Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4834
14.4.12 21:40

to děláš jen dobře,že mu ho nedáváš,jen pod dohledem.Nechápu to,může se cokoli stát a kdo pomůže malému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
14.4.12 21:49

@froggy22 no mame obycejne dvere ale daji se zamykat,vecer kdyz potrebujem :andel: zamknem ale treba pres den ,,aby se naucili klepat,, mi prijde drasticke.No samotnemu mu ho nenechavam nikdy,uz jednou na tom byl tak zle ze mel halucinace a dostal se z toho diky praskum a podpore rodiny(to jeste maly ani nebyl na svete) a misto aby se na to vybodl zacal pit zase.Nejvetsi strach mam z toho ze ho zas chytnou ty halucinace chytnou az budem samy doma.Tchyne to taky chape a rika ze si za to muze sam ze s malym nemuze sam nikam jit,no za chvilku se budem snazit o druhe tak bude nasledovat rozhovor o tom ze pokud neprestane pit s detma si bude moct hrat jen u nas doma,protoze si nedovedu predstavit jak najednout z popudu tchana ze rekne deme ven se seberu se dvema detma a pudu.No vymluvit se na kamosky nemuzu,protoze tady nemam ke komu jit :( a abych mohla varit a nemusela se bat ze zrovna dojde pro maleho tak radsi varim az v 11 kdy jde maly spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
14.4.12 23:08

s dveřmi jsem to myslela tak,že až poslední akce,kdyby rozmluva opět selhala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.4.12 23:09

@sjussi hele oni nepřemýšlí, třeba manžel je vedoucím skautů a co nevymyslel? malé byly 3 měsíce, zima a že si ji vezme na výpravu na 3 dny, hygiena tam žádná není, má se starat o děti a všichni spí v jedné místnosti, no divil se, že jsem to nepovolila, taky nechápu kam na to chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.4.12 23:09

@ivculka třeba se to do rána vytříbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
14.4.12 23:38

Nečetla jsem vše,ale myslím,že zakl.chápu. Má v sobě prostě blok a nedokáže s ní komunikovat,já byla vždy jak opařená neschopna slova. Měla jsem skoro to samé,jen už u ní nebydlíme,už nemá naše klíče-jen od vchodu,nestýkám se s ní a konečně jsem happy. Manžel ji pořád brání,mmch dostal chalupu s břemenem,ona tam bydlí-platí ji elektriku a ona má vše zdarma. Takže za mě vychcanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 09:36
@froggy22 píše:
Ivculko,tak to mě mrzí,že ani oslavu jsi si neužila.Ráno moudřejšího večera,doufám,že najdete řešení. :hug:

Froggy moc děkuji za podporu :hug: , ale zatím to nevypadá…
Tvrdá diktatura matky 25 let udělala svý a on prostě není schopen vidět 8o a její chování mu sice nepřijde v pořádku ale neumí a nechce ji nic říkat, protože je to prostě jeho MATKA, KTERÁ HO VYCHOVALA A PORODILA A nevím co ještě. To raději příjde o rodinu, a co, jeho žena je stejně necitlivá k jeho milované mamince, tak to si radši najde jinou, která ji bude ctít jako on. Holky mám dost! Hledám bydlení… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 09:38
@1024 píše:
Nečetla jsem vše,ale myslím,že zakl.chápu. Má v sobě prostě blok a nedokáže s ní komunikovat,já byla vždy jak opařená neschopna slova. Měla jsem skoro to samé,jen už u ní nebydlíme,už nemá naše klíče-jen od vchodu,nestýkám se s ní a konečně jsem happy. Manžel ji pořád brání,mmch dostal chalupu s břemenem,ona tam bydlí-platí ji elektriku a ona má vše zdarma. Takže za mě vychcanost.
:palec: jo, jsou to vychcaný mrchy, který parazitujou na svých synech a u nás je to ještě tak, že manžel ji supluje manžela, protože ona je sama a MATKA nemůže být přeci sama a nemůže ji nikdo odporovat…ach jo :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.4.12 09:42

@ivculka tak ani ráno není lépe? manžel je dál zabedněný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.4.12 09:46

@ivculka to mi připomnělo moji matku, x let je bez partnera, protože jsou chlapi blbí, když tchánovci přijeli za ní, aby se tehdá domluvila svatba tak jim řekla, že je to zbytečné, nepřenese že bydlíme sami, manžela mého šíleně pomlouvá, no prostě si usmyslela, že budeme bydlet s ní a tak, ale to by prostě nešlo.zítra tam přespím, protože se u nás bude bourat,a le jink? Ještě než jsem měla karolínku a s maminou bydlela, tak mě chodila ao víkendu před devátou budit a´t vstávám, říkala mi, kdy mám jíst, kdy chodit spát a zítra mi taky bude říkat a´t si už jdu lehnout a jít spát a kdy mám dát malé něco k jídlu, furt mne bude připomínkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 09:46
@kamik19863 píše:
@ivculka tak ani ráno není lépe? manžel je dál zabedněný?

nemluví se mnou, protože jsem se včera dotkla jeho milované matky…nám už nic nepomůže, museli bychom se odstěhovat 250 km daleko a začít někde jince a hlavně sami a to manžel nikdy neudělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.4.12 09:49

@ivculka můj manžel se nechtěl stěhovat ani 12 km, prostě on je zvyklý, že bydlí kde se narodil, práci má pár minut chůze atd… Když bydlel s bývalkou, žil v bytě taky hned vedle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 10:18
@kamik19863 píše:
@ivculka můj manžel se nechtěl stěhovat ani 12 km, prostě on je zvyklý, že bydlí kde se narodil, práci má pár minut chůze atd… Když bydlel s bývalkou, žil v bytě taky hned vedle

Někdo na tom lpí někdo ne, pro mě osobně to není důležitý, zvykla bych si asi všude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.4.12 10:45

@ivculka já taky, pokud by tam byl klid a normální sousedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
15.4.12 12:47

Kvůli čemu jste se chytli?Byl u toho manžel nebo mu řekla o nedorozumnění maminka nebo ty?Po obědě bude mít žaludek plný,možná by jste dali řeč.Hlavně v klidu,ale to se lehce poví. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová