Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Angll píše:
@Anna766
Souhlasím.Hlavně se k tomu zakladatelka ani nevyjadřuje, tak je lehké si tady domýšlet svoje.
Ještě čekám kdo přijde s tím že jestli je to vůbec toho chudácka,jestli v tom není soused.
@Lekninka91 píše:
Ale ona psala, ze nedostala menses, takze uz to mohla zjistit driv, kdyby ji napadlo udelat si test
Jak jsem psala, kdyby myslela hlavou…
@Anna766 píše:
Koukám diskuze opět nezklamala.Vybajený příběh je tu.Už se tu vysadily prášky naschvál,kluk je oklamaný chudáček.No nic,fantazie jede.
Takže fakta: otěhotněla, protože si nepřečetla pořádně příbalový leták a kombinovala to s jinýma práškama a antibiotika. To, že neměla menstruaci věděla, ale myslela si, že má zpoždění a to zpoždění se protáhlo do tří měsíců. Aha. Tady se ani bájit nepotřebuje......vážně by jsi to jako matka toho kluka nepociťovala ani trochu, jako její dost velkou nezodpovědnost? ![]()
@Hazentla píše:
Jak jsem psala, kdyby myslela hlavou…
to tady chceš moc ![]()
@Dojcanis píše:nebo si je vysadila schválně,teď ti to došlo a máš strach? Tohle je tu pořád
Hlavne ,že 99% ochrana.
Už zase rýpeš? Dle Tvého názoru je člověk buď troll nebo totální magor nebo lže a dělá věci naschvál nebo má studený plotny. ![]()
Nečetla jsem celou diskusi, nemyslím, že by zakladatelka prášky třeba záměrně vysadila, vůbec by mě nenapadlo někoho tak soudit, ale myslím si, že pokud se antikoncepční prášky berou poctivě, nejsou žaludeční nebo střevní potíže, neberou se současně antibiotika nebo bylinky, které mohou (třeba třezalka tečkovaná) snižovat účinky, tak je otěhotnění takřka nemožné.
… tohle jsem psala už v nějaké diskusi a tam mi ženy vyloženě vynadaly, že tohle možné je, že ony taky otěhotněly přes antikoncepci, dokonce i přes tělísko, no nevím, antikoncepci neberu od svých 22let, dle mého názoru je to pěkné svinstvo.
@Hazentla píše:
Tak já o záměru zakladatelky nepsala nic. Jen to, že když holka nečte příbalový leták a nemyslí hlavou, tak je mi kluka spíš líto. Pardon, ale o takových šikulkách si myslím svoje. Kluk mohl být opatrnější, ale hlavní chybu udělala holčina. A on si to chudák vyžere, minimálně finančně.
Taky si o takových sikulkach myslím svoje. Právě,vyzere si to minimálně finančně.
@Keyllah píše:
Takže fakta: otěhotněla, protože si nepřečetla pořádně příbalový leták a kombinovala to s jinýma práškama a antibiotika. To, že neměla menstruaci věděla, ale myslela si, že má zpoždění a to zpoždění se protáhlo do tří měsíců. Aha. Tady se ani bájit nepotřebuje......vážně by jsi to jako matka toho kluka nepociťovala ani trochu, jako její dost velkou nezodpovědnost?
Pociťovala.A měla bych vztek.Na oba.
@Aduš8 píše:
@Janiiska tak to až se nám s manželem podaří to druhé dítě,bude mít s sexem utrum,protože já třetí nechci![]()
O metodách mužské nebo ženské sterilizace jsi už něco slyšela? Nebo si případně odskočíš na potrat?
@Anna766 píše:
Pociťovala.A měla bych vztek.Na oba.
A máš syna? Takže kdyby přišel s tím, že jeho přítelkyně mu říkala, že bere pravidelně HA a nyní je ve 3 měsíci, tak by jsi to brala tak, že je to rovnocená chyba obou?
@Klopotkova píše:
Už zase rýpeš? Dle Tvého názoru je člověk buď troll nebo totální magor nebo lže a dělá věci naschvál nebo má studený plotny.
Tady se jich vyrojilo víc.No,nepřekvapuje mě to.Jo holka udělala hovadinu że se víc nehlídala.Kdyby tu psala v jiných diskuzích vidíte ducha? tak si to tu vyžere taky že se hlídá moc.
Nezodpovědnost to je,to s ostatními souhlasím.Ale nesouhlasím že jen její.
Ten kluk,mimochodem 23 letý nebo kolik, dospělý jedinec,který sam dobrovolně žije s partnerkou a spí s ní,měl by být připraven i na tuto možnost.
Opravdu se už nedivím že jich tolik utíká od zodpovědnosti když mají takovou výchovu doma.
@Anna766 píše:
Tady se jich vyrojilo víc.No,nepřekvapuje mě to.Jo holka udělala hovadinu że se víc nehlídala.Kdyby tu psala v jiných diskuzích vidíte ducha? tak si to tu vyžere taky že se hlídá moc.
Nezodpovědnost to je,to s ostatními souhlasím.Ale nesouhlasím že jen její.
Ten kluk,mimochodem 23 letý nebo kolik, dospělý jedinec,který sam dobrovolně žije s partnerkou a spí s ní,měl by být připraven i na tuto možnost.
Opravdu se už nedivím že jich tolik utíká od zodpovědnosti když mají takovou výchovu doma.
Jako jakou?? že když mu přítelkyně řekne, že bere HA, tak by jí měl nevěřit a nějak kontrolovat? A ještě celý den hlídat, jestli k tomu třeba nebere antibiotika? Hlídat jestli měla MS a když ne, tak ji i přes její prohlášení, že je to určitě zpoždění, dotáhnout na gyndu?
žijme v realitě ano? něco jako důvěra ve vztahu, nic? no, dceru i syna vychovávám asi opravdu jinak......
@Keyllah píše:
A máš syna? Takže kdyby přišel s tím, že jeho přítelkyně mu říkala, že bere pravidelně HA a nyní je ve 3 měsíci, tak by jsi to brala tak, že je to rovnocená chyba obou?
Mám syna.A kdyby přišel s tím že najednou je jeho partnerka těhotná tak dlouho,tak bych se divila jak si své partnerky nevšímá že si ničeho dřív nevšiml.
Ale jak jsem psala o pár řádek dřív,stalo se mi kdysi něco podobného(i když já HA nebrala) že jsem těhotenství zjistila celkem dlouho.A měla jsem velké štěstí na partnera který to nebral ani jako podraz,ani jako neštěstí,ale jako věc která se dvěma sexuálně žijícím partnerům prostě může stát.
@Keyllah píše:
Jako jakou?? že když mu přítelkyně řekne, že bere HA, tak by jí měl nevěřit a nějak kontrolovat? A ještě celý den hlídat, jestli k tomu třeba nebere antibiotika? Hlídat jestli měla MS a když ne, tak ji i přes její prohlášení, že je to určitě zpoždění, dotáhnout na gyndu?žijme v realitě ano? něco jako důvěra ve vztahu, nic? no, dceru i syna vychovávám asi opravdu jinak......
A co bys udělala?Taky bys jí přála ať se na ní vykasle,ať si to vyžere?
@Anna766 píše:
Mám syna.A kdyby přišel s tím že najednou je jeho partnerka těhotná tak dlouho,tak bych se divila jak si své partnerky nevšímá že si ničeho dřív nevšiml.
Ale jak jsem psala o pár řádek dřív,stalo se mi kdysi něco podobného(i když já HA nebrala) že jsem těhotenství zjistila celkem dlouho.A měla jsem velké štěstí na partnera který to nebral ani jako podraz,ani jako neštěstí,ale jako věc která se dvěma sexuálně žijícím partnerům prostě může stát.
Aha, takže sama žena to nevěděla, ale on si toho měl všimnout.....no, takové nároky na vlastního syna fakt nemám.