Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mimaspak píše:
No jses v docela tezke situaci…kdybys se aspon o tehotenstvi dozvedela o par tydnu driv tak bys ten potrat stihla a bylo by po problemu…takhle to bohuzel budes muset porodit, znicit si telo a nervy…pokud to nechces dej ho po porodu k adopci. Ale fakt ti nezavidim holka, ja bych se modlila aby na screeningu decko bylo postizene a mohla jit na ten potrat do 24tt…ale ty jses mlada, na screening te ani neposlou
To jsi fakt ošklivě přehnala ![]()
@Anonymní píše:
@karkarka
Tak jestli jsi studovala VŠ, tak tam není režim úplně pravidelnej a někdy vstaneš ve 12… třeba když se přes noc učíš… ale nikdy jsem nevynechala den… jen přiznávám, že jsem nebrala HAK na budík, ale kdo to dělá… právě, abych se vyhnula takovým komentářům jako máš ty… a slečna taky připustila zpoždění…, ale to se mi stalo mockrát, ale pak jednou jsem z toho otěhotněla…
Ja ti to neberu. Ale když neberes antikoncepci tak jak máš, tak to není otěhotnění přes antikoncepci. Je to selhání uživatelky. Tady je to vzdy-zvraceni, průjem, antibiotika, zapomenutí párkrát atd.. a jee otěhotněla jsem PŘES antikoncepci.
@Mimaspak píše:
No urcite je to mensi naloz na psychiku nez porod 3kiloveho nechteneho fakana v 9mesici. Pokud si nikdy nebyla nechtene tehotna tak to nepochopis. Potrat anebo porod v 24tt je osvobozeni
Buď tak hodná sklapni a objednej se na psychiatrii.
@karkarka píše:
Jasně, tady každý druhý. A já si plivu ráda.
Jo to Ti jde…no jo no "kde nic není…atd.
@prokr píše:
Jo to Ti jde…no jo no "kde nic není…atd.
To víš že jo, běž se zas vyblít, jak to ráda nad příspěvky děláš ať máš klid.
@karkarka píše:
To víš že jo, běž se zas vyblít, jak to ráda nad příspěvky děláš ať máš klid.
Já mám klidu přesně tolik kolik chci a potřebuju nervíku uštěkanej ![]()
@Anonymní píše:
@BeNiPe studuju VŠ a přivydělávám si po brigádách. Takže moc nic.
Tak ještě doporučuji ve volných chvílích dostudovat českou gramatiku. Máš ji katastrofální. O mizerném slohu a bídné zápletce ani nemluvě.
@Alriga Ano, omlouvám se. S gramatikou bojuju, mám na to papír. Ale o to tu snad nejde.
@Mimaspak to jako vážně? Modlit se aby bylo dítě postižené? Co jsi za člověka?
Sice je dítě neplánované, ale proboha.. tohle normálního člověka snad nemůže ani napadnout. Do té situace jsem se dostala sama svoji hlouposti a musím nést následky. To dítě za to nemůže. Prober se, vždyť je to lidská bytost.
@Anonymní píše:
@Alriga Ano, omlouvám se. S gramatikou bojuju, mám na to papír. Ale o to tu snad nejde.
Papír na gramatiku???
O to tady jde. Jestliže ses rozhodl/a psát tady červenou knihovnu, chtělo by to doladit alespoň shodu podmětu s přísudkem, když už zápletka i styl pokulhávají.
@Sluncee děkuji. Alespoň poznám, jak velkou chybu jsem udělala a co je to ve skutečnosti za člověka. Jak se říká „vše špatné je pro něco dobré“.
Už na to začínám koukat trošku jinak. Ten prvotní šok a strach pomalu odpadává. Věřím ve svojí rodinu, že mě v tom nenechají. A já to zvládnu. Přeci je to přirozená věc, že se matka musí postarat o dítě.
@Mimaspak píše:
No urcite je to mensi naloz na psychiku nez porod 3kiloveho nechteneho fakana v 9mesici. Pokud si nikdy nebyla nechtene tehotna tak to nepochopis. Potrat anebo porod v 24tt je osvobozeni
Ty jsi nemocná. Než se léčit, tady si akorát děláš ostudu.
@Anonymní píše:
@Alriga mám diagnostikovanou Dysortografii
A zapnout si korekci pravopisu, to tě nenaučili ani na střední škole? ![]()