Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
11.4.12 08:59
@kamik19863 píše:
@ivculka a taky co si budeme povídat, pozemky jsou drahé a v tu chvíli byl třebas člověk rád, že má staveb. parcelu

určitě to tak bylo, pro děti ideální, prostě jsem se koukla a šla s manželem i když proti své vůli…Chtěla jsem aspoň plot, bohužel to mi taky neprošlo…nikdo se jí o ten její milodar neprosil, za každou cenu fakt ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 09:03

@ivculka hele my jak jsme taky na jejich zahradě, tak sice tchýně super, ale taky mě občas vadí, kdepak jste s malou jezdily? jsem vás viděla, že jste přijely jakoby z města. Kdepak byl Kája ( manžel ) že tu nebylo auto. Občas mě tyhle dotazy taky točí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.4.12 09:03

Ja nevim, ale to ze nekomu daruju bydleni nebo necham bydlet ci si postavit na svem pozemku mne neopravnuje k tomu, aby nerespektovala neci soukromi a domu mu lezla jak do kravina. Ja bych se regulerne zamykala s tim, ze se bojim a hlavne ze se tchyne lekam jak tam leze…

moc jsem se pobavila predstavou jak tchyne leze sitkou… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
489
11.4.12 09:20

@ivculka můj manžel taky není hovado, které se k matce a vůbec k rodičům chová nevděčně a necitlivě. Ona si to zavinila sama, chtěla mu řídit život, musel neustále projevovat vděčnost za to, že mu po jejích rodičích zůstaly nějaké nemovitosti apod … to by bylo na nový seriál pro Novu. A to není jedna věc, byly toho miliony, k psychologovi na rozmluvu ji nedostal, ačkoliv ty vztahy jsou vyhrocené opravdu drsně, tak tam šel sám. Popsal situaci, psych.mu poradil, aby se od ní nenechal moralizovat a vysávat. Pokud se mu její telefonáty či chování nebude líbit a bude se cítit omezovaný, má okamžitě ukončit konverzaci (slušně se rozloučit, že takto ne), položit tel., odejít. Trvá to už roky, dobré to nebude, mez, kdy šly vztahy ještě urovnat byla dávno překročena.
Rozdíl je asi v tom, že můj muž to nepohodlí způsobené chováním jeho matky pocítil na vlastní kůži a chtěl mít klid především doma. Pokud zakladatelky manžel jen občas zaslechne stesk od manželky a maminka mu podstrojuje, tak on nemá důvod se osamostatnit a mít své soukromí. Nemá mu co vadit.

Já osobně jsem dost držkatá, asi bych se s ní nemalovala, dobře bych si připravila argumenty pro chlapa (ať je to jak je to, je neslušné lézt mladým do bytu a je to jednoznačné narušování soukromí) a před ní bych asi normálně zamkla. Musela by zazvonit a také bych ji upozornila, že slušná návštěva se dopředu ohlásí. Asi by z toho byla aféra a tichá domácnost, ale tchyni bych donutila a chlapovi dala na výběr - tak ať si jde chrápat za maminkou.

JO A MIMOCHODEM !!! Zakladatelka dala život zase jejich dětem a ty zas dají svým. Je povinnost se o děti postarat tak, jako se děti jednou mají povinnost postarat o rodiče. Ale není to žádná zásluha, ze kterou bychom si celý život měli vzájemně vyjadřovat bezmeznou vděčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
11.4.12 09:21

Taky by mohla být prdel chodit doma nahá, aby mě načapala :mrgreen: Když už nestihnete začít souložit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.4.12 09:23
@Crispina píše:
@ivculka můj manžel taky není hovado, které se k matce a vůbec k rodičům chová nevděčně a necitlivě. Ona si to zavinila sama, chtěla mu řídit život, musel neustále projevovat vděčnost za to, že mu po jejích rodičích zůstaly nějaké nemovitosti apod … to by bylo na nový seriál pro Novu. A to není jedna věc, byly toho miliony, k psychologovi na rozmluvu ji nedostal, ačkoliv ty vztahy jsou vyhrocené opravdu drsně, tak tam šel sám. Popsal situaci, psych.mu poradil, aby se od ní nenechal moralizovat a vysávat. Pokud se mu její telefonáty či chování nebude líbit a bude se cítit omezovaný, má okamžitě ukončit konverzaci (slušně se rozloučit, že takto ne), položit tel., odejít. Trvá to už roky, dobré to nebude, mez, kdy šly vztahy ještě urovnat byla dávno překročena.
Rozdíl je asi v tom, že můj muž to nepohodlí způsobené chováním jeho matky pocítil na vlastní kůži a chtěl mít klid především doma. Pokud zakladatelky manžel jen občas zaslechne stesk od manželky a maminka mu podstrojuje, tak on nemá důvod se osamostatnit a mít své soukromí. Nemá mu co vadit.

Já osobně jsem dost držkatá, asi bych se s ní nemalovala, dobře bych si připravila argumenty pro chlapa (ať je to jak je to, je neslušné lézt mladým do bytu a je to jednoznačné narušování soukromí) a před ní bych asi normálně zamkla. Musela by zazvonit a také bych ji upozornila, že slušná návštěva se dopředu ohlásí. Asi by z toho byla aféra a tichá domácnost, ale tchyni bych donutila a chlapovi dala na výběr - tak ať si jde chrápat za maminkou.

JO A MIMOCHODEM !!! Zakladatelka dala život zase jejich dětem a ty zas dají svým. Je povinnost se o děti postarat tak, jako se děti jednou mají povinnost postarat o rodiče. Ale není to žádná zásluha, ze kterou bychom si celý život měli vzájemně vyjadřovat bezmeznou vděčnost.
:palec:

lepe bych to nenapsala a souhlas hlavne s tim poslednim odstavcem :think:

• Citovat
  • Upravit
861
11.4.12 10:05

Je zvláštní, jak někteří chlapy těm svým matkám podléhají. Manžel určitě ví, co je jeho matka zač a jak se chová, kolikrát mi to ve „slabých“ chvílích přizná a je s ním „rozumná“ řeč. Ale když dojde k „akci“ stejně svý matce neodolá, natož, aby se mě zastal!!!
Kolikrát jsem chtěla odejít, ale se 3 malejma dětma to jde těžko, navíc tatínka milují. To se radši kousnu a vydržím to, už kvůli nim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.4.12 10:07
@kamik19863 píše:
@atominnka jestli jí tam leze i na wc, tak si představ kolik by těch sms měla, jdu na velkou, jdu na malou atd…

Já myslela SMS :jedu k vám… třeba… A nebo pokud jí to tedy vadí, že tchýně chodí na záchod u ní, tak holt zamknout se a nechat klíč ve dveřích zevnitř, ať se tchýně vys.. venku… :roll:
Mně kdyby něco vadilo, tak bych jí to slušně řekla, i když manžel na tom nic špatného nevidí :nevim: Já bych prostě do tohohle manžela moc nezatahovala, protože vím, že on svojí matce nic neřekne :nevim: (ale nevím, jak je to u vás.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 11:13

@Crispina hele ale to by musela pisatelka vypadt hodně špatně, aby se tchýně lekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 11:14

@ivculka jo tak si pořiďte psa, přece pak plot musíte udělat, aby tchýni tam nekálel a taky aby neutekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 11:15

@atominnka u nás je to to stejné, manžel nic neřekne a ani se nezeptá atd, jen aby si to u rodičů nerozházel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 11:17

@ivculka a řekla jsi to manželovi, jako trošku výhrušku? Pokud něco neuděláš s maminkou odejdeme? Musíš ho taky nějak donutit k činům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 11:19
@atominnka píše:
Já myslela SMS :jedu k vám… třeba… A nebo pokud jí to tedy vadí, že tchýně chodí na záchod u ní, tak holt zamknout se a nechat klíč ve dveřích zevnitř, ať se tchýně vys.. venku… :roll:
Mně kdyby něco vadilo, tak bych jí to slušně řekla, i když manžel na tom nic špatného nevidí :nevim: Já bych prostě do tohohle manžela moc nezatahovala, protože vím, že on svojí matce nic neřekne :nevim: (ale nevím, jak je to u vás.)

aby jí to neudělala před domem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.4.12 11:25
@kamik19863 píše:
@ivculka jo tak si pořiďte psa, přece pak plot musíte udělat, aby tchýni tam nekálel a taky aby neutekl :mrgreen:

psa máme, výhrůšky nepomáhají.. :nevim: ale hned jak dorazí, už jí to řeknu, slušně, ale řeknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.4.12 11:25
@kamik19863 píše:
aby jí to neudělala před domem
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek