Jsem těhotná s milencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15227
4.4.21 21:01
@Anonymní píše:
@karkarka
Uznávám, že ve velkém stresu jsem asi dvě ranní tablety vzala odpoledne…

Tak nevím, proč tvrdíš, že si otěhotněla přes antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 21:09

@karkarka
Tak jestli jsi studovala VŠ, tak tam není režim úplně pravidelnej a někdy vstaneš ve 12… třeba když se přes noc učíš… ale nikdy jsem nevynechala den… jen přiznávám, že jsem nebrala HAK na budík, ale kdo to dělá… právě, abych se vyhnula takovým komentářům jako máš ty… a slečna taky připustila zpoždění…, ale to se mi stalo mockrát, ale pak jednou jsem z toho otěhotněla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.21 21:14

Zakladatelko, i finančně se to dá zvládnout, jen je otázka, jak nastavit… určitě mimino bude nezaopatřené dítě, tak má nárok na nejvyšší přóspěvek na dítě, na VŠ jsou ubytovací stipendia, ty asi nárok mít nebudeš na příspěvek na dítě na sebe, protože k tobě do 26 let mají vyživovací povinnost rodiče.. + mateřská- ono to půjde, ale je to složité…

• Citovat
  • Upravit
748
4.4.21 21:17

Tak s tím otěhotněním přes antiko to možné je, i když asi hodně neobvyklé. Kdysi dávno tu byla jedna uživatelka, z Deníčku a také otěhotněla přes pravidelné braní HAK. Ale ta to poznala hned, protože ms jí nepřišla. Dost se to tenkrát v tom Deníčku řešilo, jak je to možné a dr. jí to zdůvodnila tak, že některá nízkohormonální antiko prostě nemusí fungovat na každou ženu, že nezpůsobí blokování ovulace. Dotyčná musela na genetiku, dítě se narodilo v pořádku. Jinak v tomto příběhu je mi asi nejvíce líto Petrovy manželky a jeho syna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 21:21
@Anonymní píše:
Zakladatelko, i finančně se to dá zvládnout, jen je otázka, jak nastavit… určitě mimino bude nezaopatřené dítě, tak má nárok na nejvyšší přóspěvek na dítě, na VŠ jsou ubytovací stipendia, ty asi nárok mít nebudeš na příspěvek na dítě na sebe, protože k tobě do 26 let mají vyživovací povinnost rodiče.. + mateřská- ono to půjde, ale je to složité…

Děkuji. Mám něco naspořeno z brigád, ale to mi nevystačí věčně. Vzhledem k tomu, že jsem prozatím u rodičů a přispívam jim pouze na jídlo a energie se to finančně nějak zvládne. A věřím, že kdybych neměla tak nás o hladu nenechají.

• Citovat
  • Upravit
6189
4.4.21 21:22

@LD1 netvrdím že se nemohlo stát, ale tolik náhod v jednom :nevim:
Navíc píše že v prosinci měli sex a dlouho čekala na ms, takže ano, mohla by otěhotnět na konci prosince, aby to tedy vycházelo.
Ale jako 1 zapomenutá pilulka, 1 sex zrovna v době ovulace ( která tedy při brání HA nebývá, leda že by si je brala jen když si vzpomene) a 3 měsíce ms, ještě k tomu je podle plodu tedy jen 15tt, přitom by měla být minimálně 17tt…
No nevím nevím…
tohle zní jako neuvěřitelný příběh, šle ano i tohle se stává…
jestli je to fakt pravda, tak je to sakra haluz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.4.21 21:22
@karkarka píše:
Jo jasně. Určitě si brala antikoncepci dle návodu.

A víš o tom, že v každém návodu každé hormonální antikoncepce máš napsáno, že pokud si prášek nevezmeš do dvanácti hodin od té doby, co ho normálně bereš, se zvyšuje riziko otěhotnění a týden bys měla používat kondom? Asi ne, co, jinak bys tady takhle neryla. Pokud si ho místo ráno vzala večer, tak to časově odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
4.4.21 21:23

No to budou mít rodiče radost. Na krku další krk, tvojí nezodpovědnosti, navíc ještě se ženatým a s dítětem.. A je jasný že ho na krku mít budou, protože nemas finance ani práci. Navíc někdo to dítě bude muset hlídat, aby si mohla chodit do školy, nebo na zkoušky. Předpokládám, že tvůj „Petr“ to nebude, když ma vlastní rodinu a s tebou si užil, ten bude mit taky mega radost.. a jeho žena, až ten tvůj bude platit aliky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.4.21 21:23

No jses v docela tezke situaci…kdybys se aspon o tehotenstvi dozvedela o par tydnu driv tak bys ten potrat stihla a bylo by po problemu…takhle to bohuzel budes muset porodit, znicit si telo a nervy…pokud to nechces dej ho po porodu k adopci. Ale fakt ti nezavidim holka, ja bych se modlila aby na screeningu decko bylo postizene a mohla jit na ten potrat do 24tt…ale ty jses mlada, na screening te ani neposlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
4.4.21 21:25
@curria píše:
A víš o tom, že v každém návodu každé hormonální antikoncepce máš napsáno, že pokud si prášek nevezmeš do dvanácti hodin od té doby, co ho normálně bereš, se zvyšuje riziko otěhotnění a týden bys měla používat kondom? Asi ne, co, jinak bys tady takhle neryla. Pokud si ho místo ráno vzala večer, tak to časově odpovídá.

Pokud bereš dlouho době HA, tak jedna zapomenuta pilulka ti nezpůsobí těhotenství, to by jich muselo být zapomenutych více. HA blokuje ovulaci, která se rozhodne nespustí hned na druhý den po 1 zapomenuté pilulce. Výrobce se tímto chrání, ale ano, muže se stát. Každopádně to se stane snad jedné z milionu a u nás v ČR se to stává snad každé druhé :lol: NÁHODA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 21:26

@Helen78 ano, nejsem na to hrdá. Ale bohužel jsem tu chybu už udělala. Poučila jsem se a myslím, že už nikdy nebudu pít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.21 21:41

Rozhodla jsem se tedy první mluvit s Petrem aby byl „připravený“ kdyby na něj chtěl táta naběhnout. Uvidíme se zítra ráno a hned večer bych to řekla rodičům, ať to víc neprotahuju. Možná by bylo lepší počkat do pátku, ale nechci jim to zatajovat dýl, než je nutné.

• Citovat
  • Upravit
6189
4.4.21 21:42
@Anonymní píše:
@Helen78 ano, nejsem na to hrdá. Ale bohužel jsem tu chybu už udělala. Poučila jsem se a myslím, že už nikdy nebudu pít.

Hele vsaď si sportku, protože ty máš neskutečný štěstí. 1 sex, 1 zapomenutá pilulka a následné,,menstruace,, a jako bonus ti nevychází týden těhotenství.
No když přimouřím oči, tak ti to možná sežeru, ale tohle je normálně do knihy rekordů.
Každopádně teda přeji hodně síly, ve 20 už to není taková katastrofa a můžeš mít nakonec krásný šťastný život :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 21:47

@Markéta188 byla to asi ironie. Ale není to špatný nápad. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3724
4.4.21 22:52
@Mimaspak píše:
No jses v docela tezke situaci…kdybys se aspon o tehotenstvi dozvedela o par tydnu driv tak bys ten potrat stihla a bylo by po problemu…takhle to bohuzel budes muset porodit, znicit si telo a nervy…pokud to nechces dej ho po porodu k adopci. Ale fakt ti nezavidim holka, ja bych se modlila aby na screeningu decko bylo postizene a mohla jit na ten potrat do 24tt…ale ty jses mlada, na screening te ani neposlou

Co to je za blabol proboha 8o

1. screening na konci 2.trimestru se dela vsem zenam, s vekem to vubec nesouvisi. Ten ve 12-13tt uz nestihne.
  2. paklize pise zakladatelka, ze gynekolog ji bude hlidat pro pripad vad v dusledku uzivani HA, tak se na pripadne postizeni prijde
  3. i kdyz to je blba situace, tak napsat, ze skoda, ze se neprijde na nejakou vadu, ze by tedy mohla jit na „potrat“ v pokrocilym tehotenstvi muze jen nekdo uplne bez mozku a zkusenosti. V pokrocilem tehotenstvi to je porod mrtveho ditete, ne potrat! A to je takovy narez na psychiku, ze ver, ze to by si neprala ani 20ti leta holka, ktera to mimino puvodne nechtela. To snad nemuzes ani myslet vazne, to je nejaky pokus o provokaci?! :poblion:

Asi pubertalni chlapec ne, ze pises takove nesmysly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí