Syn pomluvil vlastní matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
13.2.20 12:21
@Borecek178 píše:
A syn se za odměnu vysere na matku v důchodu a je vymalováno. :) Kdo bude ten poražený? Syn v plné sile nebo stará maminka?

Prosím tě, vys*al se na ní dávno, nemusí čekat až do důchodu, aby věděla, jak to je.
Naopak má výhodu, že ví předem, jak to bude a může se připravit.

Kolem takhle lačného syna by nemohla čekat, že všechno zahodí a bude se o ní starat a dokonce si troufám tvrdit, že by jí ani nechtěl přispívat těch 10 - 20 tisíc měsíčně na zabezepečné bydlení pro staré nemocné lidi.
Lidská oběť je jen do doby, dokud opravdu může ten starý být doma ve svém nebo u dětí, často přichází i ta doplatková doba, která spolkne dost peněz.
Smrdí korunou už teď a rodiče mohli skončit klidně bez bytu. Zato by mohla bydlet matka jeho ženy ve vile, mladí v něčem dalším a zaplatit to mohla jeho máma.
Trapnost.

Příspěvek upraven 13.02.20 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.2.20 12:22

@Lalelale Kdo ví, moje tchýně dává na net podobný vyplody. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
13.2.20 12:23
@smurfka píše:
Hele syn si sám vybral..
jestli chceš dělat peklo, zažádej u soudu o styk s vnoučaty ( ten ti musí být umožněn )…a snacha se zblázní..

Tohle by byla dobra pomsta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 12:27

je to srozumitelné stačí číst

Syn udělal z rodičů prevíty kteří jej nemají rádi aby udělal chudáka před snachou a jejími rodiči.

Myslíte že když chci dát synovi přes prsty že jak napsala paní,,jablko nepadlo daleko? Já chci jen aby si uvědomil že tohle ne. Klidně by za majetek zaprodal rodiče?
My toto neznáme a ani naše generace neznala rozdíly ohledně majetku. Prý jsou,,výš.

No a my dostatečně nepodporovali syna a ještě na něj byli zlí. On se snad zbláznil jak může toto říkat?
Jinak chtěli aby jsme zastavili náš byt aby oni /jejich rodina si vyrovnali dědictví a dostavěli baráky. To je normální? Jsem jen,,hloupá učitelka MŠ ale toto je mne moc.
děkuji za názory - jak by jste to řešili? máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.2.20 12:31

@pablepable Pozvala bych je na návštěvu (nebo alespoň syna s dětmi) a probrala to osobně. Čeho dosáhneš soudem? Vážně bys žalovala vlastního syna za pomluvu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.2.20 12:32
@pablepable píše:
Syn udělal z rodičů prevíty kteří jej nemají rádi aby udělal chudáka před snachou a jejími rodiči.

Myslíte že když chci dát synovi přes prsty že jak napsala paní,,jablko nepadlo daleko? Já chci jen aby si uvědomil že tohle ne. Klidně by za majetek zaprodal rodiče?
My toto neznáme a ani naše generace neznala rozdíly ohledně majetku. Prý jsou,,výš.

No a my dostatečně nepodporovali syna a ještě na něj byli zlí. On se snad zbláznil jak může toto říkat?
Jinak chtěli aby jsme zastavili náš byt aby oni /jejich rodina si vyrovnali dědictví a dostavěli baráky. To je normální? Jsem jen,,hloupá učitelka MŠ ale toto je mne moc.
děkuji za názory - jak by jste to řešili? máma
Řešila bych to tak, že žádný majetek by ode mě neviděli, ale nesnižovala bych se k nějakým kejklím typu „dát synovi přes prsty tak, že ho šmejda zažaluju.“ Přijde mi, že ti jde jenom o pomstu a to, že jsi s vlastním synem na noze ti je jedno :nevim: v tomhle případě by mě docela zajímala verze tvého syna
  • Citovat
  • Upravit
23
@Hlaholice píše:
@Lalelale Kdo ví, moje tchýně dává na net podobný vyplody. :)

toto je smutné ne výplod chtěla jsem znát i názor mladých lidí a zabránit a ukončit toto špatné chování.
ale chápu i že můžete si myslet že je to výplod. Jenže ono se jednalo i o snahu na fin. podvod. Prostě průšvih. Já chtěla pomoci řešit - jak dál vůči synovi ne snaše. chápeme se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
@LaPaloma píše:
Mohli ručit vilou po zemřelém tátovi (čili po dědictví už svou) a investovat vlastní peníze. Není to bohatá rodina, když nemají hotovost.
Poslední, co bych v životě dělala, je ručení za vilu pro cizího člověka, kterým je matka jeho ženy. Ani ve snu.
Pro matku syna to není vysloveně příbuzná, tam žádné logické povinnosti nejsou.Za odměnu bych synovi nic neodkázala, kdyby měl takové nejapné kecy.

Tak takovych „bohatych,“ co maji vily a draha auta a obleceni z Fashion Weeku v New Yorku ale likvidniho nic, spis dluhy, je taky dost :mrgreen:
Jo, v kazdem pripade penize v rodine je zaruka pruseru, lepsi nic nededit a rozhodne nikomu nerucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.20 12:33

@pablepable Neřešila bych to nijak, nevím, co na tom chceš řešit? On má svůj názor, ty máš jiný, jakým stylem bys mu chtěla dát přes prsty? Svůj majetek bych nezastavila nikdy, nikomu. Až dosud jsem si myslela, že učitelky v mš nejsou hloupé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.2.20 12:33
@pablepable píše:
toto je smutné ne výplod chtěla jsem znát i názor mladých lidí a zabránit a ukončit toto špatné chování.
ale chápu i že můžete si myslet že je to výplod. Jenže ono se jednalo i o snahu na fin. podvod. Prostě průšvih. Já chtěla pomoci řešit - jak dál vůči synovi ne snaše. chápeme se?

Jako opravdu s čistým svědomím tvrdíš, že poté, co jste jim odmítli ručit bytem, se s vámi přestali stýkat? Vsadím se, že to bude celé krapet jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.2.20 12:34

@pablepable neřešila bych to nijak..
ted už ho nezměníš…a když budeš tahat " dobrou " rodinu po soudech, ještě tím přileješ do jejich tvrzení, jak si strašná..Stejně tím u soudu nic nevyřešíš..jako možná se ti budou muset omluvit, ale myslet si budou pořád to samé..to je teda potrestáš no..

Jak říkám, max je zažaluj o styk s vnoučaty, to pro ně bude dostatečné peklo..jinak bych to nechala jak to je..myslím že někoho vychovávat ve 30-40-50 už jaksi nejde..

Zařid se pro sebe, hlavně na stáří, protože na syna nemůžeš spoléhat, takže bud si šetři peníze na pomocnici nebo už zařizuj místo v nějakém pěkném domečku pro seniory, protože s jeho pomocí nemůžeš počítat…Bude jen čekat než skapeš..a zdědí peníze…ještě ho můžeš maximálně vydědit, takže napsat u notáře poslední vůli.

• Citovat
  • Upravit
216
13.2.20 12:35
@pablepable píše:

děkuji za názory - jak by jste to řešili? máma

Z vlastni zkušenosti Vám mohu jen doporučit začněte hodně rychle brzdit. Ono se taky může stát, ze se vztahy dostanou za bod zlomu odkud neni návratu.
Z vlastní zkušenosti vím, že ve sporu mezi dospělými dětmi a rodiči existuje jen jediný na hlavu poražený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
13.2.20 12:36

Zalezi, jestli se vubec stykate, prijde mi, ze ne…bych ho asi nechala, s takovou si nabije cumak a treba jeste prijde sam se omluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150074
13.2.20 12:36
@pablepable píše:
ale chápu i že můžete si myslet že je to výplod. Jenže ono se jednalo i o snahu na fin. podvod. Prostě průšvih. Já chtěla pomoci řešit - jak dál vůči synovi ne snaše. chápeme se?

Upřímně, pochopit o co ti jde je fakt problém. Pises strašně zmateně.
Jak to chceš ukončit? Že se budete žalovat přes soudy? To mi nepřijde jako dobrý nápad.
Nech syna ať si žije po svém a ať si tu hubu případně nabije sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 12:37
@beruska9 píše:
Tak takovych „bohatych,“ co maji vily a draha auta a obleceni z Fashion Weeku v New Yorku ale likvidniho nic, spis dluhy, je taky dost :mrgreen:
Jo, v kazdem pripade penize v rodine je zaruka pruseru, lepsi nic nededit a rozhodne nikomu nerucit

je to zvrácené ještě nemají dědictví a tohle… byt nejde dát máme věcné břemeno a doživotní obslužnost takže nic. děkuji za pomoc a radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová