Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivculka píše:
Děkuji mocObvykle se nezamykám, prostě klepne a vstoupí nebo najednou je tam nebo vleze otevřenými dveřmi na terase, když je pěkně, tak je mám otevřené…
hmmm blbý…pokud je terasa…je jasný že nezamykáš.já bych asi řekla:maminko(nebo jak ji oslovuješ),nezlob te se,ale můžete klepat?…ani mě,ani Petrovi(třeba,nevím jak se tvúj drahý jmenuje:-D)) se to nelíbí,sám si na to stěžuje,,.já bych to obrátila proti mu,aspoň trochu!
![]()
Holky, díky moc, tak jste mě i rozesmály, hned se do toho pustím a udělám si pořádek, snad to manža přežije ![]()
@wildcherry píše:
S těma penězma a vybírání trošku přeháníš ne?(a neberu situaci zakladatelky)..ale řěšit každou kačku?
…to je stejný jako by k vám přišla návštěva a ty ji naúčtovala kávu,padlý na hlavu
kdyby ta navsteva tam lezla nekolikrat denne tak to uz neni navsteva a nauctovala bych ji i vodu a sorry to co predvadi ivulcina tchyne nema s manyry navstevy vubec, ale vubec nic spolecneho…
ono by stacilo pouhe "maminko vsechno se zdrazuje a i my zaciname razantne setrit a obracet kazdou korunu a jak se k tomu postavite vy? Pomohlo by nam …
doufam ze to mytne bylo pochopeno jako nadsazka i kdyz tady bych ho nazvala jako babovlezne
![]()
@wildcherry píše:
hmmm blbý…pokud je terasa…je jasný že nezamykáš.já bych asi řekla:maminko(nebo jak ji oslovuješ),nezlob te se,ale můžete klepat?…ani mě,ani Petrovi(třeba,nevím jak se tvúj drahý jmenuje:-D)) se to nelíbí,sám si na to stěžuje,,.já bych to obrátila proti mu,aspoň trochu!
Tchyně je prostě taková ta vlezlá baba. která to neřeší, já na jejím místě bych to prostě neudělala, jsem jiné nátury, spíš bych čekala, kdy mě pozvou atd..říkám si, že starýho psa stejně novým kouskům nenaučím…
@ivculka bych, kdyby manžel měl jako na tebe choutky, tak mu řekla, víš miláčku, nemohu se uvolnit, stále myslím na to, jak sem trhne tvá matka a uslyší nás @ivculka . nebo víš jak se ke mě přitočíš, hned myslím na tvou drahou maminku, jak nám sem chodí a jsem nervní
@kamik19863 píše:
@Hodaka @Hodaka ještě ji tchýně udá že je zoofilka nebo bůh ví co
toho bych se nebála, půjde na vyšetření a tam se ukáže že je normální ![]()
@ivculka mě by jeblo, fakt
i když já až budu tchyně, bůhví co těm chudinkám snachám budu provádět sama
když jsem dokonalá a všechno vím a dělám nejlíp ![]()
@Hanka1 píše:
kdyby ta navsteva tam lezla nekolikrat denne tak to uz neni navsteva a nauctovala bych ji i vodu a sorry to co predvadi ivulcina tchyne nema s manyry navstevy vubec, ale vubec nic spolecneho…ono by stacilo pouhe "maminko vsechno se zdrazuje a i my zaciname razantne setrit a obracet kazdou korunu a jak se k tomu postavite vy? Pomohlo by nam …
doufam ze to mytne bylo pochopeno jako nadsazka i kdyz tady bych ho nazvala jako babovlezne![]()
![]()
To by tchyně nevydejchala, ona je zvyklá, že ji synáčkové obskakují, a peníze ji spíšdávají, ona si je tak vychovala, je to hooodně složitý…
@Hanka1 píše:
kdyby ta navsteva tam lezla nekolikrat denne tak to uz neni navsteva a nauctovala bych ji i vodu a sorry to co predvadi ivulcina tchyne nema s manyry navstevy vubec, ale vubec nic spolecneho…ono by stacilo pouhe "maminko vsechno se zdrazuje a i my zaciname razantne setrit a obracet kazdou korunu a jak se k tomu postavite vy? Pomohlo by nam …
doufam ze to mytne bylo pochopeno jako nadsazka i kdyz tady bych ho nazvala jako babovlezne![]()
![]()
no joooo,ale přece si fakt nebudeš vše účtovat,i když u těchto ,,maminek,, by to bylo fajn
…k tomu když to tak řekneš tak ti akorát donese ruličku hajzlpapíru,aby se neřeklo ![]()
@kamik19863 píše:
p.s. pak nám dej vědět jak to dopadlo, jo? A drž se.
Dám vědět určitě, děkuji ![]()
@ivculka píše:
Dám vědět určitě, děkuji
taky držím palce!Hlavně si rychle ujednej pořádek pro tvůj klid!A ještě jednou se omlouvám,že jsem to viděla jinak,mám skvelou tchýni a i její maminku ,,vtěrku,, u které bych to respektovala protože by to bylo z lásky
… ![]()
@ivculka píše:
Předem se omlouvám za téma, které se tu pravidelně opakuje…jenže já už toho mám nějak plné kecky a potřebuju se vypsat a znát i něčí názor, protože už asi nejsem soudná…podle mého muže, který je na straně matky a já se cítím pod psa..
Postavili jsme si na zahradě, která patří tchyni a ona má na druhé půlce chatu. Pozemek sice darovala svému synovi, ale nechala si věcné břemeno…no nikdy se tu asi nebudu cítit jako doma..Tchyně si jezdí na chatu o víkendech i v týdnu a kdykoliv přijede, jde taky k nám..za vnoučatama, za synem, na wc, pro vodu a pod..a to vždy bez ohlášení, jakékoliv zprávy že jede nebo že přijede!!Mně to strašně vadí, protože se prostě najednou zjeví mezi dveřma, kolikrát bez zaklepání ji mám najednou nasáčkovanou v obýváku. Vždy mě to totálně vytočí a co je nejhorší, že manžel na tom nevidí absolutně nic špatného a ta špatná jsem zase já.
Co si o tom kdo myslíte?? Přeháním to, je to normální?
No, pokud ti to vadí, tak jí to řekni né??? Ať ti předem aspoň napíše SMS. Nic špatného na tom nevidím, ale je slušnost dát o sobě předem vědět ![]()
@kamik19863 píše:
@ivculka gtřeba když vás při tom nachytá, tak se už k vám neodváží
souhlas, vyzkouseno a funguje to maximalne a ver mi, pak to zacne vadit i tvymu muzi ![]()
@wildcherry píše:
taky držím palce!Hlavně si rychle ujednej pořádek pro tvůj klid!A ještě jednou se omlouvám,že jsem to viděla jinak,mám skvelou tchýni a i její maminku ,,vtěrku,, u které bych to respektovala protože by to bylo z lásky…
vůbec se neomluovej, je jasný, že takhle se to těžko odhaduje a může to vypadat všelijak…tchyně mi na začátku mého chození s mým mužem řekla, že sjem ji ukradla manžela, týden před svatbou šla za knězem, který nás oddával a chtěla, aby nás neoddal, vymýšlela si rakovinu, aby k sobě přitáhla pozornost svých synů…mám pokračovat??? Je to vážně psycho, takovou tchyni nikomu nepřeju ale já už jsem vážně v koncích, moc děkuju, určitě s tím něco provedu a dám vědět
díky ![]()
@ivculka píše:
latrinu má, ale splachovací je spalchovací a to se k nám chodí i sprchovat, když je tu dýl…a proč by taky ne, chudák tchyně![]()
![]()
Tak to je šílený. Absolutně žádný soukromí. Hrozně by mi to vadilo !!!!