Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
10.4.12 22:29

tak bych ji šla do chaty o půlnoci, žesi chci s ní popovídat a zda nerušíš. Bych jí tam furt lezla, třeba, že tu má takový klid, že by jses tam chtěla chvilku zašít a pustit si tam rádio a nebo volat kamarádkám a když něco řekne, přetočíš to na sebe, že si myslíš, že se jí stýská a proto furt k vám leze a tak bych ji tam několikrát denně courala, že se ti taky po ní stýská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
@Hodaka píše:
nj :think: :lol: ivculka musíš číhat za záclonou a až ji uvidíš, tak šup, šup :mrgreen:
:D :D :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

no to je radost taková tchýně,to já bych se ozvala,a bylo by mi uplně jedno,že je to matka mého muže.
chlapi totiž tohle vůbec neřeší,na to bych moc nespoléhala na pomoc od chlapa.. :cert:
vlastní zkušenost,my bydlíme v baráku s matkou,která nebere žádné soukromí a můj manžel to neřeší,tak to musím řešit já :zed:
i když se mi to moc nedaří,no alespon dám najevo,že se mi to a to nelíbí
tak ti přeji hodně štestí.

• Citovat
  • Upravit
1626
10.4.12 22:30

Jejej tak to je na pytel. A nesebralo by jí (aspoň) dobrou náladu to, že bys chvilku dělala, že Ti to vůbec nevadí a v klidu se na ní usmívala. U nás se tohle někdy osvědčilo.

@ivculka píše:
Děkuji moc za vaše názory a rady. Bohužel tchyně jedubaba je, myslím, že se z toho upřímně raduje a vychutnává si mě. A já, místo toho abych to na sobě nedala znát, tak ji nahrávám na smeč…ach jo. Určitě ji to musím říct, takhle už to vážně nejde, mám z ní úplně pocuchané nervy :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:30

@Hodaka no počkej, aby manžel zrovna chtěl :mrgreen: i když kdyby tam vzdychala sama, tak by tchýně byla možná vyvalenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.4.12 22:31

No ivculko,já nevím :roll: …chápu jak tě to štve,štvalo by to každou z nás…ALE štvalo by tě to tolik i u tvoji mamči?Nebo by jsi dokázala říct kde jsou hranice a u tchýně to nedokážeš?Na jednu stranu,tak jste si tam neměli stavět domek,musela jsi čekat,že tam bude mamka tak často,je to normální!!Hold jste si chtěli udělat zazemí na stejným místě a TY jsi ta,která mamku/tchýni musí naučit pravidla a třeba to nebude vůbec problém a pochopí to!Ani nechápu,proč by se měla ohlašovat,že jede na svoji chatu 8o …stanov si pravidla,ale nestěžuj si,je to v tvých rukách.Buď ráda že za váma chodí z lásky a nestěžuje si a nepomlouvá tě,nepoučuje a nediktuje jako tchýně jiných z nás 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:31
@kamik19863 píše:
tak bych ji šla do chaty o půlnoci, žesi chci s ní popovídat a zda nerušíš. Bych jí tam furt lezla, třeba, že tu má takový klid, že by jses tam chtěla chvilku zašít a pustit si tam rádio a nebo volat kamarádkám a když něco řekne, přetočíš to na sebe, že si myslíš, že se jí stýská a proto furt k vám leze a tak bych ji tam několikrát denně courala, že se ti taky po ní stýská

já jsem už na ni tak alergická, že dobrovolně bych k ní nešla ani za nic, bohužel už jsem tak vycukaná, že takhle jednat nedokážu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:32

A víš co? Řekni ji, že na něco šetříte a že bys byla ráda, kdyby přispívala na vodu atd… Normálně ji z inkasuj, když ti půjde trůnit na WC nebo se sprchovat. Tím ji tak naprdneš, že k vám už nezavítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:34
@wildcherry píše:
No ivculko,já nevím :roll: …chápu jak tě to štve,štvalo by to každou z nás…ALE štvalo by tě to tolik i u tvoji mamči?Nebo by jsi dokázala říct kde jsou hranice a u tchýně to nedokážeš?Na jednu stranu,tak jste si tam neměli stavět domek,musela jsi čekat,že tam bude mamka tak často,je to normální!!Hold jste si chtěli udělat zazemí na stejným místě a TY jsi ta,která mamku/tchýni musí naučit pravidla a třeba to nebude vůbec problém a pochopí to!Ani nechápu,proč by se měla ohlašovat,že jede na svoji chatu 8o …stanov si pravidla,ale nestěžuj si,je to v tvých rukách.Buď ráda že za váma chodí z lásky a nestěžuje si a nepomlouvá tě,nepoučuje a nediktuje jako tchýně jiných z nás 8)

pomlouvá, poučuje, stěžuje si, závidí, nepřeje nám, přetvařuje se…ano, jsem blbá, že jsem na to přistoupila, taky si to vyčítám a budu si to vyčítat do konce života. A samozřejmě se ohlašovat nemusí, když jede na svou chatu, ale ať k nám NELEZE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:35

@ivculka @ivculka vem si tam s sebou nějakou dobrou lahvinku
hele někde jsem viděla ceduli, cizím osobám a tchýním vstup zakázán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:37
@Špageta píše:
Jejej tak to je na pytel. A nesebralo by jí (aspoň) dobrou náladu to, že bys chvilku dělala, že Ti to vůbec nevadí a v klidu se na ní usmívala. U nás se tohle někdy osvědčilo.

to určitě, občas to samozřejmě dělám a to ji vždy naštve, ale někdy prostě nemám sílu na takový divadýlko, prostě mě to úplně vyrazí dech a nejsem schopna žádné akce ani reakce, úplně stuhnu a ona začně švitořit a smát se a juá jsem nasranější a našranější…je mi jasný, že musím na sobě zapracovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:38
@kamik19863 píše:
A víš co? Řekni ji, že na něco šetříte a že bys byla ráda, kdyby přispívala na vodu atd… Normálně ji z inkasuj, když ti půjde trůnit na WC nebo se sprchovat. Tím ji tak naprdneš, že k vám už nezavítá

to by můj manžel nepřekous :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:38

tchýně

jinak holky můžu vám říct, že já s tchýní vycházím velice dobře,a le když přijede moje mamina, tak to je fuj jak tu můžete žít a ten bordel a ta havěť ( manžel má křečky ) a jinak přestavujeme barák, máme jen ložnici a kuchyň a jedna skříň a málo úložných prostorů, tak je jasné, že to úplně uklidit nejde a víc jsem na nervy z vlastní matky. Minule začala větu, aby bylo jasno a já se naprdla a řekla, aby bylo jasno, jsi důchodce s ničím mě nepomůžeš, když mi nepomůžeš občas s prckem, nevím proč bych měla za tebou jezdit a jak to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:39
@kamik19863 píše:
@ivculka @ivculka vem si tam s sebou nějakou dobrou lahvinku
hele někde jsem viděla ceduli, cizím osobám a tchýním vstup zakázán
:D fakt? Budu po tom pátrat a hned ji tu vyvěsím, ta bude čučet 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:41

tak bych manžílkoj, nevařila, neprala atd… A řekla, když já jsem vynervovaná z tvé matky, že nemůžu nic dělat. SEm furt leze, mě je špatně a nerada bych ti miláčku jak se mi klepou ruce spáila košile nebo snad uvařila něco co by ti nechutnalo a kazila ti tím náladu celého dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová