Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl
Chápu, to je taky hrozný.
Jenže třeba moje rodiče jsou na přítele tak milý a chovaj se k němu tak uctivě..
Taky mi nedělá dobře vidět, když jsme u tchyně na víkend, jak se na něj večer věší a chce pusinku na dobrou noc ![]()
To podle mě opravdu nutný není a měla by mít trochu soudnosti.
A Ty už jseš sama taky tchyně? ![]()
@Valerie83 Si piš. Ale já jsem taková exotická tchyně. Můj syn je strašný blb, snacha to s ním nevyhrála. Jsou rozvedení. Když od ní odešel ze svých báječných důvodů )on je mistr světa amoleta, ona není dost dobrá), tak jsem vytáhla kešeni a začálovala jeho dluhy, aby neodvezli vnukovi exekutoři postýlku.
Ale no tak, přeci nebudeš žárlit na jeho matku, když ho obejme a chce pusu na dobrou noc. To není nic tak intimního. Pokud tam nestrká jazyk, připadá mi to normální.
@Bábrdl píše:
@Valerie83 Si piš. Ale já jsem taková exotická tchyně. Můj syn je strašný blb, snacha to s ním nevyhrála. Jsou rozvedení. Když od ní odešel ze svých báječných důvodů )on je mistr světa amoleta, ona není dost dobrá), tak jsem vytáhla kešeni a začálovala jeho dluhy, aby neodvezli vnukovi exekutoři postýlku.Ale no tak, přeci nebudeš žárlit na jeho matku, když ho obejme a chce pusu na dobrou noc. To není nic tak intimního. Pokud tam nestrká jazyk,připadá mi to normální.
Pusa na dobrou noc, to mi přijde trošku přestřelené a kdyby si o ní má tchýně řekla, beru to jako vtip, kterému se nahlas zasměju. ![]()
@Elilen
jj, přesně, ta reklama nemá chybu, i když mě při ní spíš tak trochu mrazí..
@Valerie83 Taky jí beru jako černý humor.. Ale i takové tchýně jsou a nic divného jim na tom nepřijde. ![]()
@ivculka to sem psala já o tý záplatě (mám tchýni v baráku a občas je to něco, ale mám jí i ráda - to se nevylučuje
) víš ano zní to strašně, ale zrovna rakovina je z duchovního hlediska signál, že má člověk změnit svůj život a postoj k ostatním, taky spoustu lidí, co toto udělala se dle lékařů zázračně vyléčilo
…
@Valerie83 no můžeš tu kavárnu zkusit - tim nic nezkazíš, nic bych nenahrávala, to už je dle mě fakt přehnaný a z toho co píšeš mi taky přijde, že spoustu věcí přeháníš a spoustu věcí lze přejít jak se říká ![]()
@Bábrdl píše:To, co vlastním rodičům odpouštíme, často u tchánovců vnímáme jako nepřekonatelné. Pokud tchyně vyloženě nenávistně neprudí, jak tu někdy holky píšou, tak to nech být.
s tím souhlasím, ale jen částečně, já třeba cpaní do výchovy neodpustím ani vlastní mamce…to je prostě věc jen moje a mýho muže nikoho jinýho…ale je fakt, že spoustu věcí dávno neřeším, takové to co tu psala valerie u těch chlebíčku, různý prupovídky atd…
Příspěvek upraven 04.01.13 v 14:29
@Elilen Lidé jsou různí. A pusa na rozloučenou/přivítanou ti taky vadí? V různých rodinách je různá míra intimity.
Tahle žárlivost na matku partnera (ať mi na něj nesahá) je zvláštní. Pokud v tom není nmic sexuálního, nechala bych to být.
@ivculka vadilo by mi to, vyhodila bych ji, a kdyby ke mě chodila bez ohlášení i vlastní máma, tak by mi to vadilo ikdyž ji mám strašně ráda
jsem už dospěla a chci mít svů klid. ![]()
A kdyby se tchyně věšela na mého manžela, vadilo by mi to, naštěstí tchýně je studený čumák tak to naštěstí nehrozí ![]()
@Bábrdl píše:
@Elilen Lidé jsou různí. A pusa na rozloučenou/přivítanou ti taky vadí? V různých rodinách je různá míra intimity.Tahle žárlivost na matku partnera (ať mi na něj nesahá) je zvláštní. Pokud v tom není nmic sexuálního, nechala bych to být.
Ano, i to by mi přišlo moc. Ať se jedná o jakoukoliv tchýni, takže žárlivost v tom rozhodně roli nehraje.
@ivculka proběhl tady supr nápad,,dej si kouli na dveře
a nejlépe ještě dnes
a je to.Ta omdlí
![]()
@siamka7 píše:
@ivculka proběhl tady supr nápad,,dej si kouli na dveřea nejlépe ještě dnes
![]()
![]()
a je to.Ta omdlí
![]()
![]()
jo to já sem taky udělala - už je to pár let, docela dost
ale když tu byla klika, tak sem furt lezla…dle mužskýho co si pamatuju, sem to prej přeháněla
tak jednou sem se naštvala a když odjeli tchánovci do Chomutova za babičkou a mužskej byl v práci, tak sem doběhla do krámu pro fabku a komplet to celý vyměnila
s tim, že jeden klíč, dostal on, druhej sem měla já a třetí sme schovali na vhodné místo na chodbě, kdybysme si zabouchli…na tom místě je schovanej do dneška i když ted´už ten klíč nechávám v zámku, kvůli staršímu synovi, kterej má v podkroví pokojík, tak aby se dostal k nám…ale to ona už si ted´ netroufne sem lézt bez zaklepání ![]()
@Elilen píše:
Ano, i to by mi přišlo moc. Ať se jedná o jakoukoliv tchýni, takže žárlivost v tom rozhodně roli nehraje.
Tobě připadá moc pusu na rozloučenou? Ale vždyť to je mezi rodinnými příslušníky poměrně běžné. Nejen mezi matkou a synem. ![]()
No holky, užijte si to snachovství, protože až budete tchyně, uvidíte ledacos z druhé strany barikády ![]()
Myslím, že je opravdu rozdíl mezi tím, když tchyně bez pozvání leze někomu do bytu a když máma políbí na přivítanou či rozloučenou syna na tvář.