Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
10.4.12 23:25
@ivculka píše:
vůbec se neomluovej, je jasný, že takhle se to těžko odhaduje a může to vypadat všelijak…tchyně mi na začátku mého chození s mým mužem řekla, že sjem ji ukradla manžela, týden před svatbou šla za knězem, který nás oddával a chtěla, aby nás neoddal, vymýšlela si rakovinu, aby k sobě přitáhla pozornost svých synů…mám pokračovat??? Je to vážně psycho, takovou tchyni nikomu nepřeju ale já už jsem vážně v koncích, moc děkuju, určitě s tím něco provedu a dám vědět :) díky :hug:

To si děláš prd*l ne 8o 8o 8o ?Ty a jako tvoje drahá polovička to fakt nevidí?Hele kašli na terasu,normálně si nainstaluj síťky proti hmyzu,ty se dávají i do francouzkých dveří a na ty se taky píchne zámek otočnej ;) …stačí otočit a dětinky vyběhnou ven,a nebo máš ,,zavřený a ona tam nevleze,jedině by se prothala síťkou.Já bych to zkusila aspoň na zkoušku.Sabotovat ji je jediný řešení a pak si s ni promluvit,jiné řešení asi není 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
10.4.12 23:28
@ivculka píše:
To by tchyně nevydejchala, ona je zvyklá, že ji synáčkové obskakují, a peníze ji spíšdávají, ona si je tak vychovala, je to hooodně složitý…

To je fakt blbá situace. Já bych do takovýhle rodiny nevlezla ! A vy si navíc postavíte vedle její chaty, uf uf. Nezávidím… Zase na druhou stranu závidím babičku, protože my žádnou nemáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 23:32
@lumáťa píše:
To je fakt blbá situace. Já bych do takovýhle rodiny nevlezla ! A vy si navíc postavíte vedle její chaty, uf uf. Nezávidím… Zase na druhou stranu závidím babičku, protože my žádnou nemáme..

no ona toho spí hodně namluví, jak vnoučata miluje, jak jim bude péct buchty a koláče a skutek utek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 23:33
@wildcherry píše:
To si děláš prd*l ne 8o 8o 8o ?Ty a jako tvoje drahá polovička to fakt nevidí?Hele kašli na terasu,normálně si nainstaluj síťky proti hmyzu,ty se dávají i do francouzkých dveří a na ty se taky píchne zámek otočnej ;) …stačí otočit a dětinky vyběhnou ven,a nebo máš ,,zavřený a ona tam nevleze,jedině by se prothala síťkou.Já bych to zkusila aspoň na zkoušku.Sabotovat ji je jediný řešení a pak si s ni promluvit,jiné řešení asi není 8)
:lol: ta je schopna prolézt i tou síťkou… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.4.12 23:39
@lumáťa píše:

já už teď taky ne, byla jsem prostě zamilovaná a myslela jsem si, že se to časem zlepší a ono je to horší a horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.4.12 23:45
@ivculka píše: :lol: ta je schopna prolézt i tou síťkou… :lol:

díky,odpskla jsem si na monitor :lol: …tak asi jed na krysy přede dveře :lol: …nééé fakt,bohužel baráček už stojí a jak jsem psala,jsi paní domácí a na chlapa nespolíhej,žil v tom a ty se musíš chopit ,, hole,, a vyjasnit ji hranice.Co se může stát?jedině že tě nebude mít ráda :roll: …já taky dřív bývalé skoro tchýni tolerovala hodně,ale dnes vím,že to bylo zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
10.4.12 23:54

Tohle fakt nesnáším, jak to, že někteří lidi neznají základní pravidla slušnosti, kam určitě narušování soukromí patří??! Já když jsem u své mámy v jejím baráku a ona jde za mnou do pokoje, tak zaklepe na dveře. A tvá tchýně si dělá z vašeho baráku prolízačku! Já mám obavy, že náznaky jsou naprd a i schválnosti typu zamykání, sítí proti hmyzu a tchýňoodpuzujících cedulí jsou naprd, to jen postupně vyostřuje vztahy a jestli je zákeřná, tak se v tom vyžívá. Asi lze jen v klidu jí to vysvětlit, říct, co ti vadí. Nevím, jestli to pochopí, ale ty budeš mít čistý svědomí, žes postupovala správně. Blbý je, že nemáš oporu v manželovi.

Já něco podobného znám od své kamarádky, která se přistěhovala do baráku, kde její tehdy přítel měl 2. a 3. patro, tchýně tam taky pořád leze, což vedlo k tomu, že kamarádka na ní byla postupně protivnější a odměřenější, u přítele žádné zastání. Oni se pak vzali, mají miminko, ale vztahy mezi ní a tchýní jsou už navždy naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.4.12 00:19
@ivculka píše:
já už teď taky ne, byla jsem prostě zamilovaná a myslela jsem si, že se to časem zlepší a ono je to horší a horší :roll:

Ach jo, to je mi líto :hug: Být tebou, zašla bych někam do psychologické poradny, kde by ti poradili úplně nejlíp. Osobní setkání na rady tohodle typu je nejlepší. Pomůžou ti vymyslet taktiku na manžela, aby byl při tobě, a taky na tchyni. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 06:47

no je to naprd,tchyni tohle nedojde at jí řekneš cokoliv.nanejvýš se urazí a pak bude chvili klid.ona má představu jak syna vychovala,jak jste si na jejím pozemku postavili barák,tak pro vás strašně moooc v životě udělala,takže ted má pocit,že musíte vracet služby.. :pocitac:
bydlení s rodičema na 99% procent je na prd a vztahy se akorát zhorší.
my bydlíme s našima a je to totálně na prd..nějaké klepání na dveře neexistuje,soukromí také né.kolikrát jsme se kvůli tomu pohádali a dozvedela jsem se,že nechápou proč mi to vadí,že jsem hrozná a že se mám tedy odstehovat..
takhle bohužel ta starší generace uvažuje :zed:
takže jedině mít peníze a odstěhovat se,ale to zase manžel by nešel vid,ten můj bohužel také ne.
chlapi prostě tohle neřeší,takže je to všechno na nás ženských..
no je to náročné… :zed:

• Citovat
  • Upravit
489
11.4.12 07:14

Tchýně jsou svině.

Taky mám k dispozici jeden vymazlený exemplář. Mám ale obrovskou kliku, manžel si uvědomuje, že se oženil a doma chce mít klid, tchýnino nemožné chování neomlouvá, spíše naopak. Když babka zlobí, totálně ji odstřihnem a nekomunikujem, když seká latinu, jsme ochotni zajít k nim dokonce i na chvilku na návštěvu. Stačí ale jedno nevhodné slovo a manžel velí k odchodu. Přes tento drsný způsob komunikace bohužel stále nepochopila kde dělá chyby a opakuje je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
11.4.12 07:42

ahoj,tak já bych nechávala zamčený a klíč v zámku aby se dovnitř nedostala a zazvonila,jako každá jiná návštěva,je návštěva a hotovo,nemůže se u vás chovat jako doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 08:16

@atominnka jestli jí tam leze i na wc, tak si představ kolik by těch sms měla, jdu na velkou, jdu na malou atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 08:18

@ivculka a taky co si budeme povídat, pozemky jsou drahé a v tu chvíli byl třebas člověk rád, že má staveb. parcelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.4.12 08:54
@lumáťa píše:
Ach jo, to je mi líto :hug: Být tebou, zašla bych někam do psychologické poradny, kde by ti poradili úplně nejlíp. Osobní setkání na rady tohodle typu je nejlepší. Pomůžou ti vymyslet taktiku na manžela, aby byl při tobě, a taky na tchyni. Držím palce.

O tom už taky přemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.4.12 08:56
@Crispina píše:
Tchýně jsou svině.Taky mám k dispozici jeden vymazlený exemplář. Mám ale obrovskou kliku, manžel si uvědomuje, že se oženil a doma chce mít klid, tchýnino nemožné chování neomlouvá, spíše naopak. Když babka zlobí, totálně ji odstřihnem a nekomunikujem, když seká latinu, jsme ochotni zajít k nim dokonce i na chvilku na návštěvu. Stačí ale jedno nevhodné slovo a manžel velí k odchodu. Přes tento drsný způsob komunikace bohužel stále nepochopila kde dělá chyby a opakuje je.

Ty jo závidím 8o Manžel je vychován tak, že mu dala život, vzdělání a je to přece MÁMA a tak si k ní nemůže nic dovolit, protože to prostě nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová