Jsem těhotná s milencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K82
2202
4.4.21 17:46

A technicka-pokud jsi doted brala antikoncepci, optej se, jak je to s vlivem na dite atp. Ale to s tebou snad gynekolozka resila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.4.21 17:47

Nebyla už tu podobná diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
4.4.21 17:47
@Anonymní píše:
@Mutlice snad máte pravdu. Nikdy jsem žádný problém neměla, tak tohle pro ně bude asi velká rána. Ale snad mě v tom nenechají. Vztahy jsme měli vždy dobré.Co bych měla udělat říci to první Petrovi nebo rodině? Nechci jim víc lhát, ale když jim řeknu koho to je, bojím se, aby na něj táta nenabehl.

V tvem veku a situaci bych to prvni rekla rodicum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
4.4.21 17:48
@Anonymní píše:
@BeNiPe studuju VŠ a přivydělávám si po brigádách. Takže moc nic.

No, to není žádná hitparáda ale nedá se.
Hlavní je, jestli máš kde bydlet. Teď si naber hodně brigád dokud to půjde, ať máš na výbavičku (ono to děcko toho zase moc nepotřebuje, neboj). Snaž se nebýt ve stresu a připravovat se pak na kojení, ať nemusíš kupovat umělé mléko.
Jako první bych to určitě řekla frajerovi a až pak doma. Hlavu ti nikdo neutrhne, už jsi dospělá. Nebude to sranda ale to zvládneš, neboj ☺️️
Já jsem taky byla těhotná ve dvaceti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 17:49

@K82 ano, to bylo první co gym řešila.

• Citovat
  • Upravit
508
4.4.21 17:49
@topazio píše:

Jo, byla. Ale zakladatelka té původní byla těžce mimo 😂 tahle se vyjadřuje jako slušná a inteligentní bytost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
4.4.21 17:51
@topazio píše:

Samozrejme. A hafl uplne stejnych jeste bude.

Co chces jineho delat, nez zakladat stejna temata, ktera tak tahnou a vsichni se chyti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.4.21 17:51

Mně to trochu připadá jako storka do Vlasty :roll:
Sorry zakladatelko, ale i ten styl psaní tomu odpovídá (říkejme mu třeba Josef ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 17:52

@topazio možná ano. Určitě nebudu první v této situaci. Ale chtěla jsem názory přímo na moji situaci.

• Citovat
  • Upravit
1096
4.4.21 17:54

Zase jedna, ktera zazracne otehotnela s milencem pres antikoncepci 8o Vis Ty vubec, na jakem principu HA funguje, a ze tohle NENI mozne?

Uz temto pribehum odmitam verit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
4.4.21 18:00
@Sardelka píše:
Zase jedna, ktera zazracne otehotnela s milencem pres antikoncepci 8o Vis Ty vubec, na jakem principu HA funguje, a ze tohle NENI mozne?Uz temto pribehum odmitam verit… :roll:

Ten výpočet pravděpodobnosti se mi nechce ani dělat :D

• Citovat
  • Upravit
Modrásek modrý

Můžeš dát dítě i k adopci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Sardelka no zřejmě to možné je. Dle Dr se to stává, nejsem jediná, kdo ji tam přišel s těhotenstvím přes prášky. Každé tělo na hormony reaguje jinak, není to 100% ochrana, prý velkou roli v tom hrát alkohol.
Jestli nevěříte, nevadí. Ale jsem vděčná za ostatní uklidňují a podporující reakce.

• Citovat
  • Upravit
5654
4.4.21 18:01
@Anonymní píše:
@Mutlice předtím jsem měla občas výkyv +-půl hodiny, ale to by mělo být v toleranci. Pak od té doby jsem je brala na minutu přesně.Kéž by to byl jen výmysl. Vůbec nevím, jak to říct. Nevim co budu dělat, jak já se můžu postarat o malý dítě.

No jo, děvče, ze styku prostě to malý dítě být může. Tomu svému,, Petrovi,, co se Ti vždycky tak líbil, to řekni a doma taky. To se nedá utajit, tak nezbývá, než nést následky. Tím, že je to rodinný známý, to bude o poznání náročnější… Tvůj příběh zní trochu jak z dívčího časopisu, tak to třeba ani není pravda. :) Každopádně hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.4.21 18:04
@Altavista píše:
Ten výpočet pravděpodobnosti se mi nechce ani dělat :D

Naprosty nesmysl, neverim ani nahodou. Brala jsem HA 12 let, podle mistnich statistik bych uz mela mit doma alespon skolku :lol:

Kazda HA je ta spolehliva, jako je jeji uzivatelka. Po jednom pozde vzitem prasku se otehotnet nemuze. Naivni ti chlapi, co totok tem zenskym basti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí