Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pragovka děkuji za optání, je to každým dnem lepší. A začínám se na novou etapu života i těšit.Samozřejmě úplně v klidu to prý neproběhlo, ale to se ani nedivím. Nicméně to vypadá, že to bere s rozumem a oboum půjde především o klid syna.
Předběžně se domluvili na tom, že on se odstěhuje a ona se synem zůstanou v baráku.
Dnes už si převážel nějaké věci na chatu, kde bude. Jak to bude do dál, to se uvidí.
Bere s rozumem = bude ji pravdu dávkovat.
@Slečna Ferka on přemýšlel, že by šel od manželky už předtím, ale nechtěl kvůli synovi. No podle mě to spíš byly takové ty plané řeči, ale to je jedno. Teď by chtěl být s náma a postarat se o nás.
Já mám teď takové smíšené pocity, mám ho ráda, ale beru ohledy na tátu. Necháme tomu volný průběh a uvidíme, kam se to bude ubírat. Teď je ještě brzo na nějaké postupy. Jestli se opravdu bude rozvádět, jak se bude starat,.. jak to bude mezi náma, když se budeme víc vídat… jak to bude snášet táta, že se budeme vídat apod. Je tam toho fakt hodně a nechci nějak tlačit na pilu. Do porodu chci stejně zůstat u rodičů, to je celkem dlouhá doba na to si vše rozmyslet s klidnou hlavou.
Syna znám, je to milý a hodný kluk. Záleží jak ho vezme celá ta záležitost. e věřím, že to bude v pohodě.
@Maria37 myslím, že to pro ni nejhorší, že jsem těhotná ví. Vzhledem ke společným známým by se to dřív nebo později doneslo, tak jí to musel říct.
@Anonymní píše:
@Slečna Ferka on přemýšlel, že by šel od manželky už předtím, ale nechtěl kvůli synovi. No podle mě to spíš byly takové ty plané řeči, ale to je jedno. Teď by chtěl být s náma a postarat se o nás.
Já mám teď takové smíšené pocity, mám ho ráda, ale beru ohledy na tátu. Necháme tomu volný průběh a uvidíme, kam se to bude ubírat. Teď je ještě brzo na nějaké postupy. Jestli se opravdu bude rozvádět, jak se bude starat,.. jak to bude mezi náma, když se budeme víc vídat… jak to bude snášet táta, že se budeme vídat apod. Je tam toho fakt hodně a nechci nějak tlačit na pilu. Do porodu chci stejně zůstat u rodičů, to je celkem dlouhá doba na to si vše rozmyslet s klidnou hlavou.Syna znám, je to milý a hodný kluk. Záleží jak ho vezme celá ta záležitost. e věřím, že to bude v pohodě.
Probíhá to příliš idylicky. Je to živé, bude se to hodně měnit.
Ahoj, tak jak se pan Petr rozhodl?
Už podal žádost o rozvod? Nebo se jen přestěhoval do chatky?
@FraDeu píše:
Ahoj, tak jak se pan Petr rozhodl?
Už podal žádost o rozvod? Nebo se jen přestěhoval do chatky?
Děkuji za optání..Teď nedávno měli první stání nebo jak se tomu říká. Na všem se dohodli. Takže záleží, jak dlouho se to bude vyřizovat.
Na chatě tedy zatím je, ale už končí se zařizováním nového baráku. Kam se pak budeme moct po porodu případně nastěhovat.