Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
4.1.13 15:43
@Bábrdl píše:
No holky, užijte si to snachovství, protože až budete tchyně, uvidíte ledacos z druhé strany barikády :cert:Myslím, že je opravdu rozdíl mezi tím, když tchyně bez pozvání leze někomu do bytu a když máma políbí na přivítanou či rozloučenou syna na tvář.

jo souhlasim a docela dost velkej…políbení bych vážně neřešila, já řešila to, když mi lezla bez zaklepání do bytu, já tady nahá, jelikož sem se zrovna převlíkala a ona na mě ještě čučí jak tele na nový vrata a není jí to trapný :zed: a tchánovi se to ještě povedlo, když sme byli s manželem v nejlepším jak se říká :P :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 15:55
@brumdinka píše:
jo souhlasim a docela dost velkej…políbení bych vážně neřešila, já řešila to, když mi lezla bez zaklepání do bytu, já tady nahá, jelikož sem se zrovna převlíkala a ona na mě ještě čučí jak tele na nový vrata a není jí to trapný :zed: a tchánovi se to ještě povedlo, když sme byli s manželem v nejlepším jak se říká :P :zed:

No tak u nás je to opačně. Manžel chodí ke svým rodičům bez zvonění, má klíče. A taky je jednou nachytal v nejlepším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36556
4.1.13 16:13
@Anonymní píše:
No tak u nás je to opačně. Manžel chodí ke svým rodičům bez zvonění, má klíče. A taky je jednou nachytal v nejlepším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak ať je rád, že se mají furt rádi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.1.13 16:46
@brumdinka píše:
jo to já sem taky udělala - už je to pár let, docela dost :D ale když tu byla klika, tak sem furt lezla…dle mužskýho co si pamatuju, sem to prej přeháněla :roll: tak jednou sem se naštvala a když odjeli tchánovci do Chomutova za babičkou a mužskej byl v práci, tak sem doběhla do krámu pro fabku a komplet to celý vyměnila :mrgreen: s tim, že jeden klíč, dostal on, druhej sem měla já a třetí sme schovali na vhodné místo na chodbě, kdybysme si zabouchli…na tom místě je schovanej do dneška i když ted´už ten klíč nechávám v zámku, kvůli staršímu synovi, kterej má v podkroví pokojík, tak aby se dostal k nám…ale to ona už si ted´ netroufne sem lézt bez zaklepání 8)

ty si dobrá :mrgreen: a vidím že i zručná :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.1.13 17:12
@brumdinka píše:
@ivculka to sem psala já o tý záplatě (mám tchýni v baráku a občas je to něco, ale mám jí i ráda - to se nevylučuje :D ) víš ano zní to strašně, ale zrovna rakovina je z duchovního hlediska signál, že má člověk změnit svůj život a postoj k ostatním, taky spoustu lidí, co toto udělala se dle lékařů zázračně vyléčilo :)

@Valerie83 no můžeš tu kavárnu zkusit - tim nic nezkazíš, nic bych nenahrávala, to už je dle mě fakt přehnaný a z toho co píšeš mi taky přijde, že spoustu věcí přeháníš a spoustu věcí lze přejít jak se říká ;-)

s tím souhlasím, ale jen částečně, já třeba cpaní do výchovy neodpustím ani vlastní mamce…to je prostě věc jen moje a mýho muže nikoho jinýho…ale je fakt, že spoustu věcí dávno neřeším, takové to co tu psala valerie u těch chlebíčku, různý prupovídky atd…

Příspěvek upraven 04.01.13 v 14:29

Tak jo holky, taky díky za názor, asi jsem něco vnímala až moc přecitlivěle.
Vy jste asi protřelejší snachy a mámy, tak máte větší nadhled. Já čekám svý první dítě. Od svejch rodičů na tohle nejsem zvyklá, už dávno mi nic neraděj, spíš naopak hlídáme my se ségrou je a staráme se o ně.
Taky mě tahle ženská překvapuje, protože matky obou mejch ex byly úplně v pohodě, neangažovaly se, neradily a byly milý.
Trochu jste mi vrátily krev do žil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.1.13 11:05

@Valerie83 no my asi už po těch letech to asi tak neřešíme a milou tchýni máme někde :mrgreen: - logicky bydlím s ní už 13 let v baráku, kdybych jí furt řešila, tak se z toho zbláznim, to prostě nejde ;-) ale sme rády, že sme ti vlily krev do žil, taky se k tomu časem dopracuješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.13 12:16

@brumdinka Kdyby se neviděli delší dobu, tak proč ne, ale v mém případě se vidí skoro každý den a to by mi přehnané rozhodně přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová