikdo neví. Vítejte v ČR!

• Citovat
  • Upravit
Hegy
15.2.20 13:04
@Anna766 píše:
No hele, může být. Moje sousedka odmítla půjčit snaše peníze na papírového psa a ona se madam tak urazila, že zakázala manželovi se s matkou stýkat a chudák sousedka nesmí vídat ani vnoučata.

To je strašný tohleto…

• Citovat
  • Upravit
Hegy
15.2.20 13:08
@Monchichik píše:
@pablepable no to promiň, ale nestačí…používej interpunkci a slovosled, protože není jediná, kdo tomu nerozumí a přečíst si to pozorně fakt nepomáhá…nevěřím, že jsi učitelka ve školce…

Presne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.20 08:34
@smurfka píše:
Hele syn si sám vybral..
jestli chceš dělat peklo, zažádej u soudu o styk s vnoučaty ( ten ti musí být umožněn )…a snacha se zblázní..
víc asi neuděláš..prachy nikdy nedělají dobro v rodině

pardon, jen dotaz - to jako jde pres soud si vymoci styk s vnoucaty? v jakych pripadech-jako jen kdyz je par rozvedeny nebo ikdyz je spolu.? spousta lidi neni schopna starat se o vnoucata prestoze by moc chtela..

• Citovat
  • Upravit
3236
19.2.20 09:35
@Anonymní píše:
pardon, jen dotaz - to jako jde pres soud si vymoci styk s vnoucaty? v jakych pripadech-jako jen kdyz je par rozvedeny nebo ikdyz je spolu.? spousta lidi neni schopna starat se o vnoucata prestoze by moc chtela..

I když jsou spolu. Pokud nejsou skutečně schopni se o vnoučata starat, tak k tomu ten soud prihledne a nastaví ho dle toho (Nebo nenastaví v některých případech vůbec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová