Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamik19863 píše:
@ivculka tchýně nemá WC? No prostě si nastavit pravidla, my máme domek také na pozemku tchýně a jdse to, když se nechceme vidět, tak se nevidíme. No na Velikonoce přišla neohlášená, že nese mazanec, já byla s manželem v koupelně a tak nějak jsme si zrovna nečistili zuby i když já původně chtěla, koupelna má prosklené dveře naproti vchodovým, klepala, ale my měli zrovna v hlavě něco jiného, od té doby stojí raději venku a klepe a volá neruším?
@kamik19863 píše:
tak bych ji šla do chaty o půlnoci, žesi chci s ní popovídat a zda nerušíš. Bych jí tam furt lezla, třeba, že tu má takový klid, že by jses tam chtěla chvilku zašít a pustit si tam rádio a nebo volat kamarádkám a když něco řekne, přetočíš to na sebe, že si myslíš, že se jí stýská a proto furt k vám leze a tak bych ji tam několikrát denně courala, že se ti taky po ní stýská
To je taky dobrý nápad, otravovat zase ji. ![]()
Ja bych ji tam ten hajzlik se sprchacem postavila,aby k nam nelezla
Nesnasim kdyz se u nas nekdo chova jako by byl doma. Tchyni uz jsem si vychovala ![]()
Nečtu všechny příspěvky… tak nevím, zda už to někoho nenapadlo. ale co takhle nechávat klíče zevnitř a zamknout? Jednoduše bezpečnostní opatření před zloději, ne
![]()
Každej slušnej člověk před návštěvou pošle aspoň SMS…
@Anonymní píše:
Ja bych ji tam ten hajzlik se sprchacem postavila,aby k nam nelezlaNesnasim kdyz se u nas nekdo chova jako by byl doma. Tchyni uz jsem si vychovala
jojo přesně napsaný,dobře
![]()
@Hanka1 píše:lepe bych to nenapsala a souhlas hlavne s tim poslednim odstavcem
My se také normálně zamykáme. Bydlíme v patře v RD, tchýni tu moc nevidíme, je pořád v tahu.
@Mahja já bych ji otravovala, až by ji bylo špatně. A nejlépe šla s lahvinkou o půlnoci, že si s ní chci popít a povídat o tom jaká byla její tchýně
@Anonymní víš kolik je to bude stát? pak jim tam bude líst třeba jen proto, že u nich se jí líp koná potřeba, že přijela do nevytopené chaty a má studené WC prkénko
Já se jen modlím, abych se z toho co teď řeším poučila - až budu jednou dvojnásobná tchýně ![]()
Kolikrát si říkám, že asi spíš skousnu svým synům manžela než manželku
![]()
Jsme na tom úplně stejně, máme taky postaveno na půlce a na druhé mají chatu.
Já je mám ale moc ráda, jsou hodní. Sice si taky sami odemknou a přijdou k nám, ale beru to jako daň i když se teda kolikrát leknu, což trošku pochopili a většinou aspoň zamávají. Jsem ráda, že nám pozemek dali, dali bychom za něj minimálně půl milionu.
Ahojky, vážně nechápu proč zrovna tchýně jsou takové mordy s prominutím, přijde, že snad všechny nemají vychování a základní slušné návyky nebo jak bych to napsala, taky bych ji asi řekla, že má dát vědět předem anebo aspoň zaklepat a hlavně vyčkat až zavoláš jo anebo půjdeš otevřít, to mi celkem často dělala zase švagrová že zaklepala a neuběhla snad ani sekunda a šla normálně do dveří časem jsem se zamykala když jsem nechtěla aby mě otravovala a teď jsme v novém bytě a donutila jsem manžu na kouli u dveří takže musí všichni pěkně čekat až otevřu anebo neotevřu
, to pak nemáš skoro žádné soukromí myslím že jsi normální, každému by to vadilo, přeju pevné nervy a dobré pořízení
![]()
@Nelluška píše:
Jsme na tom úplně stejně, máme taky postaveno na půlce a na druhé mají chatu.Já je mám ale moc ráda, jsou hodní. Sice si taky sami odemknou a přijdou k nám, ale beru to jako daň i když se teda kolikrát leknu, což trošku pochopili a většinou aspoň zamávají. Jsem ráda, že nám pozemek dali, dali bychom za něj minimálně půl milionu.
kdyby byla v pohodě, taky ji budu mít ráda a nejspíš i budu vděčná, ale ona si to staršně vynucuje, pozornost, lásku, obdiv, vděčnost…naskakujou mi z toho osypky
![]()
@včelička2011 píše:
Ahojky, vážně nechápu proč zrovna tchýně jsou takové mordy s prominutím, přijde, že snad všechny nemají vychování a základní slušné návyky nebo jak bych to napsala, taky bych ji asi řekla, že má dát vědět předem anebo aspoň zaklepat a hlavně vyčkat až zavoláš jo anebo půjdeš otevřít, to mi celkem často dělala zase švagrová že zaklepala a neuběhla snad ani sekunda a šla normálně do dveří časem jsem se zamykala když jsem nechtěla aby mě otravovala a teď jsme v novém bytě a donutila jsem manžu na kouli u dveří takže musí všichni pěkně čekat až otevřu anebo neotevřu![]()
, to pak nemáš skoro žádné soukromí myslím že jsi normální, každému by to vadilo, přeju pevné nervy a dobré pořízení
![]()
děkuji ![]()