Jsem těhotná s milencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
796
4.4.21 18:40
@Chytrak píše:
Je sokujici, ze jeji vyrobci davno nekrachli po serii zalob o miliardove odskodneni za inverzni pusobeni a jako efektivni nastroj plodnosti.„Chcete dite? Vezmete si nasi antikoncepci. 9 z 10 spokojenych tehotnych uzivatelek mimina vam to potvrdi“ :mavam:

Tak ono je to spíš o tom, že ty které přes HAK neotěhotněly to prostě neventilují ven… žeano. Těch 9 z 10 tam bude, jen těch devět těhotných není a ta desátá to v šoku na emimčo napíše, tak to tak působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
4.4.21 18:49
@Uiii píše:
Tak ono je to spíš o tom, že ty které přes HAK neotěhotněly to prostě neventilují ven… žeano. Těch 9 z 10 tam bude, jen těch devět těhotných není a ta desátá to v šoku na emimčo napíše, tak to tak působí.

Samozrejme. Bylo to psano jako slogan v nadsazce, ale pochopila jsi uplne presne jak jsem to myslel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
4.4.21 19:22

Pěkně lžes. Těhotenství přes antikoncepci. To určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 19:24

@karkarka
Nejsem zakladatelka a taky se mi to stalo…

• Citovat
  • Upravit
27767
4.4.21 19:26
@Magical-eyes píše:
Možná máš pravdu, ale já se svých rodičů nikdy bát nemusela. A kdyby mi to udělala dcera, tak bych to možná i uvítala, protože moje první reakce by asi nebyla hezká a potřebovala bych čas na to to alespoň trochu zpracovat.

Osobně bych hůř reagovaa ba to že utekla před zodpovědnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
4.4.21 19:33

@ka2ka Před tou nikam neuteče… Na cca 20 let má postaráno o to, že už nebude mít zodpovědnost jen za sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
4.4.21 19:38
@Markéta188 píše:
Mm… jeden zapomenutý prášek, stálá ms :think: a třetí oříšek je 15tt? Sestra otěhotněla začátkem prosince a je 19tt. Ono se ty týdny počítají totiž trochu jinak, než sis doma spočítala, aby to bylo věrohodné, ale skoro každá žena ví, že týdny těhotenství se počítají od poslední ms a ne od sexu :potlesk:
Takže pokud by si byla 15tt, musela by si otěhotnět až po druhé polovině ledna nejdřívePříspěvek upraven 04.04.21 v 18:32

To není pravda, klidne mohla otěhotnět na konci prosince. Mne to tak vychází, termin porodu na konci září, jsem ted 14+5, čili 15. tyden :nevim:
Jinak moje mamka je zdárný příklad něčeho podobného, se ségrou menstruovala do 5.mesice, brala antikoncepci celou dobu bez problémů. Stane se. Holt ty ženský, kterych je naprostá většina, co jim antikoncepce funguje, jak má, to nikam moc nepisou, tak nejsou tolik vidět.
Zakladatelko, držím palce. Priprav se na to, ze prvotní reakce rodičů muze byt hrozna, budou v šoku. Ale nakonec jako rodina urcite najdete nějaké řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
4.4.21 19:42

Ted to nemyslím zle, ale sakra tolik ženských se snaží otěhotnět, berou všechno možný a nemožmý a tady každa druhá otěhotní přes antikoncepci :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 19:48

@Markéta188 podle ms bych měla být 17 týden podle ultrazvuku říkala, že plod odpovídá 15tt. Týdenní rozdíl bývá prý do 20tt častý, kvůli ne úplně přesnému měření. Tady jsou 2 týdny, což už musí sledovat jdu znovu za týden. Buď může jít k nějakou vývojovou vadou či způsobeno prášky, které jsem brala.

• Citovat
  • Upravit
9117
4.4.21 19:54

No, když ti teda budu věřit, tak sis pěkně zavařila. Tvůj táta ho asi roztrhne. Spát můj ženatý známý s mou opilou dvacetiletou studující dcerou a navíc bez ochrany, tak ho roztrhnu určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 20:03

@Uiii Zázemí by bylo. Vždy jsem za nimi mohla kdykoliv přijít, tak doufám, že tentokrát to bude taky tak. Jasně, že nadšení nebudou a vyslechnu si to, ale nemyslím, že by mě v tom nechali.
Je ženatý a mají 10 leteho syna. Jako říkal, jak by se mnou chtěl být. Ale zas tak naivní abych tomu věřila nejsem. Tak uvidím jak se k tomu postaví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.21 20:11

@Serpentini ano, udělala jsem neomluvitelnou chybu. Ale bohužel se stalo a zpět to vzít nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.21 20:24

@LD1 moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
15227
4.4.21 20:28
@Anonymní píše:
@karkarka
Nejsem zakladatelka a taky se mi to stalo…

Jo jasně. Určitě si brala antikoncepci dle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 20:41

@karkarka
Uznávám, že ve velkém stresu jsem asi dvě ranní tablety vzala odpoledne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky