Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
11.4.12 20:02

holky a všimly jste si, že některé diskuze skomírají nebo někde někam napíšete a další zarputile tvrdí opak a vy si přijdete blbě a tato diskuze se krásně rozjela, mraky příspěvků, hodně se člověk zasměje a nějak ty maminy sjednotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
11.4.12 20:12
@ivculka píše:
kdyby byla v pohodě, taky ji budu mít ráda a nejspíš i budu vděčná, ale ona si to staršně vynucuje, pozornost, lásku, obdiv, vděčnost…naskakujou mi z toho osypky :zed: :zed:

no jo, holt cítí, že vůči ní máte závazek. Moje je opravdu bezva ženská, ale trochu jsem ji musela ,,vychovat,,:-)Ale je strašně hodná, obětavá, to jí nelze vytknout, konečně jde do důchodu, tak snad bude u nás častěji a já si odpočinu trochu od dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.4.12 22:20

Prdlajs závazek, dary se dávají bez závazků, bez podmínek (teda nemyslím podmínky stanovené ve smlouvě, to je něco jiného), přeci nikomu nedávám čokoládu s tím, že mu určím, jak rychle jí smí sníst. Na místě je samozřejmě přiměřená vděčnost, která se ovšem neprojeví tím, že budou furt líbat zem, po které tchýně prošla. Chápu, že se tchýně ráda u nich vysprchuje a tak, myslím, že by v tom zakladatelka neviděla problém, kdyby to probíhalo korektně- tzn. aby třeba psala sms, že jede na chatu, aby nelezla po baráku bez dovolení, ale zaklepala na vchodové dveře a počkala, až jí přijdou otevřít a hlavně, aby se předem domluvila, jestli jim nevadí, když si tam dá občas sprchu a tak. Ale tohle jednání prostě svědčí pro naprostou sociální debilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.4.12 22:30
@Samamama píše:
Prdlajs závazek, dary se dávají bez závazků, bez podmínek (teda nemyslím podmínky stanovené ve smlouvě, to je něco jiného), přeci nikomu nedávám čokoládu s tím, že mu určím, jak rychle jí smí sníst. Na místě je samozřejmě přiměřená vděčnost, která se ovšem neprojeví tím, že budou furt líbat zem, po které tchýně prošla. Chápu, že se tchýně ráda u nich vysprchuje a tak, myslím, že by v tom zakladatelka neviděla problém, kdyby to probíhalo korektně- tzn. aby třeba psala sms, že jede na chatu, aby nelezla po baráku bez dovolení, ale zaklepala na vchodové dveře a počkala, až jí přijdou otevřít a hlavně, aby se předem domluvila, jestli jim nevadí, když si tam dá občas sprchu a tak. Ale tohle jednání prostě svědčí pro naprostou sociální debilitu.

Děkuji, děkuji, děkuji, nenapsala bych to lépe, vystihlas to přesně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.4.12 22:37

Tak dnes tu zase byla, přijela jsem odpoledne s dětmi ze školky a už si to šinula k autu, což mě spolehlivě hned vytočí v úvodu :nevim: prostě si chci přijet domů, v klidu vystoupit z auta a ne hned aby mi kladla otázky a šišlala na děti…Já na ni po včerejšku, kdy mi vlezla až do obýváku ve chvíli, kdy já luxovala a chtěla si uklidit, neměla ani trochu náladu a hlavně po tý diskusi tady s váma :kytka: jsem byla připravena na vše :mrgreen: tak jsem jen slušně pozdravila a rychle zalezla domů…potom jsem potřebovala pověsit prádlo, tak vykouknu jestli tam je, říkám si vzduch čistej, rychle vyběhnu a už se ke mně zase řítí…no je to normální? Jsem jako mucholapka, bojím se na „svý“ zahradě vystrčit nos.
Večer přijel manža z práce, pěkně naštvanej, matka si mu asi postěžovala jak nemožně a asociálně se chovám, takže u nás tichá domácnost…ach jo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.4.12 06:44

ivculko,to máš tedy těžký,když manžel se jí ještě zastává.na tvém místě bych si s ní promluvila-i když věřím,že to bude ty o vlku a ona o koze :poblion:
ale určo bych se ozvala.
naši taky vůbec nerespektují nějaké soukromí,furt sledují do kolika spíme,co vařím-vždy jsou to blafy..a co deláme o víkendu.je to totálně na palici.už jsem se s nima nekolikrát pohádala,takže ty vztahy nejsou zrovna ideální,
není nad to bydlet 1000 km od rodičů..
taky mi přijde,že si myslí,že je mi stále 10 let a vděčnost samozřejmě musí být..klasika,že. :,(
takže jen pro utechu,že nejsi v tom sama…ale naštestí až takhle co delá tvoje tchýně nevyvádejí..to bych teda nerozdýchala už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.4.12 08:01

a víte co mě dělá moje mamina? je mi 29, potkám nějakého jejího kolegu z práce na chodbě, pozdravím, on ji za chvíli vleze do kanclu a ona na mě, pozdravila jsi? musíš pozdravit
tak ji vždy řeknu, že je prdlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
12.4.12 10:26
@kamik19863 píše:
a víte co mě dělá moje mamina? je mi 29, potkám nějakého jejího kolegu z práce na chodbě, pozdravím, on ji za chvíli vleze do kanclu a ona na mě, pozdravila jsi? musíš pozdravit
tak ji vždy řeknu, že je prdlá

to dělala moje mamina taky, vždycky když jsem šla někam tak mi řekla, ,,jdi tam, řekni dobrý den,, do dneška jí to připomínáme:-)
Jinak zakladatelko, já to nemyslela tak, že vůči ní máte závazek. Ale ona, že to tak bere, vždyť jsem to tam napsala. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.4.12 11:14

@Nelluška počkej mě je 29 a říká mi to i te´d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
12.4.12 13:12
@Nelluška píše:
to dělala moje mamina taky, vždycky když jsem šla někam tak mi řekla, ,,jdi tam, řekni dobrý den,, do dneška jí to připomínáme:-)
Jinak zakladatelko, já to nemyslela tak, že vůči ní máte závazek. Ale ona, že to tak bere, vždyť jsem to tam napsala. :(
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
13.4.12 13:51

jééééééééééé tady už nejsou žádné příspěvky, tohle bylo nejlepší téma a diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
13.4.12 14:01

Občasné hlášené návštěvy snad nevadí nikomu. Ale všechno má svoje meze. To co popisuješ, se vyskytuje i v řadě jiných rodin, a dle mého názoru jde o porušování soukromí. Takže nepřeháníš a chápu tě. Já bych asi zprdla chlapa, ať už jí konečně něco řekne, je to přece jeho maminka. No pokud to nedokáže, tak je srab a je to ne nic. :? Blbé je, že pokud jí to řekneš sama, naštveš dost možná nejen jí, ale nakonec i chlapa. Nezávidím. Ach ty tchýně. :roll:

• Citovat
  • Upravit
645
13.4.12 14:14

@ivculka včera jsem si na tebe vzpomněla,jak jsem psala mám super tchýni,ale včra jsem se šla v 6 vykoupat a užívala si hodinu v koupelně, manžel byl s malou v ložnici a já se těšila jak se k nim přitulím a přišla tchýně že něco potřebuje, tchán odjel pryč tak je te´d taková bezradná,my necháváme z venku dveří klíče, stačilo nmi to, že přišla neohlášená a ona to jindy nedělá a předsrtava, že by to dělala furt tak jsem vzteklá jAK pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
13.4.12 14:48
@kamik19863 píše:
jééééééééééé tady už nejsou žádné příspěvky, tohle bylo nejlepší téma a diskuze

jak pro koho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
13.4.12 14:49
@ArankaC. píše:
Občasné hlášené návštěvy snad nevadí nikomu. Ale všechno má svoje meze. To co popisuješ, se vyskytuje i v řadě jiných rodin, a dle mého názoru jde o porušování soukromí. Takže nepřeháníš a chápu tě. Já bych asi zprdla chlapa, ať už jí konečně něco řekne, je to přece jeho maminka. No pokud to nedokáže, tak je srab a je to ne nic. :? Blbé je, že pokud jí to řekneš sama, naštveš dost možná nejen jí, ale nakonec i chlapa. Nezávidím. Ach ty tchýně. :roll:

už se stalo, naštvanej je manža, že jeho matku dostatečně nemiluju, achjo holky, je to fakt naprd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová