Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
10.4.12 22:41

Já mám mámu úplně skvělou a když mi jede hlídat a vím, že přijede, stejně píše sms že je na cestě a tak by to podle mě mělo být, já bych takhle bez ohlášení nikam nelezla, prostě mi to příjde neslušný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:42

@ivculka ve wordu ji přece zvládneš napsat sama, no já jsem ji tehdá totiž sama vyráběla a pak nevyužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:43

@ivculka no jasně že je to neslušné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:45

@ivculka přemoc se a taky ji tam začni líst a ještě tam poisílej děti a posílej je tam furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.4.12 22:49

jako lezt mi domu jako do kravina tchyne i vlastni matka a ze to obe parkrat zkusily a vybehla jsem teda s obema. V tomhle nerozlisuju cizi a vlastni krev, ale prioritou je mi moje soukromi…Asi si obe myslely, ze to snad myslim z legrace tak jsem obema slovne pohrozila, ze jim seberu klice, popr ze si necham vymenit zamky.

Manzel je v tomhle za mnou a i kdyby nebyl tak snad jsem dospela a svepravna a takoveto veci si vyresim sama, takze mne dost dostavaji rady typu at si o s ni resi vlastni syn, kdyz uz nestoji za jedno s manzelkou. On jestli v tom 15, 20 ci vice let zil tak mu to prijde naprosto bezne a malicherne na reseni…

Ja bych se obrnila a mile tchyni tam lezla kvuli kazdemu prdu a mozna by ji o casem docvaklo. I o ty prachy za vodu bych si klidne rekla, letos se zdrazovalo nejvic od roku 2008 a penize jsou treba, manzela bych informovala ze timto zahajujes setreni a pokud se mu to nezda tak at to bere jako takove mytne za lezeni k vam…

• Citovat
  • Upravit
861
10.4.12 22:50
@kamik19863 píše:
@ivculka přemoc se a taky ji tam začni líst a ještě tam poisílej děti a posílej je tam furt

KAMIKL díky moc :) hned je mi líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.4.12 22:52

No promin,ze začátku mi to přišlo jako přehánění,ale pokud jak píšeš je to ta otravná tchýně co je vlezlá a dělá na shcvaly tak to chápu.Tak se ale nenech!!!pokud tvuj to nevidí tak se do toho obuj ty!Dej ji sakra najevo jak ti to vadí!k tomu co má co dělat v obyváku,to má klíče?Hned vymenit!bez debat at si tvuj říká co chce!Ty jsi žena v domácnosti!Držím palečky a omluvám se,že jsem tvoji situaci viděla ze začátku trošku jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:52
@Hanka1 píše:
jako lezt mi domu jako do kravina tchyne i vlastni matka a ze to obe parkrat zkusily a vybehla jsem teda s obema. V tomhle nerozlisuju cizi a vlastni krev, ale prioritou je mi moje soukromi…Asi si obe myslely, ze to snad myslim z legrace tak jsem obema slovne pohrozila, ze jim seberu klice, popr ze si necham vymenit zamky.

Manzel je v tomhle za mnou a i kdyby nebyl tak snad jsem dospela a svepravna a takoveto veci si vyresim sama, takze mne dost dostavaji rady typu at si o s ni resi vlastni syn, kdyz uz nestoji za jedno s manzelkou. On jestli v tom 15, 20 ci vice let zil tak mu to prijde naprosto bezne a malicherne na reseni…

Ja bych se obrnila a mile tchyni tam lezla kvuli kazdemu prdu a mozna by ji o casem docvaklo. I o ty prachy za vodu bych si klidne rekla, letos se zdrazovalo nejvic od roku 2008 a penize jsou treba, manzela bych informovala ze timto zahajujes setreni a pokud se mu to nezda tak at to bere jako takove mytne za lezeni k vam…

máme studnu…
tak to se budu muset připravit i na to, že se moje manželství optřese v základech, protože přesně jak píšeš, manžel v tom žil 25 let a jemu to prostě příjde normální, jak se jeho matka chová a ještě stojí na její straně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:54
@wildcherry píše:
No promin,ze začátku mi to přišlo jako přehánění,ale pokud jak píšeš je to ta otravná tchýně co je vlezlá a dělá na shcvaly tak to chápu.Tak se ale nenech!!!pokud tvuj to nevidí tak se do toho obuj ty!Dej ji sakra najevo jak ti to vadí!k tomu co má co dělat v obyváku,to má klíče?Hned vymenit!bez debat at si tvuj říká co chce!Ty jsi žena v domácnosti!Držím palečky a omluvám se,že jsem tvoji situaci viděla ze začátku trošku jinak :kytka:

Děkuji moc :kytka: Obvykle se nezamykám, prostě klepne a vstoupí nebo najednou je tam nebo vleze otevřenými dveřmi na terase, když je pěkně, tak je mám otevřené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.4.12 22:55
@Hanka1 píše:

S těma penězma a vybírání trošku přeháníš ne? 8o (a neberu situaci zakladatelky)..ale řěšit každou kačku? :roll: …to je stejný jako by k vám přišla návštěva a ty ji naúčtovala kávu,padlý na hlavu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:55

@ivculka fakt to řeš, protože to bude čím dál horší. Možná, že jsi nereagovala včas, tak to brala jako holý fakt a prostě se vám tam zabydlela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
10.4.12 22:56
@kamik19863 píše:
@Hodaka no počkej, aby manžel zrovna chtěl :mrgreen: i když kdyby tam vzdychala sama, tak by tchýně byla možná vyvalenější

přesně, však může sama, o to větší to bude šok :lol: nebo si může vzít na klín psa :lol: to už je teda hnusný :oops: :mrgreen: ale myslím opravdu jen na klín :lol:

• Citovat
  • Upravit
645
10.4.12 22:56

@wildcherry to jsem myslela, aby tchýně viděla, že je tam nechtěná, ne jako že by to dělala normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.4.12 22:57

@Hodaka @Hodaka ještě ji tchýně udá že je zoofilka nebo bůh ví co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 22:57
@Hodaka píše:
přesně, však může sama, o to větší to bude šok :lol: nebo si může vzít na klín psa :lol: to už je teda hnusný :oops: :mrgreen: ale myslím opravdu jen na klín :lol:
:D :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová