Jsem těhotná s milencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
5.4.21 07:45
@Anonymní píše:
@Mimaspak to jako vážně? Modlit se aby bylo dítě postižené? Co jsi za člověka?Sice je dítě neplánované, ale proboha.. tohle normálního člověka snad nemůže ani napadnout. Do té situace jsem se dostala sama svoji hlouposti a musím nést následky. To dítě za to nemůže. Prober se, vždyť je to lidská bytost.

nevšímej si jí…je na hlavu…ani těch ostatních rýpalek tady.
A neboj zvládneš to, nic jiného Ti nezbyde :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.4.21 07:52
@Anonymní píše:
@Mimaspak to jako vážně? Modlit se aby bylo dítě postižené? Co jsi za člověka?Sice je dítě neplánované, ale proboha.. tohle normálního člověka snad nemůže ani napadnout. Do té situace jsem se dostala sama svoji hlouposti a musím nést následky. To dítě za to nemůže. Prober se, vždyť je to lidská bytost.

No kdyz je na potrat na prani pozde tak pokud by bylo postizene tak bys stihla ten potrat do 24tt. Furt lepsi nez porod nechteneho. A ja to za dite nepovazuji do narozeni. V brise je to plod, ktery do 22tt stejne nemuze prezit jinak nez parazitovanim na matcinem tele takze matka rozhoduje co s tim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
5.4.21 07:54

Teda z některých z vás,,,dámy", se mi chce :poblion:… Tady je to fakt z velký většiny jak hejno slepic. Zakladatelko, držím palce a na tvém místě uz bych sem asi nepsala. Píšeš rozumne, po gramatice se vozi jen ubozak, soustřeď se na sebe a to malé, nervy te čekají i tak, neztracej energii obhajobou pred cizími, co si rádi anonymně kopnou… Kdybys chtěla, napiš mi zprávu, rada to s tebou proberu - když budeš mít zájem. Drzim moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
5.4.21 08:01
@LD1 píše:
Teda z některých z vás,,,dámy", se mi chce :poblion:… Tady je to fakt z velký většiny jak hejno slepic. Zakladatelko, držím palce a na tvém místě uz bych sem asi nepsala. Píšeš rozumne, po gramatice se vozi jen ubozak, soustřeď se na sebe a to malé, nervy te čekají i tak, neztracej energii obhajobou pred cizími, co si rádi anonymně kopnou… Kdybys chtěla, napiš mi zprávu, rada to s tebou proberu - když budeš mít zájem. Drzim moc palce :srdce:

Vždyť je to celé blábol, opět troll, ty to nevidíš? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3724
5.4.21 08:30
@Anonymní píše:
@Sluncee děkuji. Alespoň poznám, jak velkou chybu jsem udělala a co je to ve skutečnosti za člověka. Jak se říká „vše špatné je pro něco dobré“.Už na to začínám koukat trošku jinak. Ten prvotní šok a strach pomalu odpadává. Věřím ve svojí rodinu, že mě v tom nenechají. A já to zvládnu. Přeci je to přirozená věc, že se matka musí postarat o dítě.

Hele je to sok, je hrozne blby, ze otcem je znamy od rodicu. Ale… Ono se to cele usadi. Az bude dite vetsi, a ty se ohlednes, uz na to neuvidis nic katastrofalniho. Podle toho, co pises, jsi z fajn rodiny, kde jsou dobre vztahy. To je zaklad cely budoucnosti. Ja jsem treba stara matka a tak ty vyhody toho mit brzy dite vnimam jeste vic.
Mam kamaradku, co byla ve tve situaci. Dite ve 20 neplanovane. Zvladla to, a dnes je kluk skoro dospely, ona stale mlada, a s usmevem sleduje nas 35-40tky, co resime IVF, protoze to nejde, resime hlidani, zatimco ona necha kluky doma a jede na dovolenou lezt na ferraty. (ma jeste mladsiho o 2roky - toho chtela). Ja az bude synovi 18, budu lezt ne po ferratech, ale max po zdech duchodaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.4.21 09:13

Hlavně se zakladatelko nenech ukecat k tomu, abys otce neuvedla do rodného listu. To by byla chyba a zbytečně by Ti to komplikovalo život. Není to jen Tvoje chyba, tak se do toho nenech navrtat. Především je to chyba toho chlapa - když už zanáší, měl by se chránit i jinak než jen spoléhat na milenku… Osobně znám 2 ženský co otehotnely přes HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
5.4.21 09:33
@prokr píše:
Já mám klidu přesně tolik kolik chci a potřebuju nervíku uštěkanej :mrgreen:

Haf haf kous. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
5.4.21 11:05
@LD1 píše:
Teda z některých z vás,,,dámy", se mi chce :poblion:… Tady je to fakt z velký většiny jak hejno slepic. Zakladatelko, držím palce a na tvém místě uz bych sem asi nepsala. Píšeš rozumne, po gramatice se vozi jen ubozak, soustřeď se na sebe a to malé, nervy te čekají i tak, neztracej energii obhajobou pred cizími, co si rádi anonymně kopnou… Kdybys chtěla, napiš mi zprávu, rada to s tebou proberu - když budeš mít zájem. Drzim moc palce :srdce:

Naprosto souhlasim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.21 11:58
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se vypovídat a případně si nechat poradit. Do této situace jsem se dostala sama svoji hlouposti, už nelze vzít zpět, proto budu ráda, když se udržíte nějakých nadávek. Předem se omlouvám za sloh.

Je mi 20 a milenci 35 (budeme mu říkat Petr). Známe se déle, je to rodinný známý. Vždy se mi strašně líbil. Byl ke mě vždy milý, pozorný, rozumněli jsme si. Párkrát mě pozval na oběd nebo jsme si někam vyšly, bylo to moc fajn. Nechala jsem se trochu unést i přes to, že jsem věděla, že je ženatý. Nakonec jsem ale couvla, že tohle nechci. Zůstali jsme tedy jen přátelé.

Ale v prosinci měl oslavu, jelo se na víkend na chatu, kde se dost pilo a bohužel jsme se spolu vyspali. Na jednu stranu jsem byla šťastná, ale morální stránka byla silnější a úplně mě to složilo a hrozně se potom opila. Následující den mi bylo neskutečně zle, jak fyzicky, tak psychicky. Nemohla jsem se na sebe ani podívat do zrcadla a rozhovor s Petrem mě rozhodil natolik, že jsem si ten den zapomněla vzít prášek a brala si ho až večer. I když riziko bylo malé, zbytek měsíce jsem trnula hrůzou, abych nebyla těhotná.
Začátkem ledna po dobrání prášku ms naštěstí dorazila a mě se neskutečně ulevilo.

S Petrem jsem se do toho strašně zamotala. Na jednu stranu jsem ho už nechtěla vidět na stranu druhou jsem ho strašně chtěla. On mi to moc neulehčoval a psal mi takové krásné věci. Jak jsem jeho zpřísněná duše, jak jsem inteligentní, chápavá a strašně by se mnou chtěl být, ale je to moc složité. Jsem sice hodně naivní, ale tady jsem měla jasno.. sladká slovíčka, jak mě znovu dostat do postele. Řekla jsem si, že znovu tu chybu neudělám. Sešla jsem se s ním abych mu vše vysvětlila, ale stále mě přesvědčoval o tomu, že to co říká myslí vážně. Nenechala jsem se zlomit a narovinu mu řekla, že dokud bude zadaný, že prostě nic. Ráda ho kdykoliv uvidím, ale pouze jako rodinného známého. Pak jsme se neviděli jen si občas napsali.

Po březnové ms mi bylo stále nějak divně, neustále mě pobolivalo břicho, zvětšili se prsa. Po pár dnech to přešlo a objevilo se to zase ke konci měsíce. Svěřila jsem se kamarádce a ta jakože jestli nejsem v tom. Tak jsem říkala, že to asi těžko, protože naposledy něco bylo v prosinci. Nicméně mi to začalo vrtat hlavou, tak jsem ji poprosila, aby mi došla koupit test. Bála jsem se aby mě nikdo třeba neviděl. K mé hrůze byl pozitivní, tak jsem ještě honem ve stresu a ubrečena utíkala na gyn, protože jinak bych asi přes svátky zešílela.

Výsledek jsem v 15tt… od doktorky, jsem šla ke kamarádce a bojím se jít domů.

Doktorka říkala, že potrat už není možný, mám neskutečný strach. Doma mě asi přetrhnou. Nevím co mám dělat.

Naivně si sem jdu pro nějakou radu.

Ahoj,

situace není nejlepší ale vše se dá řešit. Nicméně zkoušela jsi kontaktovat nějakou poradnu, nebo něco ve městě kde bydlíš? Jsou služby, které určitě pomůžou s tím, jaké máš možnosti a jak případně to celé komunikovat. Například online se dá využít i linka bezpečí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 12:00

@LD1 já si to neberu nikterak osobně, bylo mi jasné, že negativních komentářů tu bude více než nějaké rady.

Prosím o radu těch, které jste se mě tu snažily podpořit. Moc Vám za to děkuji.

Petr se k tomu postavil nad mé očekávání dobře. Až mě zarazilo s jakým klidem to vzal.

Ale s čím chci poradit. Chce to jít se mnou oznámit našim, abych v tom nebyla sama. Ale úplně si nemyslím, že by to byl dobrý nápad. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
36504
5.4.21 12:11
@Alriga píše:
Vždyť je to celé blábol, opět troll, ty to nevidíš? :nevim:

Taky mám ten pocit, že to troll je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.4.21 12:11
@Anonymní píše:
@LD1 já si to neberu nikterak osobně, bylo mi jasné, že negativních komentářů tu bude více než nějaké rady.

Petr se k tomu postavil nad mé očekávání dobře. Až mě zarazilo s jakým klidem to vzal.

Ale s čím chci poradit. Chce to jít se mnou oznámit našim, abych v tom nebyla sama. Ale úplně si nemyslím, že by to byl dobrý nápad. Co myslíte?

Jen ho s sebou vezmi. Alespoň se ten amok, který Vaše nejspíš popadne rozloží mezi Vás oba a sfoukne se to jedním vrzem. Neboj nakonec to bude dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 12:14

@prokr bojím se, aby to právě nebylo o to horší, když ho bude mít táta hned na ráně.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.4.21 12:16
@Anonymní píše:

Hele, jeho manželce to taky budete oznamovat spolu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
5.4.21 12:17

Mexická telenovela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie