Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
No holky, užijte si to snachovství, protože až budete tchyně, uvidíte ledacos z druhé strany barikádyMyslím, že je opravdu rozdíl mezi tím, když tchyně bez pozvání leze někomu do bytu a když máma políbí na přivítanou či rozloučenou syna na tvář.
jo souhlasim a docela dost velkej…políbení bych vážně neřešila, já řešila to, když mi lezla bez zaklepání do bytu, já tady nahá, jelikož sem se zrovna převlíkala a ona na mě ještě čučí jak tele na nový vrata a není jí to trapný
a tchánovi se to ještě povedlo, když sme byli s manželem v nejlepším jak se říká
![]()
@brumdinka píše:
jo souhlasim a docela dost velkej…políbení bych vážně neřešila, já řešila to, když mi lezla bez zaklepání do bytu, já tady nahá, jelikož sem se zrovna převlíkala a ona na mě ještě čučí jak tele na nový vrata a není jí to trapnýa tchánovi se to ještě povedlo, když sme byli s manželem v nejlepším jak se říká
![]()
No tak u nás je to opačně. Manžel chodí ke svým rodičům bez zvonění, má klíče. A taky je jednou nachytal v nejlepším
![]()
@Anonymní píše:
No tak u nás je to opačně. Manžel chodí ke svým rodičům bez zvonění, má klíče. A taky je jednou nachytal v nejlepším![]()
![]()
Tak ať je rád, že se mají furt rádi ![]()
@brumdinka píše:
jo to já sem taky udělala - už je to pár let, docela dostale když tu byla klika, tak sem furt lezla…dle mužskýho co si pamatuju, sem to prej přeháněla
tak jednou sem se naštvala a když odjeli tchánovci do Chomutova za babičkou a mužskej byl v práci, tak sem doběhla do krámu pro fabku a komplet to celý vyměnila
s tim, že jeden klíč, dostal on, druhej sem měla já a třetí sme schovali na vhodné místo na chodbě, kdybysme si zabouchli…na tom místě je schovanej do dneška i když ted´už ten klíč nechávám v zámku, kvůli staršímu synovi, kterej má v podkroví pokojík, tak aby se dostal k nám…ale to ona už si ted´ netroufne sem lézt bez zaklepání
ty si dobrá
a vidím že i zručná ![]()
@brumdinka píše:
@ivculka to sem psala já o tý záplatě (mám tchýni v baráku a občas je to něco, ale mám jí i ráda - to se nevylučuje) víš ano zní to strašně, ale zrovna rakovina je z duchovního hlediska signál, že má člověk změnit svůj život a postoj k ostatním, taky spoustu lidí, co toto udělala se dle lékařů zázračně vyléčilo
…
@Valerie83 no můžeš tu kavárnu zkusit - tim nic nezkazíš, nic bych nenahrávala, to už je dle mě fakt přehnaný a z toho co píšeš mi taky přijde, že spoustu věcí přeháníš a spoustu věcí lze přejít jak se říká
s tím souhlasím, ale jen částečně, já třeba cpaní do výchovy neodpustím ani vlastní mamce…to je prostě věc jen moje a mýho muže nikoho jinýho…ale je fakt, že spoustu věcí dávno neřeším, takové to co tu psala valerie u těch chlebíčku, různý prupovídky atd…
Příspěvek upraven 04.01.13 v 14:29
Tak jo holky, taky díky za názor, asi jsem něco vnímala až moc přecitlivěle.
Vy jste asi protřelejší snachy a mámy, tak máte větší nadhled. Já čekám svý první dítě. Od svejch rodičů na tohle nejsem zvyklá, už dávno mi nic neraděj, spíš naopak hlídáme my se ségrou je a staráme se o ně.
Taky mě tahle ženská překvapuje, protože matky obou mejch ex byly úplně v pohodě, neangažovaly se, neradily a byly milý.
Trochu jste mi vrátily krev do žil ![]()
@Valerie83 no my asi už po těch letech to asi tak neřešíme a milou tchýni máme někde
- logicky bydlím s ní už 13 let v baráku, kdybych jí furt řešila, tak se z toho zbláznim, to prostě nejde
ale sme rády, že sme ti vlily krev do žil, taky se k tomu časem dopracuješ ![]()
@brumdinka Kdyby se neviděli delší dobu, tak proč ne, ale v mém případě se vidí skoro každý den a to by mi přehnané rozhodně přišlo.