Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pablepable píše:
Děkuji všem za názor.
Každému bude jednou více let, takže každý se dočká odpovědi.
V každém případě to chce klid a počkat.
Od tebe to sedí ![]()
@pablepable píše:
Opravdu?
Opravdu co?
Jestli myslíš, že jsi zapšklá a pomstychtivá osoba, která si se svým synem nemá co vyčítat, tak ano. Jsi nevyrovnaná osoba a tvá touha po pomstě, a to jak se vyjadřuješ, to ukazuje. Ono bohatě stačí číst tvé příspěvky. Tvůj písemný projev raději nekomentuji, nejdříve jsem si myslela, že nemáš dokončenou ani základku
Ráda bych slyšela i tu druhou stranu, na kterou tady házíš špínu.
@pablepable Nesnazte se ve mě vzbudit pochopení a už vůbec ne lítost. Nejsem naivní.
@Uslava píše:
Až ho napravíš, tak si to dej jako patent. Protože to jen tak někdo nedokáže. A nedokážeš to ani ty. A možná není špatný syn, ale špatná matka. Nepřemýšlela jsi o tom takhle?
Už jsi někdy viděla mizernou matku, která by nebyla přesvědčená o tom, že ona byla úžasná a vše je chyba dětí? Já ještě nikdy. 😀
Zajímalo by me, jak to bylo doopravdy. Paní je děsně hodná maminka, ale syna by chtěla trestat, za to, že tvrdí, že na něj byli zlí. A to nejlépe soudem. Do výchovy se jim taky nemontovala, ale má potřebu jejich výchovu řešit s ostatními. Nikomu nic zlého nepřeje, ale všichni na to doplatí a budou potrestáni, o to se už postará. A vrchol je její psaný projev. Od učitelky MŠ je to ostuda, takhle psát. Trochu to celé smrdí. Snacha asi ví, co dělá, chudák…
@Tonka83 píše:
Zajímalo by me, jak to bylo doopravdy. Paní je děsně hodná maminka, ale syna by chtěla trestat, za to, že tvrdí, že na něj byli zlí. A to nejlépe soudem. Do výchovy se jim taky nemontovala, ale má potřebu jejich výchovu řešit s ostatními. Nikomu nic zlého nepřeje, ale všichni na to doplatí a budou potrestáni, o to se už postará. A vrchol je její psaný projev. Od učitelky MŠ je to ostuda, takhle psát. Trochu to celé smrdí. Snacha asi ví, co dělá, chudák…
Tady by se mela vyjadrit meh. Ta bude mit nejvetsi pochopeni. ![]()
@Tonka83 píše:
to byl dotaz názor. Víte co jděte do háje to je co? to si učitelka dovoluje…
@pablepable píše:
Syn v dětství se měl dobře právě až asi moc.
Moje despotická matka tvrdila totéž. A já byl podle ní nevděčník. Mě zajimalo jen jak od ni být co nejdál a pokud možno přijit s ni co nejméně do styku.
Příspěvek upraven 14.02.20 v 08:54
@pablepable píše:
Víc než fakt, že učitelka někoho pošle do háje, mě zaráží věta „to byl dotaz názor“
To co za jazyka?
Tvl. Nejdriv jsem si rikala „chudak mama“. Ted si rikam „chudaci vsichni kolem“.
@Tonka83 píše:
@pablepable píše:
Ty píšeš jak neandrtálec
A čím víc se tady projevuješ, jsem přesvědčená, že ono je to u vás opravdu přece jen jinak, než to ty prezentuješ.
@unuděná píše:
Víc než fakt, že učitelka někoho pošle do háje, mě zaráží věta „to byl dotaz názor“To co za jazyka?
také i tady to nějak neladí což? To je ale drzost že a ještě od učitelky.
Nepsat nechtít názory a jednat. ![]()